Dnevni horoskop za petak, 21. jun: Blizanci neraspoloženi i nesigurni, Jarcu jak poslovni kontakt

Slobodanka Ćorić Vesti 20.06.2024 19:30 0

Saznajte šta vam astrolozi predviđaju za 21, jun

horoskop

Shutterstock

OVAN

Dobre predispozicije da tokom ovog dana ostvarite ozbiljnije poslovne kontakte. Dobra radna atmosfera. Današnji dan vam najviše odgovara po pitanjima ljubavi, naročito slobodnim Ovnovima. Mogućnost ostvarivanja kontakta sa osobom za koju ste zainteresovani.

 

BIK

Ovaj dan donosi izazove u poslovnom segmentu. Ne znači da se nećete izboriti sa njima, ali će vam biti potrebno više strpljenja nego inače. Dobre predispozicije za novčane prilive. Imate partnerovu podršku. Slobodnima stoje ljubavna iznenađenja.
 

BLIZANCI

Možda vi danas niste u najpodsticajnijem raspoloženju za posao, ali obaveze nećete moći da izbegnete. Dobro je što imate podršku, a I kolegijalni odnosi su skladni. Blago ste neraspoloženi i nesigurni u dalji pravac odvijanja vašeg emotivnog odnosa.

 

RAK

Polje posla je dosta naglašeno, pa očekujte raznovrsne situacije i živu atmosferu. Podrška od strane nadređenih za vaše planove ili ideje. Odnos sa voljenom osobom je trenutno na stabilnim osnovama. Dobro za zajedničke planove i dogovore.
 

LAV

Dan donosi dobro raspoloženje I energiju. Spremni ste za ozbiljnije obaveze, velika posvećenost poslovnom segmentu. U emotivnim odnosima danas je življa atmosfera. Ako ste sami – vreme je za ljubavna iznenađenja.
 

DEVICA

Moguće je da razmišljate kakav ćete utisak ostaviti na one sa kojima dolazite u kontakt jer vas očekuju važni dogovori ili sastanci. Nesto izbrzanije reakcije tokom današnjeg dana, pa bi bilo dobro da u kontaktu sa voljenom osobom prvo razmislite pre nego što odreagujete.

 

VAGA

Imaćete problema u komunikaciji. Vi ćete se truditi da se postavite korektno I da izađete u susret onima sa kojima sarađujete. Ipak, napetih situacija će povremeno biti. Emotivno – zanimljivi momenti, mada se vi lično ustručavate da li da pokrenete neka pitanja sa voljenom osobom.
 

ŠKORPIJA

Potrudite se da budete jasni i koncizni u razgovoru jer vam se otvaraju prilike da pokrenete važne poslovne priče. Ulažete dosta truda u kontakt osobom koja vam se dopada, ali za sada ne vidite rezultate. To vas neće obeshrabriti.
 

STRELAC

Dan pred vama je odličan za akciju. Imaćete dosta obaveza, ali lako ih privodite kraju, a bez većih problema ćete prevazići idruge situacije koje se postave pred vas. Iako osećate stabilnost u emotivnom odnosu, ne možete da se izborite sa povremenom sumnjom prema partneru.

 

JARAC

Tokom ovog dana vam sledi jak poslovni kontakt, najverovatnije sa osobom sa kojom već dugo pokušavate da uspostavite komunikaciju. Dobar odnos sa kolegama I nadređenima. Nečije poruke i sitni znaci pažnje vam donose osmeh na lice.
 

VODOLIJA

Pred vama je fenomenalan dan. Ne samo da se vi osećate dobro i poletno, već će i okolnosti ići vama na ruku. Neko može pokušati da vas iznervira, ali nećete dozvoliti da vas tek tako izbace iz takta. Kontakt sa voljenom osobom donosi vam veliko zadovoljstvo i ispunjenost.
 

RIBE

U poslovnom segmentu je danas živa i podsticajna atmosfera. Sve se odvija bez veće problematike, a ovaj dan možete iskoristiti I da pokrenete bitna pitanja ili projekte. Dobro za kontakt sa autoritetima. Divan kontakt sa nekim preko posla donosi vam osmeh na lice.

Komentari (0)
Loading