Stiže spektakularni pun Mesec jagode u Jarcu: Evo šta to znači za svaki horoskopski znak i zašto na svakih 20 godina dolazi na najmoćniji dan

Slobodanka Ćorić Vesti 14.06.2024 22:01 0

Vreme je da uživamo u slatkoći života i povežemo se sa ljubavlju i obiljem koji nas okružuje. Pošto su jagode povezane sa srčanom čakrom, ovaj pun Mesec može vas podstaći da izrazite više saosećanja prema sebi i drugima dok aktivno sledite svoje planove

mesec

Shutterstock

Pun Mesec nas očekuje u zemljanom znaku Jarca 22. juna, i astrolozi ga nazivaju još i "Mesec jagode". Ovaj astrološki aspekt imaće uticaj na sve znakove Zodijaka, a posebno na Jarčeve, Ovnove, Vage i Rakove.

Ovogodišnji pun Mesec jagode biće u Jarcu, desetom horoskopskom znaku. Budući da je Jarac povezan sa napornim radom, ambicijom i disciplinom, za ovaj pun Mesec se kaže da je vreme za fokusiranje na karijeru i lične aspiracije.

Možda ćete osetiti pojačan osećaj odgovornosti i produktivnosti prema svojim ciljevima, ambicijama i celokupnom životnom putu. Priliv energije Jarca pomoći će vam da ostanete prizemljeni i fokusirani, omogućavajući vam da preduzmete praktične korake ka postizanju ciljeva.

Takođe, važno je napomenuti da će planetarni vladar Jarca, Saturn, biti retrogradan u Ribama nekoliko dana kasnije, što će ovaj pun Mesec jagode učiniti moćnim vremenom za razmatranje kako možemo preuzeti zreliji i odgovorniji pristup svom životu.

Mesečeva jagoda

U nekim duhovnim tradicijama, Mesečeva jagoda se vidi kao simbol ljubavi i prosperiteta. Vreme je da uživamo u slatkoći života i povežemo se sa ljubavlju i obiljem koji nas okružuje. Pošto su jagode povezane sa srčanom čakrom, ovaj pun Mesec može vas podstaći da izrazite više saosećanja prema sebi i drugima dok aktivno sledite svoje planove. Bilo da ga vidite kao vreme proslave, razmišljanja ili transformacije, snažan je podsetnik da smo svi deo nečega većeg od nas samih, piše Informer.rs.

Pun Mesec u Jarcu najviše će osetiti Jarčevi, Ovnovi, Rakovi i Vage.

JARAC

Vreme je da preispitate svoje životne prioritete. Savet je da ne donosite odluke u afektu.

RAK

Ukoliko ste u braku, očekuje vas kriza. Takođe, dugogodišnje poslovno partnerstvo biće na testu izdržljivosti.

VAGA

Očekuju vas porodični problemi ili mogućnost preseljenja. Imaćete komplikacije oko stana i jednog člana porodice.

OVAN

Pred vama je period koji donosi velike promene na poslu. To može usloviti promenu posla ili same pozicije na radnom mestu.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading