Horoskop za utorak 18. jun: Ribama jedan poziv menja sve, Škorpija će doživeti ljubavnu čaroliju, Ovnu sukobi

Slobodanka Ćorić Vesti 17.06.2024 19:45 0

Saznajte šta očekuje prema astrološkim proekcijama na dan 18. jun

horoskop

Shutterstock

Ovan

Posao: Problematičan period što se tiče finansija i bilo kojih vrsta aktivnosti koji se graniče sa ilegalnim. Zategnuti odnosi s nadređenima i kolegama. Nepovoljni aspekti donose sukobe s autoritetima ili njihovu smanjenu naklonost i spremnost za podršku. Nastojaćete da popravite ono što se da popraviti.

Ljubav: Vaš ljubavni život obeležiće posebna dinamika. Pojačane strasti i impulsivne reakcije mogu dovesti do burnih rasprava s partnerom. Vaš partner može prolaziti kroz težak period, pa možete biti u situaciji da mu pružite podršku.

Zdravlje Migrena.

Bik

Posao: Ovaj period će vam doneti priliku da unapredite svoju finansijsku situaciju, ali samo uz veliki oprez i pažljivo odabrane ljude za saradnju. Međutim, nepovoljni aspekti mogu vam doneti pogrešnu procenu nekih poslovnih situacija, kao i vanredne troškove, tako da je neophodan oprez.

Ljubav: Povoljni aspekti koji su snažno uticali na sferu vaše komunikacije, mogu doprineti stabilizaciji između vas i partnera. To će odrediti dalje tendencije ka harmonizaciji vašeg odnosa i spremnosti da se prilagodite jedno drugome.

Zdravlje: Nedostaje vam koncentracija. Oprez u saobraćaju.

Blizanci

Posao: Nepovoljni aspekti ukazuju na oprez, jer bilo kakvo rizično poslovanje u kojem ima nekih manipulacija ili nečeg što nije sasvim legalno iz ugla zakona može doneti opasnosti i značajne finansijske gubitke. Čuvajte se nekih manipulativnih poslovnih partnera.

Ljubav: Povoljan aspekt će u velikoj meri poboljšati kvalitet vašeg odnosa s partnerom. Osećate sve veću bliskost i žudite za tim da jedno drugome posvetite više vremena. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom s kojom je moguća veza.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Rak

Posao: Sadašnja planetarna situacija ukazuje na to da ćete rad na nekom projektu ili važnom poslu provesti kraju u ovom periodu. Rad u kreativnim zanimanjima i uslužnim delatnostima će vam daleko lakše poći od ruke. Sada vam je i izoštrena intuicija, što vam daje jasne znake u kom pravcu treba da krenete.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom i ukućanima može da prolazi kroz veoma turbulentan period. Kao da svako od vas u porodici radi po svom i delujete kao raštimovani orkestar. Situacija zahteva dosta prilagođavanja i sprem

Zdravlje: Stomačne tegobe.

Lav

ADVERTISING

Posao: Imate priliku da okončate važne poslovne pregovore, pa se može desiti da u ovom periodu sklopite važne sporazume. Budući da umete da upravljate vašim finansijama, sadašnja pozicija vam donosi uspeh u krupnim investicijama. Poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav: Loši planetarni aspekti stvaraju nepovoljnu atmosferu za vašu vezu s partnerom, jer vam aspekti pod čijim ste uticajem, mogu doneti razliku u stavovima i krizu poverenja. Ako ste nešto prećutali partneru, postaćete sumnjivi. Potrudite se da to ispravite na vreme.

Zdravlje: Povišen pritisak.

Devica

Posao: Ovaj dan stavlja akcenat na poslovnu komunikaciju, doprinoseći njenom kvalitetu neizvesnosti i nestabilnosti. To se odnosi i na finansijski plan. Ukoliko se ne budete oslanjali na timski rad, ako ne prevaziđete nesuglasice s nadređenima, moguće su greške. Neko od vaših kolega gradi rivalski odnos s vama.

Ljubav: Slobodne Device očekuje ulazak u ozbiljnu vezu s osobom koju znaju preko posla. Postoji takođe mogućnost da obnovite vezu s osobom iz prošlosti, ali će tu biti neophodan kompromis da prevaziđete raniji sukob.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Vaga

Posao: Sada vam se pruža mogućnost da načinite veliki korak napred i u pogledu dužnosti, ali i plate koja je prati. Na poslu neko od kolega može da gradi rivalski odnos i spreman je na to da podrije vašu poziciju. Budite oprezni pri razgovoru, jer svaka vaša reč može biti kasnije upotrebljena kroz pogrešan kontekst, protiv vas.

Ljubav: Ovaj period vam donosi pozitivnu promenu u ponašanju partnera prema vama. On je prihvatio vaše sugestije i primedbe i stvari će između vas sve bolje funkcionisati. Sledi period stabilizacije između vas. Slobodne Vage mogu se zaljubiti u nekog s posla.

Zdravlje: Solidno.

Škorpija

Posao: Ovaj dan vam donosi savezničku energiju i pomažu vam da se bolje organizujete i postavite svoje prioritete. Negativna strana ovog perioda sastoji se u pokušaju nekog kolege da aktivira manipulacije i spletke. Uprkos tome, vi ćete se snaći i izbiti u prvi plan na poslu, zahvaljujući svom radu, snalažljivosti.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da obnove vezu s osobom iz njihove prošlosti, ali se u njima može javiti strah od ponavljanja scenarija iz prošlosti. Biće vrlo sumnjičave. Škorpije koje su u braku stalno muči sumnja u vernost partnera.

Zdravlje: Migrena.

Strelac

Posao: Nepovoljni aspekti destabilizuju vašu poslovnu scenu, i to posebno u okviru poslovne saradnje i prethodno postignutih poslovnih pregovora. U tom smislu, budite oprezni s nekim saradnicima, jer vam samo u jednom trenutku mogu izmaknuti tlo pod nogama.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom može krenuti silaznom putanjom ako budete prećutkivali neke stvari. Biće potrebno da nešto bitno promenite u odnosu. U suprotnom, može doći do produbljivanja krize između vas. Slobodne Strelčeve očekuje sudbinsko poznanstvo.

Zdravlje: Čuvajte se pada, kao i povreda.

Jarac

Posao: Sadašnji aspekti stavljaju akcenat na vaše odnose s kolegama, ali pre svega vaš odnos s nadređenima. To će vam doneti povećan obim posla, kao i pritiske od strane nadređenih da ogroman projekat završite u veoma kratkom roku. Nepovoljan aspekt Merkura i Urana ukazuje na oprez u komunikaciji s nadređenima.

Ljubav: U ovom danu su naglašene impulsivne reakcije, što može da protrese vaš odnos s partnerom. Postoji velika mogućnost da odlučite da postavite uslov partneru „ili-ili“, i da nakon toga povučete radikalne poteze.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vodolija

Posao: Ovaj period nalaže oprez u komunikaciji, jer donosi pobunu protiv nadređenih, autoriteta i nametnutih ograničenja. Moguće je sklapanje novog sporazuma, ali budite oprezni da ne ugovorite neke stvari koje vam zapravo kasnije neće tako odgovarati.

Ljubav: Nepovoljan aspekt najavljuje poteškoće u komunikaciji s partnerom. Na delu je igra skrivanja i razotkrivanja, pa se može desiti da vas partner ulovi u nekim nedoslednostima. Neophodno je da s partnerom prevaziđete problem poverenja u vezi.

Zdravlje: Nesanica, a usled toga i veliki zamor.

Ribe

Posao: Ovaj period vas postavlja pred poseban izazov, a on se tiče upravljanja novcem, jer se pod ovim aspektima može desiti zastoj u platnom prometu. U tom slučaju, bićete u situaciji da improvizujete rešenje da biste imali dovoljno novca za dalje ulaganje.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom prolazi kroz povoljan period. Atmosfera koja vas okružuje može se sastojati u putovanjima i brojnim izlascima. Slobodne Ribe očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom i zanimljivom, osobom s kojom će početi da se viđaju. To može prerasti u vezu.

Zdravlje: Glavobolja.

Komentari (0)
Loading