Otkrijte koga čeka brak, a koga razvod: Ova tri horoskopska znaka doživeće ljubavni haos u drugoj polovini jula

Slobodanka Ćorić Vesti 11.07.2024 09:15 0

Od 12. do 14. jula 2024. godine dogoditi konjunkcija Venere i Plutona

horoskop

Shutterstock

Postoje aspekti u astrologiji koji mogu dovesti do fatalne ljubavi i sveobuhvatne strasti, kao što su opozicija Marsa i Venere, kao i Venere i Plutona. U februaru 2024. godine doživeli smo konjunkciju ove tri planete, dok će se od 12. do 14. jula 2024. godine dogoditi konjunkcija Venere i Plutona.

To znači da će se u mnogim vezama dešavati situacije koje uključuju ljubavne trouglove i izbor jednog od partnera.

Suština je u tome što je Pluton najintenzivnija i najdominantnija energija, dok je Venera planeta ljubavi i harmonije. Ovaj mesec može doneti događaje koji će naterati parove da donesu brze odluke, od brzog razvoja odnosa do naglih prekida. Tokom tog perioda, tri horoskopska znaka će biti najviše pogođena:

Lav

Venera će stvoriti sve uslove da potpadnete pod moć nevjerojatne strasti. Pluton može doneti u vaš život uticajnu i moćnu osobu koja će vas bukvalno uvući u vrtlog osećanja. Možda će njena profesija biti jedna od onih koje obično pripadaju Škorpijama (hirurg, vojnik, trener, sportista, bankar) ili može biti prilično direktna i emotivna osoba.

Škorpija

Vladar vašeg znaka, Pluton, biće u opoziciji sa Venerom. To znači da možete duboko da se zaljubite, ali za porodične Škorpije može doći do raspada veze. Na primer, vaš partner možda neće želeti da menja svoje planove za karijeru i moraćete da donesete tešku odluku - da li da se preselite ili da potpuno transformišete odnos. Ipak, uspećete da ostvarite svoj cilj. Pluton je sila sa kojom je teško izaći na kraj.

Vodolija

Može doći do potpune bure u vašoj vezi. Čini se da će neko ući u vaš život i potpuno promeniti vašu sudbinu. Iznenadna zaljubljenost ili neočekivani izliv osećanja mogu vam poremetiti um. Ipak, Vodolijama koje su u braku, predstoji nevjerojatan preokret. Verovatno ćete biti pogođeni ekstremnom ljubomorom.

Komentari (0)
Loading