Poznati astrolog otkriva: Ove nedelje Lavovima i Ovnovima stiže novac, Škorpije dižu vezu na viši nivo

Slobodanka Ćorić Vesti 13.05.2024 20:30 0

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja: Poznati astrolog otkriva šta očekuje horoskopske znakove ovih nedelje. Lavovi i Ovnovi možda će biti nagrađeni novčanim prilivom, dok će Škorpije unaprediti svoje ljubavne veze. Saznajte više

Astrolog Vladimir Vlajić

Printscreen/tvprva

Nedeljni horoskop od 13. do 19. maja 2024. godine donosi Mlad Mesec u Biku koji traje dve nedelje, tako da pojedini znaci horoskopa mogu da osete velike promene u ljubavi.

Astrolog Vladimir Vlajić je u emisiji "150 minuta" na Prvoj otkrio da je dosta planeta u znaku Bika, a to naglašava dobre promene. Kako je objasnio, počela je nedelja koja će biti dosta haotična, ali na kraju uspešna.

"Ovnovima je grlo na udaru. Slobodnima se javlja neko ko je jako originalan i deluje mi da je reč o uspešnoj ili bogatoj osobi. Što se tiče zauzetih, partner je zauzet obavezama. Poslovni segment je od srede povoljniji, tad će se desiti pozitivne promene. Neki stari saradnici doneće nove ideje i imaće podršku ljudi na položaju. Novac će dolaziti iz delova, ali dugoročno gledajući, super im je period.

Bikovi su zdravstveno dobro. Slobodni imaju mogućnost da biraju, biće tu više potencijalnih partnera. Šašavo su raspoloženi u ovom trenutku i takvu osobu će privući. Zauzeti imaju bolju komunikaciju. Žele promene, iniciraju promene i to ide u dobrom pravcu. Partner će malo više raditi. U poslovnom segmentu će se stvari realizovati sledeće nedelje, a ove će žuriti i raditi. Ovo nije nedelja za ulaganja.

Blizanci treba da vode računa o hormonima. Ponedeljak i utorak su najbolji za ljubavni segment, to su dani kad mogu da privuku zanimljivu osobu. Zauzete čeka dosta obaveza i malo nervoze u komunikaciji. Poslovni segment naglašava dosta obaveza. Kroz neke brze odluke mogu da dođu do uspeha, tako da savetujem da ne budu uspavani. Imaće dosta sreće u narednom periodu.

Rakovi mogu da osete probleme sa kičmom. Slobodnim Rakovima stoji više flertovanja, ali ne bih rekao da će biti ulazak u emotivnu vezu. Sledeće nedelje mogu nešto da konkretizuju. Zauzetima stoji mogućnost da skupljaju društvo, mogu da se raduju trudnoći, proširenju porodice. Poslovni segment donosi dosta obaveza, u četvrtak ili petak mogu da napreduju. Rakovi se osećaju malo umorno, ali imaće motivaciju da sve izguraju do kraja.

Lavovi su zdravstveno dobro. Slobodnim tokom vikenda može da se pojavi neko ko je specifičan, neko za kim se svi okreću. Zauzeti su malo teatralni u odnosu sa partnerom i to može da napravi povremene varnice u odnosu. Početkom nedelje mogu da dobiju novac i isplaniraju neki put. Lavovima koji se bave privatnim poslom, ovo će biti malo napetija nedelja. Rekao bih da će je uspešno završiti.

Device treba da obrate pažnju na zglobove i kičmu. Ove nedelje stoji dosta flertovanja, sledeća je mnogo bolja za ulazak u vezu. Zauzete skupljaju društvo, ali od srede će biti malo posesivnije i to će menjati njihov odnos. Dosta uspeha u poslu stoji, imaće neku podršku koja im je falila u prethodnom periodu, ali mogu da imaju problem sa nekim tajnim neprijateljem.

Vage mogu da imaju problem sa krvnim sudovima. Početkom nedelje slobodne mogu da uđu u vezu kroz neki neozbiljan kontakt. I kod zauzetih stoji aspekt ljubomore, ali to će brzo proći. Poslovni segment je dosta dobar u drugoj polovini nedelje. Žele promenu, ali ovo nije dobar period da daju otkaz. Otvoreni neprijatelji su prisutni.

Škorpije su sklone ka upalama i infekcijama. Slobodnima stoji mogućnost da tokom vikenda upoznaju nekoga jako interesantnong. Zauzete se bave nekretninama, žele neku stabilnost. Mnoge će razmišljati o braku. Poslovni segment donosi mnogo rada. Dobra je nedelja za posao, a ako shvate da posao nije za njih, otići će u nešto bolje. Savet i jeste da naprave tu promenu.

Strelčevi su dobro. Slobodni su vrlo strastveno raspoloženi, može da im privuče pažnju osoba koja nosi uniformu. Kod zauzetih je napeto, red strasti, red ljubomore. Trebalo bi da vode računa ako rade u većim organizacijama ljudi. Bitne promene su jako blizu, desiće se u narednih tri nedelje.

Jarčevi mogu da imaju poblem sa sinusima. Kod slobodnih se pojavljuje neko nov, to će da bude osoba sa većom razlikom u godinama. U poslu mogu da razmišljaju o promenama, sam kraj nedelje biće malo napet. Menjaće svoje dugoročne ciljeve.

Vodolije su umorne. Slobodnim se pojavljuje neko ko je fizički interesantan, ali intektualno potpuno neinteresantan. Zauzete će imati podršku i pomoć partnera. U poslu je super prikazano sve što ima veze sa strancima ili inostranstvom.

Ribe mogu da imaju problem sa sinusima. Emotivni segment je dosta povezan sa poslom, preko posla mogu da upoznaju partnera. Zauzete će dosta raditi. One su dosta ćutale, moj savet je da preuzmu incijativu. U poslu dolaze novine, ali trebalo bi da povedu računa kada je u pitanju papirologija", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

Komentari (0)
Loading