Dnevni horoskop za ponedeljak, 1. jul: Rak će sresti staru ljubav, Vaga uživa maksimalno, a evo koga će šokirati preljuba

Tatjana Badarević Vesti 30.06.2024 19:02 0

Saznajte šta su vam zvezde priredile za ponedeljak, 1. jul 2024. godine.

horoskop

Shutterstock

 

Ovan

Nema odmora prvog dana vikenda za tipične Ovnove. Poradite na svojim ambicioznim planovima i pripremama za sledeći aktivan period. Završavajte sve ono što ste već započeli. Potencijalno lep dan vas očekuje i na polju ljubavi. Uživajte u pažnji koju vam posvećuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvratite i nekim finim poklonom.

Bik

Ukoliko je ostalo nešto od nezavršenih obaveza od prethodnih dana, mogli biste to danas da okončate i ostatak dana posvetite odmoru, a ne bi bilo loše fizičkoj aktivnosti.  Treba da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, iznenadite svoju dragu osobu nekim predlogom.

Blizanci

Blizanci bi trebalo ovaj dan da iskoriste maksimalno za odmor i relaksaciju, nije preporučljivo započinjanje nekih ozbiljnijih poslova ako to nije neophodno. Moguće poznanstvo sa novom interesantnom osobom moglo bi da zagolica vašu maštu. Uživajte u finoj i opuštenoj konverzaciji, flertu za početak.

Rak

Rakovi, nema razloga da brinete, a još više da trčite na sto strana, sve što ste zamislili, imate realne šanse danas i da završite. Moguća je obnova komunikacija sa starom simpatijom, prijaće vam ponovni susret.

Lav

Lavovi, trebalo bi danas da nastavite sa realizacijom svojih poslovnih poduhvata. Mogli biste da očekujete i neki iznenadni dogovor. Današnji dan vam donosi velike šanse za lepa nova poznanstva u sferi ljubavi. Iskoristite svoj šarm i pozitivnu energiju kojom zračite.

Devica

Dosta komunikacije, razgovora i dogovora sa poslovnim saradnicima oko pokretanja nekih budućih poslova, mogle bi da očekuju Device ove subote. Neke planove će morati da revidirate. Nema nagoveštaja nekih bitnih promena na vašem ljubavnom horizontu, imate priliku da uživate potpuno u zajedničkim trenucima koji vam mnogo znače.

Vaga

 Opušten dan, bez nekih većih obaveza očekuje Vage. Iskoristite ga za neki vid fizičke aktivnosti, sport i napunite se pozitivnom energijom. Dan je veoma povoljan ukoliko ste naumili da svoju ljubavnu inspiraciju prenesete svojoj dragoj osobi. Uživajte.

Škorpija

Odličan dan je pred Škorpijama da se posvete planiranju i dogovorima oko pokretanja nekih novih poslovnih zamisli. Nema nagoveštaja nekim kapitalnim promenama na vašem ljubavnom planu za danas.

Strelac

Najpre pokušajte da se adekvatno relaksirate ukoliko je to moguće, a onda se zabavite razmišljanjem i pravljenjem konstruktivnog plana realizacije za naredni period. Nemojte da vas iznenadi poziv osobe koju ste nedavno upoznali sa željom za ponovnim susretom i bližim upoznavanjem.

Jarac

Iskoristite ovaj dan za odmor, opuštanje i možda druženje ili šetnju sa dragim prijateljima. Mlađa simpatija iz vaše prošlosti, koja vam već neko vreme privlači pažnju, mogla bi danas da bude inicijator susreta.

Vodolija

Odličan dan je pred Vodolijama, na polju svih profesionalnih aktivnosti. Posebno se pozabavite razradom nekih dugoročnijih planova, ukoliko su vezani za inostrane projekte.  Okupiranost poslovnim obavezama, nekako će u senku staviti vašu dragu osobu. Nemojte to dozvoliti.

Ribe:

Pravi trenutak je da se pozabavite razmišljanjem o nekom vidu dodatne edukacije i usavršavanja svojih postojećih znanja. Možda vam danas i iskrsne neka ponuda za obukom. Pokušajte da ne razmišljate suviše o prošlosti, kako biste mogli da se usmerite na pravi način ka budućnosti.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading