Dnevni horoskop za petak, 10. maj: Strelac polako sređuje finansije, a Bik može da uplovi u tajnu vezu

Vesti 09.05.2024 19:30 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju za 10. maj, a prenosi naš astrolog Nena Janković.

horoskop

Shutterstock

Ovan

Ovo je idealan period da se okrenete svemu onome što se dešava sa vama i vašim partnerskim odnosom. Venera aktivira vaše emocije u pozitivnom smeru pa je najbolje da to iskoristite u vezi partnerskog odnosa i sređivanja vaše budućnosti.

Bik

Čuvajte se naglih odluka kada su u pitanju ljubavni odnosi, jer Uran već neko vreme podstiče vas da drugačije razmišljate. Poslovna situacija se stabilizuje posebno zahvaljujući osobi u znaku Lava koja vam je velika podrška i tera vas da dobro reagujete.

Blizanci

Situacija u krugu porodice se stabilizuje i to vas emotivno smiruje. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš posao jer vi najbolje znate šta vam je činiti i planirati narednih dana. Imate problem sa spavanjem.

Rak

Bićete okrenuti svemu onome što se dešava u krugu porodice ali najbolje je da budete okrenuti sebi. Mogući problemi sa zdravljem zbog nagomilanog stresa koji ne umete da regulišete kada su u pitanju odnosi u prostoru gde radite i način na koji funkcionišete.

Lav

Početak dana je pod uticajem dobre energije koja stiže pod uticajem Marsa u znaku Ovna i to vam daje jako dobar uvid u sve što radite. Čuvajte se naglih i iznenadnih reakcija kojima ste skloni zbog negativnog raspoloženja emotivnog partnera.

Devica

Ovaj dan je idealno da iskoristite za odnose koje treba da sredite, a tiču se vas i vaših zaposlenih ili poslovnih saradnika. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme u komunikaciji sa osobom u znaku Jarca, zbog posla.

Vaga

Tvrdoglavo se ponašate i mnogo više očekujete a mnogo manje dajete kada su u pitanju odnosi u krugu poslovnih saradnika. Ovo se već neko vreme odražava na vaše generalno odnose sa ljudima jer nosite neki neiskaljeni bes koji već neko vreme tinji u vama.

horoskop

Shutterstock

 

Škorpija

Budite spremni na saradnju sa ljudima sa kojima ste već neko vreme poslovno povezani, a naročito se to odnosi na vaš aspekt razgovora i da budete otvoreniji u svemu tome. Ljubavna situacija se stabilizuje onog momenta kada naučite da poštujete mnogo više sebe i sve ono što se dešava u vašem životu.

Strelac

Bićete veoma poslovno raspoloženi jer se poslovna situacija stabilizuje već neko vreme na vašu inicijativu. Obratite pažnju na ljude kojima ste okruženi jer oni i te kako utiču na vaše raspoloženje i na sve ono što je vezano za vaš svakodnevni život. Zdravlje je stabilno.

Jarac

U ovom periodu je idealno da se okrenete obavezama koje već imate a koje zapostavljate. Voljena osoba ima mnogo toga lepog da vam kaže ali se ne usuđuje jer ima strah od vaše reakcije jer već neko vreme reagujete veoma tvrdoglavo i grubo. Razmislite o tome.

Vodolija

Čuvajte se naglih preokreta u vezi posla i poslovnih saradnika jer su moguće neke promene koje vam ne idu u korist. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i računajte na tu podršku u narednih mesec dana. Zdravlje je odlično.

Ribe

Čuvajte sebe i svoje emocije kada su u pitanju ljudi kojima ste okruženi jer niko ne ume da vas sačuva od onoga kako ćete vi reagovati. Osoba u znaku Vodolije vam je velika poslovna podrška što se tiče poslovne saradnje sa inostranstvom i o tome dobro razmislite.

Komentari (0)
Loading