Veliki ljubavni horoskop za jul: Biku prepirke i napetost, Devici trenutna veza bez perspektive, Vodoliji filmska romansa

Slobodanka Ćorić Vesti 21.06.2024 19:01 0

Saznajte šta vaš znak očekuje u ljubavi u julu

horoskop

Shutterstock

 

OVAN

Ako ste u vezi:

Bićete okrenuti sebi i svojim potrebama i manje nego obično ćete osećati potrebu da se oslanjate na voljenu osobu. Vašem partneru to neće mnogo smetati, pod uslovom da održavate iskrenu i otvorenu komunikaciju i da se oko svega zajedničkog dogovarate. U vezi zajedničkih dogovora ćete se slagati. Povremeno su moguće prolazne prepirke.

U drugoj polovini jula bićete zauzeti rešavanje teškoća na poslu i zbog toga ćete imati sve manje vremena za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Zbog pritisaka koje ćete trpeti na poslu, bićete skloni da ulazite u konflikte sa partnerom. Venera će 27. jula praviti kvadrat sa Neptunom, što vam može doneti ozbiljne nesuglasice jer ćete biti neiskreni.

Ako ste slobodni:

Ostvarićete više kontakata sa novim osobama koje će vam delovati zanimljivo za razgovor, a poželećete i da dođe do emotivnog zbližavanja sa jednom osobom koja će se u odnosu na ostale izdvajati svojom privlačnošću i načinom komunikacije. Počećete da se viđate i izlazite ali ćete ubrzo shvatiti da se u mnogim stvarima ne slažete i da većina onoga što vam vaša simpatija govori samo prazna priča, kako bi vas zavela i iskoristila. Razočarani ćete prekinuti taj kontakt.

Stariji Ovnovi će doći u kontakt sa osobom sa kojom su nekada davno bili intimni i između njih će se razbuktati strasti. Vaša bivša ljubav nije slobodna ali će vam predložiti tajnu vezu. Pristaćete ali ćete se već u startu razočarati.

BIK

Ako ste u vezi:

Merkur će praviti kvadrat sa Marsom u prvoj polovini jula. Nailazićete na napetosti i neslaganja sa voljenom osobom koje će izazivati prepirke i napetosti između vas dvoje. Nakon što Merkur 12. juna kreće direktno, uspećete da poboljšate komunikaciju i umanjiće se napetosti. Potrudite se da što više razgovarate sa partnerom o načinu prevazilaženja teškoća.

U drugoj polovini jula ćete vaš partner i vi ćete zauzimati suprotne stavove i biće vam teško da se dogovarate. Oko jednog zajedničkog putovanja nećete moći da se organizujete jer ćete vi želeti jednu destinaciju, a vaš partner neku drugu. Najbolje bi bilo da budete otvoreni na kompromis. Krajem meseca suočićete se sa nerešenim nesuglasicama i napetostima.

Ako ste slobodni:

Očekuje vas promenljiv period na polju ljubavi. Imaćete više od jedne prilike za ulazak u novu emotivnu vezu jer ćete upoznati više osoba koje će vam, se dopasti, a neko će vam i otvoreno prići i staviti vam do znanja da želi sa vama nešto više od avanture. Kako ni sa jednim od potencijalnih kandidata nećete imati dovoljno zajedničkih interesovanja, već dosta razlika u stavovima i mišljenjima, odlučićete da je najbolje da ne ulazite u odnos koji nema šanse da opstane.

Stariji Bikovi će pokušati da se približe osobi koja im se dopada ali neće umeti da zauzmu ispravan stav kojim bi tu osobu privukli i zainteresovali. Često ćete biti napeti i ishitreni u svom pristupu, što će vam doneti negativne poene i neuspeh.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Vašem partneru će trebati više pažnje i delovaće povučeno. Vi ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osbe i pružićete svu podršku i pažnju. Bićete odličan oslonac svom partneru i to ćete činiti sa lakoćom. Vodićete opuštene razgovore, oko svega ćete moći da se dogovorite i pružaćete vaša osećanja, što će vašem partneru prijati. Vaš odnos će biti stabilan.

Druga polovina jula će od vas zahtevati prilagođavanje i otvorenost na kompromise. Vaš partner i vi zauzimaćete suprotne stavove u vezi ulaganja zajedničkih finansija, što će stvarati tenzije između vas. Bićete opterećeni poslovnim obavezama i nećete imati strpljenja za potrebe voljene osobe. Bićete skloni da vaše brige krijete od partnera, što će izazvati sumnje.

Ako ste slobodni:

Kako ćete tokom prve polovine jula biti u intenzivnim kontaktima sa prijateljima i često u pokretu, upoznaćete više osoba koja će vam privući pažnju ali ćete biti neodlučni sa kojom od njih da pokušate ostvariti blizak odnos. Odlučićete se za osobu koja vam deluje optimistički i koja u sebi ima avanturistički duh. Zbližićete se i u drugoj polovini jula otkrićete da oko nekih stvari imate suprotne stavove. To vas neće obeshrabriti da istrajete i proverite da li ćete prevazići razlike.

Stariji Blizanci će ući u slobodnu vezu sa osobom koju će upoznati preko poslovnih kontakata. Ta veza će biti i jednim delom na daljinu jer ćete oboje biti u pokretu i prilično zauzeti obavezama. Za sada će vam takva veza odgovarati.

RAK

Ako ste u vezi:

Saturn koji vlada vašim poljem ljubavi vraća se retrogradno 2. jula u Jarca. Vaš partner će tražiti više pažnje. Potrebno je da to ozbiljno uzmete u obzir i da se potrudite da zajednički poradite na ostvarivanju onih zajedničkih planova niste uspeli da postignete u prethodnom periodu. Biće vam potrebno više strpljenja i istrajnosti. Nailazićete na prolazne nesuglasice.

Druga polovina jula doneće vam poboljšanje međusobne komunikacije i imaćete mogućnost da više vremena provedete zajedno. Opozicija Sunca sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom doneće vam neslaganja oko ulaganja zajedničkih finansija, suprotne potrebe oko zajedničkog putovanja i zahtevaće spremnost na kompromise. Vaš odnos će biti vrlo napet.

Ako ste slobodni:

Obuzimaće vas česta nostalgija i sećanja na jednu vezu koju ste imali u prošlosti. Osoba koju ćete upoznati na javnom skupu podsećaće vas na bivšeg partnera. Poželećete da se zbližite sa tom osobom i to će vam uspeti do sredine meseca. U drugoj polovini jula ćete shvatiti da niste jedno za drugo i da postoji mnogo suprotnosti i neslaganja između vas dvoje da biste mogli da uđete u emotivnu vezu. Odlučićete se za nekog drugog, a to će biti samo prolazna letnja šema.

Nešto stariji Rakovi će uvideti da su zauzeli pogrešan stav u pristupu osobi koja im se dopada. Potrebno je da promenite neke vaše navike i da prikažete mnogo bolje vaše unutrašnje kvalitete kako bi vas vaša simpatija shvatila ozbiljno.

LAV

Ako ste u vezi:

Potrebno je da se uskladite sa voljenom osobom po pitanju međusobnih očekivanja u vašem odnosu. Vama sve deluje jasno i jednostavno ali ne primećujete da vaš partner ne deli vaš optimizam i da već duže vreme pokušava da vam skrene pažnju da postoji nešto što ste zanemarili, a što je bitno. Ako ne obratite pažnju na to, može doći do nesuglasica. Druga polovina jula donosi vam napetosti zbog nečega što ste skrivali od partnera. To će dovesti do sumnji i narušiće vaše međusobno poverenje. Neophodno je da budete iskreni razjasnite jedno drugom sve što može dovesti do emotivnih povređivanja. U protivnom biste mogli da se udaljite jedno od drugog , što bi vašu vezu ugrozilo i dovelo na ivicu.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koja će vam se naći na usluzi da vam pomogne oko nekih tehničkih situacija kada vam to bude hitno i neophodno. Delovaće vam šarmantno i počećete privatno da se viđate. Lako vam se može dogoditi da uđete u intimne odnose. U drugoj polovini jula saznaćete da postoji nešto što vaša nova ljubav krije od vas i posumnjaćete da možda nije slobodna i da ste u tajnoj vezi. Neke činjenice će potvrditi vaše sumnje. To bi moglo dovesti do odluke da se raziđete. Nešto stariji Lavovi će postavljati visoke kriterijume i neće prihvatiti predlog jedne osobe koja je tek izašla iz emotivne veze da pokušaju da se emotivno zbliže. Niko vam neće pružati sliku osobe od poverenja i nećete ulaziti u novu vezu.

DEVICA

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Neptunom u prvoj polovini jula doprineće da imate dobar osećaj za potrebe voljene osobe, što će vam omogućiti da pružate više inicijative za zajedničke akcije koje će vaš partner prihvatiti sa oduševljenjem. Prijalo bi vam da odete na zajedničko putovanje gde biste mogli da se posvetite jedno drugom. To bi unelo svežinu i unapredilo vašu vezu.

Sredinom jula opozicija Sunca sa Jupiterom dovešće do nesuglasica sa voljenom osobom zbog toga što ćete previše vremena provoditi u zabavi sa prijateljima. Na sreću, sekstil Jupitera sa Neptunom omogućiće vam da rešite neslaganja i da zainteresujete partnera za neke vidove zabave koje će oboma odgovarati. Uživaćete u zajedničkim izlascima.

Ako ste slobodni:

Juli vam je povoljan mesec za ulazak u vezu koja će ispuniti veći deo vaših očekivanja u ljubavi. Poznanstvo sa osobom koja je po prirodi vedra i optimista doneće vam podsticaje i inspiraciju. Provodićete više vremena zajedno i deliti ista interesovanja. To će vas zbližiti više nego što očekujete. Pojaviće se obostrane emocije, toplina, nežnost i mnogo toga što dugo vremena niste osetili pored nekoga. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu i oboje ćete biti srećni i ispunjeni.

Nešto starije Device će morati da izaberu kome će pokloniti svoju naklonost od nekoliko potencijalnih kandidata za emotivnu vezu. Mada vam trenutni izbor neće delovati perspektivno, iznenadiće vas krajnji ishod koji vodi u skladnu vezu.

VAGA

Ako ste u vezi:

Kvadrat koji će Merkur 8. jula praviti sa Marsom dovešće do sukoba i svađe između vas i vašeg partnera oko zajedničkih ciljeva. Imaćete različite poglede na to šta bi trebalo da vam bude prioritet u vezi. Oboje ćete imati čvrste argumente od kojih nećete odstupati. Dogovor ćete postići kada Merkur krene direktno, nakon 12. jula. Poboljšaćete komunikaciju.

Druga polovina jula doneće vam nova neslaganja, koja su povezana sa raspodelom kućnih i porodičnih obaveza. Zbog obaveza koje ćete u isto vreme imati na poslu, osećaćete se razapeti, a vaš partner neće imati ni malo razumevanja. To će pojačati tenzije između vas i krajem meseca dovešće do novih sukoba. Opet ćete se spoticati o nerešene teme.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na brojna iskušenja koja će testirati vaše kriterijume u odabiru osobe koju želite kao emotivnog partnera. Pružiće vam se više mogućnosti za ulazak u vezu ali vam ni jedan od potencijalnih partnera neće delovati dovoljno u skladu sa vašim potrebama. Mada ćete u jednom trenutku biti blizu odluke da uđete u vezu sa jednim od njih samo da ne biste bili sami, predomislićete se jer će vam postati jasno da između vas postoji previše suprotnosti i da veza ne bi opstala.

Starije Vage će se naći na pravoj klackalici od različitih emocija u vezi osobe koja im se dopada. Svaki argument za vezu, pratiće argument protiv ulaska u vezu Na kraju meseca ćete ipak doneti mudru odluku i skupiti hrabrost da pokušate.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Potrebno je da se potrudite da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. U protivnom ćete nailaziti na nesporazume koji će dovoditi do pojačanih tenzija i povremenih prepirki. Kada Merkur bude krenuo direktno 12. jula, počećete polako da prevazilazite neslaganja i bićete složniji u vezi zajedničkih planova. Potrebno vam je više zabave i izlazaka.

Druga polovina jula donosi vam neslaganja oko odlaska na zajednički odmor i putovanje. Nailazićete na nepovoljne okolnosti, a imaćete i suprotne želje u vezi mesta na koje biste otputovali. Neophodno je da budete otvoreni na kompromis. Do kraja meseca ćete uspeti da se dogovorite i da rešite nesuglasice. Očekuje vas više sklada u vezi.

Ako ste slobodni:

Susret sa osobom koja je maštovita, zabavna i privlačna probudiće u vama duboka osećanja i zaljubićete se. Primetićete da vam vaša nova simpatija daje signale kako je otvorena za bliže upoznavanje. Počećete da se viđate i često izlazite zajedno. U početku ćete biti u oblacima ali će već u drugoj polovini jula doći do pojave naglašenih različitosti između vas i druge osobe. To će prouzrokovati razočarenja. Prekinućete odnos, da biste pred kraj meseca obnovili vezu sa bivšim partnerom.

Stariji Škorpioni će biti puni nade u uspeh njihovog pristupa osobi koja im se dopada. To će biti kratkog veka jer ćete otkriti kako vaša simpatija nije ni približno takva kao što ste je idealizovali na početku. Moguća je samo avantura.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u 8. jula kvadrat sa Marsom i dovešće do pojačanih tenzija i mogućih svađa i prepirki između vas i vašeg partnera. Uzrok će biti u nemogućnosti da se dogovorite i složite oko ulaganja zajedničkih finansija, kao i oko načina kako biste da provodite zajedničko vreme. Budite uviđavni i strpljivi.

Merkur će 12. jula krenuti direktno i biće vam lakše da se razumete sa partnerom i da rešavate nesuglasice. Poboljšaćete komunikaciju i imaćete plodne ideje o zajedničkim akcijama. Krajem meseca će ponovo doći do pojačanog neslaganja zbog opozicije Mekura sa Jupiterom. Suprotni stavovi između vas dvoje zahtevaće spremnost na kompromisna rešenja.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na nerazumevanje od strane okoline, čak i pojedinih prijatelja, što će otežavati vaše društvene kontakte i mogućnost da upoznate osobu koja bi vam odgovarala za ulazak u emotivnu vezu. Sa jednom osobom ćete imati intenzivniju komunikaciju ali ćete nailaziti na različite stavove što će vam stvarati teškoće u komunikaciji. Mada će vam se ta osoba dopadati i delovati vam privlačno, shvatićete da imate previše različite sisteme vrednosti da biste se uklopili.

Nešto stariji Strelci će biti privučeni osobom koja će na njih ostaviti pozitivan utisak svojom pojavom i inteligencijom. Naći ćete na klackalici da li da uđete u vezu ili ne jer ćete naići i na razlike u životnim pogledima. Veza nije izvesna.

JARAC

Ako ste u vezi:

Merkur koji prolazi kroz vaše polje ljubavi praviće retrogradnu konjunkciju sa Suncem i doneće vam neophodne promene u emotivnoj vezi koje će zahtevati od vas i voljene osobe da poklanjate više emocija i pažnje jedno drugom. Kvadrat sa Marsom u prvoj dekadi jula i doneće vam neslaganja sa partnerom u vezi raspodele kućnih i porodičnih obaveza.

Sunce će od sredine jula praviti opoziciju sa Jupiterom, a nakon toga i sa Plutonom i Saturnom, što će izazvati oprečne stavove između vas i voljene osobe koje se tiču međusobnih potreba u vašoj emotivnoj vezi. Partner će vršiti pritisak na vas i postavljaće se previše autoritativno i sebično. To možete da rešite otvorenošću na zajednički prihvatljiva rešenja.

Ako ste slobodni:

Više ćete se kretati u društvu i tu ćete primetiti nekoliko osoba koje će vam slati signale da im se dopadate i da su zainteresovani za bliže poznanstvo. U početku će vam jedna osoba delovati privlačno ali ćete otkriti da se oko malo stvari slažete i da niste jedno za drugo. Slično iskustvo ćete imati i sa drugim potencijalnim kandidatima za emotivnu vezu. Tek krajem jula će vam se pružiti mogućnosti za blizak odnos sa osobom koja vam se od ranije dopada ali je bila odsutna.

Nešto stariji Jarčevi će nailaziti na niz razočaranja jer će nailaziti na osobe koje će vam delovati privlačno ali nećete ostvariti zadovoljavajući kontakt. Susret sa osobom sa kojom ste ranije bili emotivno bliski uliće vam novu nadu.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem na početku meseca pokrenuće rešavanje onoga u čemu niste mogli da se u ranijem periodu složite sa voljenom osobom. Imaćete ideje i inicijativu koje promene su vam potrebne kako bi vaš odnos mogao da funkcioniše skladnije. Vaš partner će se u mnogo čemu složiti sa vama i imaće predloge koji će vam odgovarati.

Opozicije koje će Sunce praviti od sredine jula sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom prouzrokovaće ozbiljne nesuglasice i izazvati krizu u vašem odnosu sa partnerom zbog izlaska na videlo nekih stvari koje ste vi i vaš partner jedno drugom radili iza leđa. Vaše međusobno poverenje će biti znatno poljuljano. Samo otvorenost na kompromis može ovo da reši.

Ako ste slobodni:

Počećete da se intenzivnije viđate sa osobom sa kojom delite mnoga zajednička interesovanja, a koju ste nedavno upoznali na jednoj zabavi. Uživaćete u temama o kojima ćete voditi razgovore i prijaće vam vedrina i smisao za humor vaše nove simpatije. Primetićete da između vas postoje i različiti stavovi i mišljenja o nekim temama ali vam to neće smetati, već će vas oboje podstaći da se više prilagodite jedno drugom. Do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu i bićete zadovoljni.

Nešto starije Vodolije će već u prvoj dekadi jula započeti slobodnu vezu bez većih obaveza sa osobom koju su upoznali preko društvenih mreža. Biće vam potrebno neko vreme da se prilagodite jedno drugom ali ćete prevazići smetnje.

RIBE

Ako ste u vezi:
Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi će na početku jula praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Unećete promene koje su vam neophodne kako bi vaš odnos sa partnerom bio skladniji i kako biste oboje bili zadovoljni. Imaćete plodne ideje kako da brže i lakše ostvarujete zajedničke ciljeve. Provodićete više vremena zajedno i poboljšaćete komunikaciju. Merkur će 12. jula krenuti direktno što će vam omogućiti da prevaziđete nesporazume koje ste imali u prethodnom periodu i imaćete više vremena za zajedničku zabavu i razmenu osećanja i nežnosti. Promenljivi aspekti Merkura krajem meseca doneće vam inicijativu ali i sklonost prepirkama jer ćete imati suprotne potrebe od partnerovih u vezi druženja i zabave.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja je po prirodi vedrog duha, komunikativna i puna informacija o raznim stvarima koje se većim delom uklapaju u vaša interesovanja. Više ćete izlaziti i družiti se, što će vam omogućiti da češće viđate tu osobu i da se bliže upoznate. Probudiće u vama osećanja, a primetićete da postoji obostrana privlačnost. Isto tako, shvatićete krajem meseca da između vas

Nešto starije Ribe će biti neodlučne da li da započnu novu vezu sa osobom koju su nedavno upoznale i koja im deluje privlačno ili da se pomire sa bivšim partnerom koji će želeti pomirenje. Veće sanse daćete bivšem partneru.

Komentari (0)
Loading