Dnevni horoskop za sredu, 26. jun: Bika privlači "zabranjena" osoba, Vaga ima novu poslovnu ponudu, Jarac da pazi kome se poverava, a vi?

Tatjana Badarević Vesti 25.06.2024 19:25 0

Pročitajte dnevni horoskop za 26. jun!

horoskop

Shutterstock

 

Ovan

Jedna informacija promeniće vaš cilj u poslu. Ne brzajte sa odukama, brzopletost ovoga puta može da vam naškodi. Očekuje vas veliko slavlje sa prijateljima, a prijaće vam da skrenete misli od pritiska koji osećate na poslu. Proverite vid.

Bik

Ukoliko želite da uspete, morate da razgraničite poslovno i privatno. Fokusirajte se na svoje obaveze, stiže vam pomoć kolege koja će vam mnogo značiti. Privlači vam pažnju "zabranjena" osoba, pa se čuvajte tajnih radnji. Pojačajte unos vitamina.

Rak

Ne verujte baš svakome u okruženju u kom radite. Mnogi vas smatraju konkurencijom, pa iz tog razloga možda nisu potpuno iskreni prema vama. Nesporazum sa partnerom može dovesti do kraja odnosa. Dobro razmislite šta želite. Uvedite fizičku aktivnost.

Lav

Danas nikako ne potpisujte ugovore koji se tiču imovine. Sačekajte da svi članovi porodice budu na okupu, pa zajedno donesite odluku. Rado ste viđeni u društvu, prija vam popularnost koju osećate. Bezazleni flert se vrlo lako može pretvoriti u početak divne veze. Hranite se zdravije.

Devica

Iako je sve pod konac, vama i dalje nešto ne štima. Najbolje je da napravite mali predah, odete na odmor, neko kraće putovanje. Pozovite dragu osobu, prijaće vam društvo. Kada se vratite, čeka vas jedno lepo iznenađenje. Proverite krvnu sliku.

Škorpija

Ne oslanjajte se previše na druge u poslu, najbolje je da obavite svoje zadatke sami. Samo tako ćete napredovati, a uspeh podeliti sa dragim osobama. Danas želite da se izolujete i to je u redu, budite iskreni prema partneru. Povedite računa o bolovima u leđima.

Strelac

Radite i više nego što je potrebno i smatrate da zaslužujete više. Recite to nadređenima, moguće je da će u ugovoru doći do promene koja se tiče vaše pozicije. Iznenadiće vas romantični gest partnera, to je ono što vam je falilo u proteklom periodu. Moguće su glavobolje.

Vodolija

Danas vas očekuje sitan i rešiv problem u poslu, a vaš zadatak je da ga rešite bez nervoze i stresa. Sve će se nastaviti onako kako treba, tako da ne morate da brinete. Imate mnogo ponuda za brak, jedna vam se možda i svidi. Jačajte imunitet.

Ribe

Kod vas sve ide glatko i po planu kada je posao u pitanju. Ovo je idealna prilika da pokrenete privatan biznis o kom toliko dugo razmišljate. Ne planirajte putovanje, slobodno vreme posvetite partneru. Moguća je nesanica.

 

Komentari (0)
Loading