Zapamtite ova 2 datuma: Tih dana se ostvaruju najveće želje, na nebu se dešava zvezdana čarolija!

Vesti 29.05.2024 15:41 0

Na ove datume, zamislite ono što želite da ispunite, ubrzo će se ispuniti, kažu astrolozi.

žena

Shutterstock

Prema astrolozima, u junu postoje dva datuma, kada mogu da se sve želje ostvare. Pripremite se na vreme.

9. jun

Na ovaj dan Mars, planeta akcije, prelazi u horoskopski znak Bika, kojim vlada Venera, planeta ljubavi. Na ovaj dan treba pohađati neki kurs, recimo, plesa, otići u teretanu ili prošetati gradom, jer postoji mogućnost da upoznate osobu koja vam je suđena. Ukoliko već imate neku osobu na umu, tog dana se vidite sa njom. Osluškujte svoja osećanja dok ste sa tom osobom – da li imate poverenja u nju, možete li zamisliti zajedničku budućnost? Ako je odgovor potvrdan, to je prava osoba za vas.

Pored toga, 9. juna je moguće obavljanje važnih porodičnih razgovora i donošenje odluke o nekretnini. Na primer, vi i vaš partner možete odlučiti da živite zajedno ili vas on može pozvati na putovanje.

sreća

pixabay

 

20. jun

Period punog Meseca uvek se energetski razlikuje od ostalih dana, ljudi osećaju da su osetljiviji, a osećanja su im pojačanja. Taj dan je odličan za ispunjenje želja, posebno onih u vezi sa poslom. Ozbiljno shvatite svoje planove za posao i zaradu novca, samo tako ćete dobiti očekivano unapređenje ili ponudu za drugi posao koji priželjkujete. Zapamtite, energija punog Meseca ne traje jedan dan, već nekoliko dana pre punog Meseca i nekoliko dana posle.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading