Dnevni horoskop za utorak, 25. jun: Ovan uspešan u poslu, Bik malo da bude aktivniji na ljubavnom polju

Tatjana Badarević Vesti 24.06.2024 19:35 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za 25. jun 2024. godine.

bašta

Shutterstock

 

Ovan

Vaša poslovna strana može biti zadovoljavajuća ovaj put ukoliko budete bili dovoljno angažovani na projektu, koji vam nosi određene pogodnosti u finansijskom smislu. Imaćete mnogo bolji period od trenutnog.

Ukoliko ste zaljubljeni, morate da pronađete način da neke stvari u svom emotivnom životu podvučete kao bitne od onih koje ne zavređuju vašu pažnju.

Moguća glavobolja.

Bik

Kada je u pitanju pokretanje privatnog posla vi ste pravi majstor za takve akcije. Pokušaćete i ovaj put da dosta toga privedete kraju kada je stari posao u pitanju. Ne dozvoljavate da vam šanse ovaj put prođu neopaženo.

Nemate nameru da menjate svoj emotivni status, bar ne za još neko vreme. Morate da budete malo ažurniji, kada su konkretna dešavanja u pitanju, na ovom segmentu.

Pijte dovoljno tečnosti.

Blizanci

Ukoliko ste razmišljali o poslovnom planu koji ne podržavaju vaše kolege ne odustajte od cilja koji vam otvara nova vrata i uspeh na poslovnom planu. Verujte svojoj intuiciji, koja je dovoljno naglašena.

Ukoliko je u opticaju jedna Škorpija na koju često mislite ne dozvolite da to ostane samo jedna velika iluzija. Preduzmite konkretne korake.

Slabo vam je grlo.

Rak

Planirali ste da završite započeti posao, ali vam se na kraju sve iskomplikovalo. Ne budite na kraj srca već pokušajte da se dovoljno fokusirate na dalji rad kao i na lekciju, koju ste morali da prođete u ovom periodu.

U suštini ste dovoljno patili na ljubavnom segmentu da se nećete toliko zadržavati u priči svog statusa kakav god da je. Imate i bolje partije na kojima treba veći rad, osim emotivnog.

Lav

Ono što vam sledi u toku narednog perioda ne morate da uzimate sa većom dozom optimizma koliko se od vas očekuje dobar stav.

Ne očajavajte ukoliko vam je partner pomalo okrenuo leđa. Manjak emocija se oseća ali zapravo imate mnogo više vremena za sebe ovaj put pa ga iskoristite na najbolji način.

Devica

Ulazak u novi posao vam nosi samo veće probleme. Pokušajte da se strpite i nađete optimalno rešenje. svoje konsultacije malo više.

Volite da se pokazujete u boljem svetlu nego što zapravo izgleda. Morate da se ponekad spustite na zemlju kada su vaše želje u pitanju.

Vaga

Ukoliko ste novi u poslovnoj sredini, ne očajavajte ukoliko ste naišli na lošiji stav kolega. Imate dovoljno vremena da neke stvari kod sebe dovedete u red bez većih problema.

Ukoliko ste novi u poslovnoj sredini, ne očajavajte ukoliko ste naišli na lošiji stav kolega. Imate dovoljno vremena da neke stvari kod sebe dovedete u red bez većih problema.

Škorpija

Kod vas se ne zna koliko novca imate, ali to je tek samo na prvi pogled, samo za vaše okruženje. Vredite mnogo više, pa ćete u tom stilu da naplatite svoj rad.

Strelac

Bilo bi dobro da se za sada držite stare prakse i da takav tempo i dalje primenjujete. Imaćete tako više uspeha u poslu kojim se bavite. Ne propuštajte ni nove šanse.

Jarac

Finansijski ne stojite loše ukoliko ste možda pokušali deo novca da držite kao štednju. Imate dovoljno dobar razlog da se nadate malo većem novčanom prilivu ovaj put.

Vodolija

Možete biti unapređeni i cenjeni među kolegama. Odgovara vam put u inostranstvo u severnije zemlje. Iskoristite trenutne aspekte koji vam sugerišu veću promenu.

Ribe

Oni koji traže posao mogu biti izizetno srećne ruke. Pokušajte da se raspitate za novo radno mesto preko prijatelja iz inostranstva.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading