Najsrećniji dani u junu 2024: Astrolozi tvrde - obratite pažnju na ova 3 datuma, jedan je posebno važan za novac

Slobodanka Ćorić Vesti 28.05.2024 06:47 0

Pokušajte da zapamtite ove datume ili ih zapišite kako biste znali kada biste trebali biti najaktivniji.

koža

Shutterstok

Astrolozi su otkrili koji dani u mesecu junu za nas mogu biti najuspešniji i zašto! Pokušajte da zapamtite ove datume ili ih zapišite kako biste znali kada biste trebali biti najaktivniji.

3. jun – Merkur prelazi u znak Blizanaca

Prvi povoljan dan je 3. jun. Ovog dana Merkur će preći u znak Blizanaca – to mu je najpovoljniji položaj, ne računajući boravak u znaku Device. Merkur je izuzetno jak u ovom znaku i može nam uveliko promeniti život, pružajući nam pomoć u rešavanju finansijskih i drugih važnih stvari, obdarujući nas snažnim pamćenjem, željom za putovanjima i otkrivanjem novih horizonata. Vrlo dobro vreme počinje 3. juna, stoga ništa ne odgađajte za kasnije. Merkur će vam pomoći da shvatite kako zaobići prepreke u budućnosti.

6. jun – Ogledalo datumi

Šesti jun (6.6.) je izuzetno povoljan dan. Na ovaj dan svetom će vladati Šestica – jedan od najkreativnijih brojeva, koji će nam dati želju da budemo bolji i uspešniji. Na ovaj dan pokušajte biti što produktivniji i nemojte se plašiti da slušate svoju intuiciju, pogotovo ako radite na kreativnom polju – oglašavanje, dizajn, muzika i tako dalje.

11. jun – Kvadrat Marsa i Plutona

Mars i Pluton će se ovog dana nalaziti u prilično povoljnom položaju jedan u odnosu na drugog. Na ovaj dan pojačaće se naša snaga volje i želja za borbom za sreću. Pojaviće se strast i želja za napredovanjem, za postizanjem podviga za sebe i svoje voljene. Najsnažnija energija ovog dana biće kolektivne prirode. Morate biti bliže prijateljima, kolegama, rođacima, piše Atma.

 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading