Većina muškaraca biva razočarana: U ova 3 znaka horoskopa se rađaju "teške" žene

Slobodanka Ćorić Vesti 13.06.2024 17:38 0

Ako verujete u horoskop, ovo su najzahtevnije žene

nevolja

Shutterstock

Žene rođene u ovim tri horoskopskim znacima teško uspostavljaju ljubavne veze. Njihov karakter jednostavno otežava opstanak u partnerskom odnosu.

Ako želite trajnu ljubav, s njima će to biti najteže, skoro nemoguće!

Ovan

Žene u ovom znaku moraju kontrolisati i nadzirati svaki aspekt veze. To ne znači da vas ne poštuju kao osobu. To je njihova priroda. Moraju sve unapred planirati i žele da svaki detalj veze bude na svom mestu. Njihovo samopouzdanje ih čini zanimljivim u početku, ali to samopouzdanje vremenom postaje nadmeno ponašanje s kojim je teško izaći na kraj. One ne podnose dobro osobe koje ih izazivaju, čija je ličnost intenzivna i moćna poput njihove. Važno je imati na umu da ne žele da veza bude borba za dominaciju.

Devica

Postoji jedna osobina koja ljudima nije privlačna kod Devica - to je njihova opsesivno kritična i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerealno visoke standarde. Očekivaće od vas da budete više nego što jeste, i neće se obazirati na vaše loše osećanje zbog razočarenja njenim očekivanjima. Smatra da ima pravo da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite biti s njom, moraćete dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpija

Među svim horoskopskim znacima, žene u znaku Škorpije su jedne od najzanimljivijih i najautentičnijih. Poseduju mnoge kvalitete. Pametne su, perceptivne, organizovane i odgovorne. Ono što im nedostaje je predanost. One rade stvari na svoj način i mrze kada moraju da se prilagođavaju tuđim željama. Potrebno je mnogo truda i predanosti da bi ovakva žena posvetila sebe vezi s vama. Većina muškaraca biva razočarana.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading