Dnevni horoskop za utorak, 23.april: Škorpije da se čuvaju lažnih prijatelja, Lavove čeka neprijatno iznenađenje

Nena Janković Vesti 22.04.2024 19:06 0

Utorak će, bar po položaju planeta, biti veoma napet dan

Dnevni horoskop za utorak, 23.april: Škorpije da se čuvaju lažnih prijatelja, Lavove čeka neprijatno iznenađenje

Printscreen/Youtube

Ovan 
Ovo je dan kada možete mnogo toga da započnete ali mnogo malo da završite zbog vaše neizdržljivosti i potrebe da stalno nešto namećete drugima. Pokušajte da se okrenete mnogo više sebi i da se skoncentrišete na ono što ćete raditi narednih nekoliko dana zbog loše pozicije Meseca..

Bik 

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zbog dobrih energetskih aspekata planeta, posebno što će Mars aktivirati vaše polje komunikacije i sve ono što se odnosi na vaše poslovne aktivnosti sa ljudima iz inostranstva. Osobom znaku Lava vas podržava i daje vam potreban vetar u leđa. 

Blizanci 

Čuvajte se retrogradnog Merkura koji još uvek preteruje u onome što traži od vas, a to je da budete veoma usporeniji u odnosu na ono što vi zaista jeste. Nemojte se za drugim poslovima, već se skoncentrišite na ono što trenutno imate. Problem sa spavanjem. 

Rak 
U narednih nekoliko dana vaša pozicija na poslu može biti poljuljana zbog vaše potrebe da stalno nešto novo izmišljate, odnosno, da stvarate tenziju. Partnerski odnos će biti bolji kada partner nauči da vas mnogo više poštuje. 

Lav 
Situacija u krugu porodice se stabilizuje ali na vama je da neke stvari rešite mnogo brže i kvalitetnije. Ovo se najviše odnosi na dogovore koje morate da postignete sa članovima porodice do kraja dana jer u suprotnom dolazi do velikih problema sa novcem. 

Devica 

Danas ćete biti okrenuti svima, a najviše pažnje treba da posvetite svom zdravlju.Čuvajte se energetski jer su mogući problemi u komunikaciji sa ljudima koji negativno utiču na vas i na vaše poimanje sebe. Zdravlje je odlično..

Vaga 
Tvrdoglavo se ponašate i ne možete da dozvolite da partner pokrene sebe u pravom smislu te reči jer imate neke svoje probleme koje nikako da rešite samostalno. Energija partnera je veoma nestabilna, posebno kada su u pitanju svi aspekti poslovanja i novčanih transakcija. 

Škorpija 
Danas se dobro osećate jer ste navikli da stalno sebe finansijski poslovno gurate i zbog toga ste ponosni na sebe. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka, ali u isto vreme i izazov, tako da je jako važno da se koncentrišete na razgovor sa tom osobom. 

Strelac 
U narednom periodu od vas zavisi kako će poslovna situacija da se odvija a kada su u pitanju odnosi sa ljudima koji vam daju poslovne savete. Probajte da nikoga ne slušate i da se skoncentrišete isključivo na sebe. Čuvajte se naglih poslovnih preokreta do kraja dana..

Jarac
Zdravstveno možete biti mnogo bolje samo ako naučite da poštujete sebe i svoje slobodno vreme. Ljubavna situacija je veoma delikatna jer partner ne želi da vam otkrije mnogo toga i zbog toga se rađaju jako velike sumnje i loši aspekti vaseg odnosa. 

Vodolija 
Ovaj period je veoma poseban i skloni ste da mnoge stvari progledate kroz prste drugim ljudima, posebno kada su u pitanju poslovi kojima se bavite. Nemojte da dozvolite da vas emocije savladaju jer mesec aktivira vaše polje loše i negativne komunikacije. 

Ribe 

vaša vladajuća planeta Neptun je aktivirana od strane Merkura i donosi veoma negativne aspekte koji utiču na vaše raspoloženje pa je jako važno da sebe kontrolišete i sve ono što se dešava u vašem životu. Partner vam daje podršku ali vi to ne shvatate na pravi način. 
 
Komentari (0)
Loading