Blizanci i Strelčevi će imati probleme, ali jedan znak će procvetati: 8 važnih datuma do kraja jula koji će uticati na vaš život

Vesti 03.07.2024 10:15 0

Saznajte šta vam kažu planete...

Shutterstock

Shutterstock

6.7. 
Mlad mesec u znaku Raka, koji će biti veoma snažno pokrenut zbog uticaje Venere u znaku Raka pa tako daje mogućnosti da na emotivnom i ljubavnom planu možemo doneti jako važne životne odluke. Za sve one ljubavne parove ovo je divna prilika da pokrenu nešto novo po pitanju zajedničkog života.


11.7. 
Venera prelazi u znak Lava, tu će boraviti do 5 avgusta. U ovom periodu dolazi do izražaja sve ono što mi konkretno želimo i najvažnije je da ne pristajemo na neke polovične uslove u ljubavi već da istaknemo sebe i svoje želje u prvi plan. Ovo je dobar period za početak poslova koji su povezani sa javnošću, medijima, komunikacijom. 
horoskop

Shutterstock

 

 


16.7. 
Merkur ulazi u retro senku i to je početak vraćanja unazad kada su u pitanju dogovori i poslovni aspekti posebno za Blizance i Device koji će najviše osetiti ovaj uticaj Merkura. Merkur će biti u retrogradnom hodu od 5 avgusta do 28 avgusta. Bitno je spremiti se za taj period u smislu bitnih odluka..


20.7. 
Mars prelazi u znak Blizanaca gde će biti do 4 septembra i ovo je važan period jer će Mars tada aktivirati mnogo toga što nismo razrešili putem razgovora i putem komunikacije sa ljudima koji su nam jako važni posebno u partnerskom i emotivnom smislu. 

retrogradni saturn

Shutterstock

 

 


21.7. 
Pun Mesec u znaku Jarca, interesantno je da je ovo drugi put da se Mesec puni u znaku Jarca i ovo će biti jako bitan period da razrešimo mnoge dileme u vezi naših ličnih ambicija ali i po pitanju emocija od kojih bežimo ili od odluka koje ne možemo da donesemo na lak i jednostavan način. 


22.7. 
Sunce prelazi u znak Lava gde će se zadržati do 22 avgusta što zapravo donosi period kada je vladavina Lavova što znači da je ovo jako bitan period za sve ljude koji imaju podznak u ovom znaku. U ovom periodu je najvažnije okrenuti se najviše sebi jer je lavovska poruka da smo najbitniji sebi i da pronađemo sreću i zadovoljstvo unutar sebe.

horoskop

Shutterstock

 

 


26.7. 
Merkur prelazi u znak Device i tu se nalazi u svom sedištu. Merkur će ovde pokrenuti mnogo toga što treba da se razjasni da se dobro analizira u vezi posla i u vezi komunikacije koja može biti veoma nejasna. Ovo je izazovan period za sve ljude koji su rođeni u znaku Blizanaca i u znaku Strelca jer će im stvarati velike sukobe sa ljudima oko sebe. 


26.7. 
Hiron kreće u retrogradni ciklus koji traje 156 dana i zbog pozicije u znaku Ovna. Ovo je svakako period kada se reaktivira sve ono što smo mislili da smo razrešili po pitanju prošlosti i po pitanju karmičkih dugova. Najvažnije je da shvatimo da sve ono što je naša slabost možemo pretvoriti u našu jačinu posebno ako smo spremni da prihvatimo da sve ono što nas boli u stvari je deo našeg sazrevanja..
 

Komentari (0)
Loading