Dnevni horoskop za SREDU, 11. avgust: Bikovima stižu LEPE VESTI, Devicama dolaze PARE

Vesti 11.08.2021 08:05 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za SREDU, 11. avgust: Bikovima stižu LEPE VESTI, Devicama dolaze PARE

unsplash.com

OVAN

Aktivirano je vaše polje komunikacija i najvažnije da tokom dana imate otvoreno i jasno komunikaciju sa ljudima oko sebe. Naglašeni odnos sa partnerom i potreban nam je odmor zajednički. Mogući problemi sa spavanjem. 

 

BIK

Danas vas brine novčana situacija pa se potrudite da malo više budete fokusirani na to. Do kraja dana stižu povoljne vesti od osobe rođene u znaku Jarca. Venera pokreće mogućnost promene posla pa ćete o tome razgovarati sa ukućanima. Zdravlje je stabilno. 

BLIZANCI

Početak dana je obeležen potrebom da se odmarate jer možete imati problema sa zdravljem hroničnog tipa. Veoma važan razgovor vas čeka do kraja dana sa osobom  u znaku Lava. Potrudite se da se posvetite više ljudima oko sebe jer su vam oni značajna podrška. 

RAK

Vaša emocija je veoma jaka i od vas su traže da budete dovoljno posvećeni svemu onome što je vaša porodica. Poslovna strana je stabilna i nema velikih promena. Bićete izuzetno raspoloženi za razgovor sa prijateljima. Zdravstveno se osećate odlično. 

LAV

Energija Mladog Meseca se oseća još uvek kod vas a danas to najviše ide kroz odnose sa ljudima posebno kada je u pitanju partnerski odnos. Od vas zavisi šta će vam reći ljudi na poslu jer na vama je da donesete neku bitnu odluku. Probajte da se ne nervirati i da trošite svoje vreme..

DEVICA

Danas ste posvećeni drugim ljudima i ostvarujete lako komunikaciju koja vam donosi dobre povratne informacije. Strpite se do kraja dana vas čekaju jako lepe vesti u vezi novca. Obratite pažnju na starijeg člana porodice kome je potrebna podrška. 

VAGA

Vaša izuzetna potreba je da harmonizujete  sve oko sebe. Danas samo druge ide da se bavite drugim ljudima i partnerskim odnosima.. Partner vam je prava podrška i na to ste veoma ponosni. Zdravlje je odlično ali obratite pažnju na moguće problema sa kičmom u narednim danima. 


ŠKORPIJA

Energija Merkura vam donosi potrebu preispitivanja posebno kada su u pitanju odnosi sa ljudima u neposrednoj okolini. Ne donosite nagle odluke. Ovo je dan savršen da odmarate i da ne opterećujete sebe toliko mislima. Probajte da se opustite jer sve to utiče i na vaše zdravlje. 

STRELAC

Energetski se osećate jako dobro i iskoristite to stanje da što više se pozabavite vašim zdravljem. Do kraja stižu vam nepovoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Poslovna strana je stabilna ali može doći do nekih promena u narednim danima. Mogući problemi sa kičmom. 

JARAC

Saturn kao vaša vladajuća planeta već neko vreme stvara osećaj blokade i nemogućnosti da izađete iz nekih svojih problema posebno kada je u pitanju posao. Do kraja dana probajte da se odmorite. Mogući  problemi sa zubima..
 

VODOLIJA

Vaš svet je šaren i uvek puno radosti. Potrudite se da i ovaj dan napravite po svom i da ne dozvolite da vas iko  maltretira. Mogući problemi sa nogama stoga se potruditi da što više odmarate posebno ako radite posao gde se zahteva stajanje. 
 

RIBE

Tokom ovog dana vraćaju vam se uspomene posebno kada su u pitanju odnos sa roditeljima ili odnosi sa decom. Poslovna strana je stabilna i nećete imati velikih problema. Moguće problemi sa spavanjem i sa kičmom. 
 

Komentari (0)
Loading