Horoskop za subotu, 25. maj: Blizancima se situacija na poslu komplikuje, Lavu nesuglasice u vezi, Jarcu ljubav na prvi pogled

Slobodanka Ćorić Vesti 24.05.2024 19:31 0

Saznajte šta možete da očekujete 25. maja

devojka

Shutterstock

OVAN

Posao: Osećate se odlučnijim i motivisanijim da ostvarite najviši cilj. To će vam dodatnu hrabrost da uđete u poslovni rizik, koji će vam se ovog puta višestruko isplatiti. Važno je da se sada ne pokolebate, sada kada ste već nadomak cilja. Držite se prvobitnog plana.

Ljubav: U ovom periodu nastupa stabilizacija vašeg odnosa s partnerom. Uspešno ćete prevazići ranije nesuglasice i krenuti putem uzajamnog razumevanja i podrške. Slobodne Ovnove očekuje zbližavanje sa veoma zanimljivom osobom koju poznaju preko posla. 

Zdravlje: Glavobolja i variranje pritiska.

BIK

Posao: Ovaj period obeležiće značajno unapređenje na finansijskom planu. Zahvaljujući dobro osmišljenim poslovnim potezima, proširićete krug poslovnih saradnika. To će za posledicu imati povećan obim posla, kao i pojačan promet novca. 

Ljubav: Nepovoljan aspekt može loše da se odrazi na kvalitet vaše komunikacije s partnerom. To neće drastično pogoršati vaš odnos, ali može stvoriti atmosferu nesporazuma. Biće neophodan kompromis. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu preko prijatelja.  

Zdravlje: Odrecite se alkoholnih pića, loše deluju na vaš organizam.

BLIZANCI

Posao: Imaćete kočenja na svakom koraku, posebno kad je strpljenje u pitanju, budući da može da uspori dinamiku vašeg poslovanja i iskomplikuje pitanja vezana za administrativni deo posla. Uprkos tome, improvizacijom ćete prevazići potencijalne prepreke.  

Ljubav: Ovaj period obeležiće naizmenični periodi sunca i oblaka između vas i partnera. Povremeno možete da se osetite neshvaćenim od strane partnera, a ono što vas posebno iritira jeste nepoverenje, koje vaš partner ovog puta može ispoljiti.  

Zdravlje: Učestao, uporan kašalj, uradite snimak pluća.

 

RAK

Posao: Boravak određenih planeta uvašem polju poslovne saradnje i organizacije donosi nešto radikalno novo. Bilo da je reč o radu na novom projektu ili novom timu saradnika, biće neophodno dodatno prilagođavanje. Sunce boravi u vašem polju karijere, a to će vam uliti dodatni elan i odličan osećaj za pravac delovanja.

Ljubav: Slobodnim Rakovima predstoji početak veze s osobom koju mogu upoznati preko posla. Rakovi koji su u vezi prolaze kroz period većeg razumevanja i provodiće daleko više vremena s partnerom i u krugu porodice.  

Zdravlje: Probavne smetnje.

LAV

Posao: Negativni aspekti u vašem polju karijere mogu da uzrokuju poteškoće u saradnji s nekim poslovnim saradnicima. Da biste uspešno nastavili saradnju, neko od vas će morati da načini ustupak. Ne preporučuju vam se rizične investicije, posebno ne sa novim saradnicima.

Ljubav: Nepovoljni aspekt mogu da donese negativnu atmosferu između vas i partnera. Osećate se neshvaćenim i kao da ste potpuni stranci. Neophodan je kompromis. Slobodne Lavove očekuje poznanstvo sa jednom Vodolijom ili Vagom.    

Zdravlje: Aritmija, obratite se kardiologu radi terapije.

DEVICA

Posao: Poseban uspeh očekuje Device koje se bave prosvetom, zdravstvom ili kreativnim zanimanjima. Povoljan aspekt ukazuje na uspešnu saradnju sa inostranstvom ili na veliki napredak u karijeri kroz stručno usavršavanje. Može da se uspori tempo vašeg poslovanja, ali ćete to ubrzo prevazići.

Ljubav: Slobodne Device mogu da se zbliže sa osobom koju su upoznali preko posla. Moguć je početak ljubavne veze. Device koje su u vezi očekuje uglavnom harmoničan period u odnos s partnerom.     

Zdravlje: Probavne tegobe. Bazirali ste se na brzu hranu.

VAGA

Posao: Obazrivo upravljajte novcem, jer postoji mogućnost zastoja i nepredviđenog spleta okolnosti. Nepovoljan aspekt otežava komunikaciju na poslu i može da vam donese neprijatnosti u vidu rasprave sa nadređenima ili konfliktne situacije s kolegom.  

Ljubav: Ovaj period može da obeleži kriza poverenja koju na svojoj koži možete da osetite u vidu ljubomornih scena od strane partnera.  Iskrenim razgovorom uspećete da prevaziđete taj problem. Slobodne Vage mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu na nekoj zabavi.     

Zdravlje: Lakša upala grla, suv kašalj.

 

ŠKORPIJA

Posao: Planete u polju komunikacije mogu da vam donesu proširenje kruga saradnika i bitno nove elemente u vašem poslovanju. Poseban uspeh vas očekuje u oblasti uslužnih delatnosti i rada sa klijentima. Možete proširiti delokrug dosadašnjih radnih aktivnosti.

Ljubav: Ovaj period može da obeleži obnavljanje komunikacije sa osobom koja vam je mnogo značilo u prošlosti. Međutim, ubrzo nakon vašeg susreta, u vama može da se javi stara dilema, da li će vas možda ponovo nečim razočarati. Sačekajte da vam to pokaže vreme.  

Zdravlje: Slaba peristaltika creva.

STRELAC

Posao: Postojeći aspekti ukazuju na promene u vašem polju poslovanja, a to vam može doneti bitno nove elemente u radnom okruženju. Nova tehnologija poslovanja i nove metode samo su jedan od nekih tih elemenata. Ukoliko nameravate da započnete privatni biznis, ovaj period je odličan za pripremu i organizaciju. 

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prožima atmosfera harmonije. Mnogo više vremena ćete posvetiti jedno drugome i to će bitno unaprediti kvalitet vaše veze. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko posla.   

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

JARAC

Posao: Kod vas položaj planeta može da stvori nerealna očekivanja ili procenu u okviru jedne poslovne saradnje. Zato je neophodno da što se tiče nove poslovne saradnje donosite odluke na kolektivnom nivou. Obnavljanje jedne stare saradnje može takođe da obeleži ovaj period.  

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz period krize, jer previše vremena posećujete poslovnim obavezama. Pronađite vreme da to popravite. Slobodni Jarčevi mogu da se zaljube na prvi pogled u jednu Škorpiju ili Devicu.  

Zdravlje: Suvoća kože, nedovoljan unos vode, tečnosti.

 

VODOLIJA

Posao: Glavni izazov je da realno procenite situaciju na finansijskom planu. Pazite da ne donesete  nerealnu procenu što se tiče neke rizične investicije. Zato je savet da sačekate bolji trenutak i da se sada više posvetite analizi i pripremama za rad na novom projektu.  

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu krize u kojoj dominiraju nesuglasice i manjak poverenja. Slobodne Vodolije očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Lava i to preko prijatelja.  

Zdravlje: Teško podnosite visoke temperature, kao i nagle promene vremena.

RIBE

Posao: Očekujte proširenje kruga saradnika i povećan obim posla. Posebno uspeh očekuje Ribe  koje se bave uslužnim delatnostima ili nekim kreativnim zanimanjem. Očekuje vas značajno unapređenje finansija zahvaljujući inovativnim idejama.  

Ljubav: Problematičan period u odnosu sa partnerom. Vaši stavovi i stavovi partnera radikalno se razlikuju. Situacija zahteva prilagođavanje. Slobodne Ribe mogu da se zaljube na prvi pogled u jednu neodoljivu Devicu ili Škorpiju.   

Zdravlje: Odrecite se kolača i torti, bilo koje vrste slatkiša, kako vam se kilogrami ne bi gomilali.

Komentari (0)
Loading