Dnevni horoskop za utorak, 30. april: Rak da pazi šta potpisuje, kod Device trzavice na ljubavnom planu

Vesti 29.04.2024 19:16 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju, a prenosi naš astrolog Nena Janković.

horoskop

Shutterstock

Ovan

Ovo je dan kada možete mnogo toga da započnete ali mnogo malo da završite zbog vaše neizdržljivosti i potrebe da stalno nešto namećete drugima. Pokušajte da se okrenete više sebi i da se koncentrišete na ono što radite narednih nekoliko dana zbog loše pozicije Meseca.

Bik

Danas ćete biti odlično raspoloženi zbog dobrih energetskih aspekata planeta, posebno što će Mars aktivirati vaše polje komunikacije i sve ono što se odnosi na vaše poslovne aktivnosti sa ljudima iz inostranstva. Osoba u znaku Lava vas podržava i daje vam potreban vetar u leđa.

Blizanci

Čuvajte se retrogradnog Merkura koji još uvek preteruje u onome što traži od vas, a to je da budete usporeniji u odnosu na ono što vi zaista jeste. Nemojte se okretati drugim stranama posla, već gledajte da se koncentrišete na ono što trenutno imate. Problem sa spavanjem.

Rak

U narednih nekoliko dana vaša pozicija na poslu može biti poljuljana zbog vaše potrebe da stalno nešto novo izmišljate, odnosno da stvarate tenziju. Pazite ako nešto potpisujete, dobro sve proučite. Partnerski odnos će biti bolji kada partner nauči da vas više poštuje.

Lav

Situacija u krugu porodice se stabilizuje, ali na vama je da neke stvari rešite brže i kvalitetnije. Ovo se najviše odnosi na dogovore koje morate da postignete sa članovima porodice do kraja dana jer u suprotnom dolazi do velikih problema sa novcem.

horoskop

Shutterstock

 

Devica

Danas ćete biti okrenuti više drugima nego onome što je potrebno vama, a to je vaše konkretno zdravlje. Čuvajte se energetski, jer su mogući problemi u komunikaciji sa ljudima, posebno sa partnerom, što će negativno uticati na vas. Zdravlje je odlično.

Vaga

Tvrdoglavo se ponašate i ne možete da dozvolite da partner pokrene sebe u pravom smislu te reči jer imate neke svoje probleme koje nikako da rešite samostalno. Energija partnera je veoma nestabilna posebno kada su u pitanju svi aspekti poslovanja i novčanih transakcija.

Škorpija

Danas se dobro osećate jer ste navikli da stalno sebe finansijski poslovno gurate i zbog toga ste ponosni na sebe. Osoba u znaku jarca vam je velika poslovna prepreka ali u isto vreme i izazov tako da je jako važno da se skoncentrišete na razgovor sa tom osobom.

Strelac

U narednom periodu od vas zavisi kako će poslovna situacija da se odvija a kada su u pitanju odnosi sa ljudima koji vam daju poslovne savete probajte da nikoga ne slušate i da se skoncentrišete isključivo na sebe. Čuvajte se naglih poslovnih preokreta do kraja dana.

žena

Shutterstock

 

Jarac

Zdravstveno možete biti mnogo bolje samo ako naučite da poštujete sebe i svoje slobodno vreme. Ljubavna situacija je veoma delikatna jer partner ne želi da vam otkrije mnogo toga i zbog toga se rađaju jako velike sumnje i loši aspekti vaseg odnosa.

Vodolija

Ovaj period je veoma delikatan i skloni ste da mnoge stvari progledate kroz prste drugim ljudima posebno kada su u pitanju poslovi kojima se bavite. Nemojte dozvoliti da vas emocije savladaju jer mesec aktivira vaše polje loše i negativne komunikacije.

Ribe

vaša vladajuća planeta Neptun je aktivirana od strane Merkura i donosi veoma negativne aspekte koji utiču na vaše raspoloženje pa je jako važno da sebe kontrolišete i sve ono što se dešava u vašem životu. Partner vam daje podršku ali vi to ne shvatate na pravi način.

Komentari (0)
Loading