Ova tri znaka su najveći švaleri u horoskopu: Stalno flertuju, prevara im je u krvi, s njima uvek morate da budete na oprezu

Jelena Vukelić Vesti 08.04.2024 21:39 0

Tužna je istina da ljudi varaju osobe s kojima su u vezi ili braku. Osim toga, svaka osoba ima svoju definiciju nevere pa je nekome dovoljan flert da bi drugu stranu optužio za preljubu dok drugi varanje definišu kao situaciju u kojoj je njihov partner imao polni odnos s drugom osobom

Šakira i Pike

Foto: AP

U svakom slučaju, osećaj kada nas neko prevari je užasan, pogotovo ako tu osobu volimo. Posledica može biti veliki problem sa poverenjem koji može uticati na sve naše buduće veze jer niko ne želi ponovo biti povređen.

A kako da znamo hoće li nas neko prevariti? To zapravo ne možemo da znamo unapred, ali astrolozi tvrde da su određeni horoskopski znakovi od samog starta skloniji varanju od drugih.

Vaga

Iako se Vage pre svega smatraju vrlo dragim i nežnim osobama, one su i velike kokete što samo po sebi zna biti problem kada su u vezi jer, naravno, druga strana nije oduševljena stalnim koketiranjem. Flert ne prestaje ni kada vage završe u stabilnoj vezi, a iako je najčešće bezopasan, ponekad ipak ode predaleko. Naime, Vage vole sve lepo, a kada naiđu na drugo biće koje smatraju lepim lako izgube kompas.

Blizanci

Blizanci su vrlo zahtevni kada su u vezi, a ako im ne posvetite dovoljno pažnje, oni će je potražiti na drugom mestu. Osim toga, ovo je znak koji voli zabavu, a u kategoriji zabave kod njih češće nego kod drugih završi i varanje. Osim toga, ako Blizancu postane dosadno u vezi, takođe je sklon varanju - osim ako ne skupi dovoljno hrabrosti za raskid.

Jarac

Kada se upuste u vezu, Jarčevi od te veze imaju velika očekivanja. Iz takvog odnosa žele da dobiju što više - i sreću i podršku i stabilnost. Budući da nije lako u jednoj osobi pronaći sve što želimo, Jarčevi će se, umesto na kompromis, često odlučiti na varanje, čak i ako to znači gubitak drage osobe.

Komentari (0)
Loading