Dnevni horoskop za nedelju, 7. april: Ovnu cveta ljubav, Strelac dobija veliku poslovnu podršku

Vesti 06.04.2024 19:32 0

Vaša astro prognoza je spremna...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

Ovo je dobar dan da se posvetite svemu onome što ste zapostavili a to su vaši odnosi sa ljudima sa kojima već duže vremenski sarađujete. Kada je u pitanju ljubav Venera u Ovnu postiže vaše aspekte strastvenosti donosi vam novembra ljubavne mogućnosti. 

 

Bik 

Čuvajte se odnosa gde možete da budete povređeni i emotivno ranjeni zbog toga što imate potrebu da uvek kažete ono što mislite ne razmišljajući šta to može da proizvede na drugu stranu. Osoba u znaku lava vam je velika poslovna podrška ali i izazov jer ne umete da procenite šta ta osoba zapravo želi. 

 

Blizanci

Danas ćete biti pozitivno raspoloženi bez obzira na negativni uticaj retrogradnog Merkura i bez obzira na to što ne umete da stvorite pozitivnu atmosferu u krugu porodice. Do kraja dana vodite računa o mogućim predelima na relaciji sa ljudima sa kojima živite. 

 

Rak 

Okrenite se malo više svojim stavovima i svemu onome što vi donosite kao odluku jer je jako važno kako ćete se narednih dana ponašati prema svemu onome što ste stvorili. Zdravlje je stabilno ali su bitne promene u načinu ishrane. 

 

Lav 

U narednih nekoliko dana pokušajte da se okrenete sebi i svemu onome što je važno za odnose sa ljudima oko vas. Nemojte dozvoliti da se drugi ponašaju prema vama onako kako vi ne zaslužujete jer treba da naučite da poštujete sebe mnogo više. Zdravlje je odlično..

 

Devica 

Čuvajte se naglih emotivnih preokreta kojima možete biti skloni zahvaljujući partnerskom odnosu. Nemojte dozvoliti da se partner ljuti na vas jer ne zaslužujete da imate tog tipa probleme ovih dana. Odmorite mnogo više nego što smatrate da je potrebno. 

 

Vaga 

Ovo je idealan period da kažete one stvari koje imate posebno kada je u pitanju partnerski odnos i nije dobro da čuvate tajne pred svojim partnerom. Naučite da sve što sada odradite je u korist vas i u korist onoga što dolazi. Kičma vas boli već nekoliko dana pa povedite računa o tome.  

 

Škorpija 

Situacija u krugu porodice je stabilnija zahvaljujući vašoj potrebi da dominirate i da stvorite aspekte koji su mnogo bolji nego što bi trebalo. Nemojte dozvoliti da se drugi igraju sa vašim osećanjima posebno kada su u pitanju poslovni i emotivni odnosi. 

 

Strelac 

Čuvajte se naglih preokreta posebno u smislu poslovne situacije koja potrebno da se stabilizuje. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška koja može da preraste i u neko veće poslovno prijateljstvo. Zdravlje je stabilno. 

 

Jarac 

U ovom periodu je jako važno da vodite računa o sebi onome što stvarate kao svoju budućnost. Nemojte da mislite da drugi će neke stvari uraditi umesto vas ipak ste vi tu da odradite sve ono što je potrebno i da završite određene stvari iz prošlosti. 

 

Vodolija

Poslovna situacija će biti stabilnija onog momenta kada naučite da određene stvari nazivate pravim imenom. Nemojte dozvoliti da vas partner posmatra a da vam ne daje konkretno objašnjenje zašto to radi. Mogući problemi sa finansijama zbog člana porodice. 

 

Ribe 

Čuvajte se naglih preokreta kada su u pitanju odnosi sa ljudima iz inostranstva posebno ako se tiču novca i novčanih situacija. Zdravlje je stabilno ali vodite računa o problemima sa spavanjem kojima možete biti skloni zbog stresnih situacija u krugu porodice.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading