Dnevni horoskop za četvrtak, 18. april: Lavovi pate zbog ljubomore, Ribe dovode život do savršenstva, a šta je sa ostalima?

Vesti 17.04.2024 19:32 0

Pogledajte vašu astro prognozu...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

Previše ste tvrdoglavi i burno reagujete na sve strane, što nije dobro za vašu poslovnu stranu. Nemojte se previše oslanjati na druge već potrazite snagu u sebi i zavrsavajte stvari u vašu korist. Glavobolja. 

Bik

Ljubavna situacija je veoma napeta zbog vašeg mišljenja koje ne menjate. Partner od vas traži mnogo više nego što ste spremni da date. Potrudite se da se posvetite komunikaciji sa porodicom do kraja dana. 

Blizanci

U ovom trenutku naučite da poštujete sebe i svoje znanje. Niko nema prava da vas okreće protiv sebe ali vi morate znati da čuvate svoje mesto u okruženju. Ljubavni odnosi su danas veoma dobri zbog vaše iskrenosti.

Rak

Do kraja dana vodite računa gde i šta pričate i komentarišete. Nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju samo za svoje poslovne interese. Porodica vam je velika podrška za sve sto vam je potrebno tokom dana.  

Lav 

Ponašanje vaše se menja iz dana u dan a tokom dana ćete biti veoma promenljivi upravo zbog emotivnog haosa koji osećate danima. Partnerski odnos je veoma nestabilan zahvaljujući partneru zbog ljubomore. Budite dosledni sebi i svojim planovima. 

Devica 

U narednih nekoliko dana kasnićete sa reakcijama na tudje energije i vodite računa kako se to odražava na vas i vaše raspoloženje. Novčana situacija nije baš sjajna i budite spremni na kompromis sa partnerom. 

Vaga 

Danas ćete analizirati svoje emocije i svoje poslovne rezultate jer ćete imati prilike da se posvetite sebi i svojim planovima. Nemojte se iznenaditi ako vas drugi koriste za svoje potrebe jer previše verujete. 

 

Škorpija

Danas je veoma komplikovan dan koji je veoma važno da ga pametno iskoristite. Ne dozvolite sebi nagle i nerealne poteze. Ne možete da se emotivno zatvorite jer potrebno vam je da se okrenete sadašnjem trenutku. 

 

Strelac 

Mesec i Merkur vam stvaraju osećaj nestabilnosti i to se odnosi na poslovnu stranu i saradnju sa ljudima iz inostranstva. Osoba u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna prepreka stvara vam osećaj napetosti. Okrenite sebi. 

 

Jarac

Do kraja dana bićete opterećeni stvarima koje vam se dešavaju a koje ne možete da kontrolišete i odnosi se na partnerski odnos.  Probajte da ne reagujete iz pozicije ljutnje jer jedino na taj način možete da savladate negativni uticaj Marsa. 

 

Vodolija 

U narednih nekoliko dana bićete veoma opterećeni stvarima koje se tiču novca i zarade. Probajte da organizujete sebe mnogo bolje kada je u pitanju taj deo vašeg života i nemojte se truditi da izlazite svima u susret. Mogući problemi sa grlom. 

 

Ribe 

Situacija u krugu porodice se stabilizuje zahvaljujući vašem odnosu i vašoj želji da sve dovedete u savršen red. Poslovna situacija je korektna u smislu da vaša komunikacija sa ostalima je na zavidnom nivou. Problem sa spavanjem. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading