Za 3 znaka horoskopa stiže novac: Evo ko u maju treba da igra Loto

Slobodanka Ćorić Vesti 02.05.2024 07:09 0

Za ova 3 znaka stiže odličan period za novac, jedan treba da igra igre na sreću, a ostalima pare stižu kada se najmanje budu nadali

novac

Shutterstock

Izgleda da će Ovan, Blizanci i Lav imati sjajan mesec prema astrološkoj prognozi.


Ovan:

"Očekuje ih moćan period koji će uticati na sve oblasti života. Posebna sreća se očekuje u finansijama! Velike su šanse da povećaju prihode i dođu do novih projekata. Hrabro prihvatite sve ponude i ne plašite se da donosite važne odluke vezane za vaše privatno , a posebno vaš ljubavni život!"

Blizanci:

"Pripremite se za veoma sadržajan i srećan period. Preporučuje se da ne zaboravite malo zdravog sebičnosti! Posvetite se odmoru, jer će na kraju proleća biti mnogo prilika koje možete iskoristiti. Ako vredno radite na poslovnom frontu, imaćete priliku da ostvarite stari san. Zaigrajte igre na sreću, zvezde vam predviđaju veliki dobitak."

Lav:

„Ostavite po strani sve nesigurnosti i sumnje. Umaju će biti potrebni potpuno drugačiji kvaliteti – istrajnost i vedrina. Drugi će moći da vide vaš potencijal i sve vaše kvalitete. U vašem okruženju će se pojaviti potpuno novi ljudi, koji će doneti mnogo srećnih trenutaka. Okružite se ljudi koji vam prenose pozitivnu energiju“.

Komentari (0)
Loading