Dnevni horoskop za četvrtak, 4. jul: Vage nervira partner, Rakovima se poboljšava poslovna situacija, a šta je sa ostalima?

Vesti 03.07.2024 19:28 0

Zvezde imaju planove za vas...

horoskop

Shutterstock

Ovan

Sve što dolazi do vas ovih dana može biti veoma iznenađujuće dobro naročito kada su u pitanju emotivni odnosi i sve što je u vezi sa porodičnim aspektima. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna enigma pa se potrudite da ovih dana o tome intenzivno razmišljate.

 

Bik 

Čuvajte se naglih preokreta kojima možete biti skloni u emotivnom smislu jer partner već nekoliko dana ne ume da da odgovor na sve ono što vas interesuje. Odnosi sa porodicom mogu biti bolji onog momenta kada naučite da razdvajate bitnog od nebitnog. 

 

Blizanci 

Merkur aktivira vaše polje društvenih odnosa što znači da ćete u ovom periodu intenzivno da razmišljate o tim aspektima svog života. Ljubavni odnosi mogu biti bolji samo ako se potrudite da partneru pokažete svoje pravo i iskreno mišljenje o svemu..

 

Rak 

Mlad Mesec uskoro vam donosi opciju da sve što započnete možete i te kako dobro da završite naročito kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Poslovna strana je bolja samo ako se potrudite da pokažete svoje pravo mišljenje i otvorenu saradnju sa drugima..

 

Lav

U ovom periodu ste mnogo stvari započeli ali ništa niste uradili do kraja što je veoma nezgodna situacija za sve ono što se dešava u krugu porodice. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška i potrudite se da sa tom osobom ostvarite saradnju na duži vremenski period. Problemi sa glavoboljom. 

 

Devica 

Danas ćete biti mnogo više okrenuti drugima i davaćete mnogo više informacija nego uobičajeno. Nemojte dozvoliti da se određene stvari rešavaju na taj način jer je potrebno da se ipak skoncentrišete na ono što radite. Emotivni odnosi su na velikoj prekretnici zbog vaše potrebe da dominirate. 

 

Vaga 

Tvrdoglavo ponašanje partnera vas već neko vreme iritira ali ipak naučite da sve što kažete na vreme ipak može da ima pozitivno delovanje. Poslovna situacija će biti bolja onog momenta kada dozvolite sebi da i drugi imaju pravo da pogreše. Problemi sa kičmom..

 

Škorpija 

Ovo je idealan period da se neke stvari pokrenu sa tačke gledišta drugih posebno kada je reč o tome koliko sarađujete sa inostranstvom ili sa drugima. Nemojte dozvoliti da vaša privatna situacija izađe na površinu i da se drugi zabavljaju vašim problemima..

 

Strelac 

Vaša potreba za slobodom i za nezavisnim načinom razmišljanja dolazi danas do izražaja pod uticajem Merkura pa bi bilo dobro da u tom smislu kažete sve što mislite i oslobodite sebe. nemojte pokretati neke stvari koje ne možete da završite naročito ako se odnose na finansije i na porodicu. 

 

Jarac

Danas ćete biti okrenuti svemu onome što donosi novac i zaradu i jako je važno da naučite da cenite sebe i svoje znanje mnogo više. Čuvajte se naglih preokreta posebno kada su u pitanju ljudi sa kojima sarađujete već neko vreme naročito osoba u znaku Lava.

 

Vodolija 

Čuvajte se svega onoga što ima veze sa osobom u znaku Ovna koja želi po svaku cenu da dobije nešto što joj ne pripada. Emotivni odnosi će biti bolji onog momenta kada partner nauči da vas poštuje mnogo više nego što bi trebalo i ako vi pristajete na sve za njih nekoliko dana. Problemi sa spavanjem. 

 

Ribe 

Vaša tvrdoglavost može doći do izražaja u odnosima u kojima ne ulažete mnogo i zbog toga se nećete toliko nervirati. Poštujte druge da bi i drugi vas poštovali ovo se najviše odnosi na vaš odnos sa ljudima sa kojima ste u pregovorima u vezi novih poslovnih aranžmana. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading