Dnevni horoskop za četvrtak, 13. jun: Škorpije će stabilizovati finansije, Bikovi da obrate pažnju na okruženje

Vesti 12.06.2024 19:01 0

Pogledajte kakve planove zvezde imaju za vas...

horoskop

Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

Ovan 

Danas ćete biti okruženi ljudima sa kojima ste već neko vreme u dobrim odnosima posebno kada je u pitanju poslovna saradnja za naredni period. Čuvajte se naglih ljubavnih preokreta jer partnerski odnos već neko vreme ne funkcioniše zbog ljubomore partnera.

 

Bik 

Svi vaši planovi tokom današnjeg dana mogu biti loše definisani zbog vaše nemogućnosti da se dobro organizujete što nije svojstveno vama. Osoba u znaku Lava nam je velika poslovna pretnja pa razmišljajte o tome kome šta pričate i kada. Zdravlje je odlično. 

 

Blizanci 

Puno planeta u vašem Sunčevom znaku govori o tome da ste pod jakim uticajem drugih ljudi i da to ne možete da kontrolišete ovih dana. Poslovna situacija trpi zbog toga i bila bi jako važno da porazgovarate sa partnerom o tome zašto emotivno ne možete da se opustite. 

 

Rak 

 

Danas je jedan od onih dana kada je bolje da ste ostali u krevetu jer ćete biti tokom celog dana umorni i neraspoloženi. Jako je važno da ne dozvolite da previše radite ili da se previše nervirate oko poslovnih odnosa sa ljudima na poslu. 

 

Lav 

Sam početak ovog dana je veoma konfuzan i stvara vam osećaj da ne možete da se opustite onoliko koliko je potrebno s obzirom da imate puno posla. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška ali na tu osobu ne možete danas da računate. 

 

Devica 

Danas ste veoma okrenuti sebi zahvaljujući potrebi da organizujete svoj život kvalitetnije. Osoba u znaku Bika već neko vreme vam zamera mnogo toga u poslovnom i finansijskom smislu. A na vama je da te sve stvari ostavite po strani.

 

Vaga 

Danas je važno da se posvetite svom zdravlju i svom imunitetu jer već neko vreme ste umorni i nemate vremena za sebe. Dozvolite da partner organizuje stvari i za vas i za sebe jer već neko vreme ste u tome bili samo vi. Čuvajte se moguće prehlade.

 

Škorpija 

Vaša poslovna situacija je stabilnija nego unazad neko vreme I to zahvaljujući vašoj inicijativi vašoj potrebi da sebe postavite na prvo mesto. Vodite računa o drugim ljudima posebno kada su u pitanju informacije koje dobijate i koje prosleđujete u vezi saradnje sa inostranstvom..

 

Strelac 

Vaša poslovna strana će biti stabilnija onog momenta kada budete održali otvorene i iskrene sastanke sa ljudima sa kojima sarađujete već dugo. Po pitanju emocija i ljubavi ovo je trenutak kada mnogo toga pada u vodu upravo zbog partnerove izdaje ili lošeg ponašanja prema vama. 

 

Jarac 

Danas ćete biti veoma zadovoljni svojim radom i svojim poslovnim rezultatima što se dešava zbog vaše posvećenosti i istrajnosti.. Nemojte dozvoliti da se drugi okrenu protiv vas posebno kada su u pitanju porodični odnosi, svako treba da vodi računa o sebi.

 

Vodolija 

U narednom periodu jako je važno da se okrenete svemu onome što se dešava u krugu porodice neke stvari se dešavaju mimo vas i vašeg znanja. Mlađi član porodice ima potrebu da vam ispriča neke detalje svog života ali to vas previše opterećuje. Glavobolja..

 

Ribe 

Do kraja dana moguće rasprave i svađe u krugu porodice ali gledajte da to izbegnete na neki način jer se ne tiče direktno vas i vašeg života. U narednih nekoliko dana ljubavni odnosi se mogu stabilizovati zahvaljujući vašoj želji da sve bude onako kako je bilo pre. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading