Veliki nedeljni horoskop: Lavu se komplikuju poslovi, Škorpiju okupira zauzeta osoba...

Slobodanka Ćorić Vesti 31.03.2024 08:00 0

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila 2024. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje

meg rajan

Profimedia

 

OVAN

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila 2024. godine kaže da početkom sedmice vaša sposobnost interakcije sa poslovnim partnerima može da vam donese neočekivanu sreću. U četvrtak će biti najbolje šanse za sklapanje finansijski korisnih veza. U subotu je moguće da vas čeka iznenadno putovanje. Sada je dobro vreme da pokažete svoje veštine. Partner vam zamera to što imate previše kritika, ljubavni odnos može da bude poljuljan. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

BIK

Opustite se i prihvatite sve događaje i ljude baš onakvima kakvi jesu. Nije povoljan trenutak da bilo šta menjate, bolje je da strpljivo pravite planove i reagujete kad ova nedelja prođe. Ono što će se dešavati, testiraće vašu snagu, sposobnosti i strpljenje. Fokus i brza reakcija će vam omogućiti da se nosite sa svim zadacima. Emocije su naglašene tokom vikenda. Ako ste slobodni, možete da uplovite u novu vezu. Moguća glavobolja. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

BLIZANCI

Počinje nedelja u kojoj će mnogi problemi biti rešeni. Shvatićete da ste doneli pravu odluku i da idete pravim putem. Na poslu će sve ići u vašu korist. Na polju ljubavi ćete osetiti brigu i pažnju voljene osobe. Sve će vam ići baš onako kako ste zamislili, a ovo je odličan trenutak za unapređenje privatnog biznisa, dodatnu edukaciju ili kurs koji će poboljšati vaše veštine. Horoskop vas savetuje da pažljivo trošite novac. Više spavajte. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

RAK

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila 2024. godine kaže da je prva polovina nedelje rezervisana za sastanke, poslovna putovanja i poslove koji mogu da donesu dodatne prihode. Neki predstavnici znaka poželeće da odbace teret odgovornosti, promene posao ili okruženje. U četvrtak ćete imati jaku moć ubeđivanja zbog koje ćete lako postići željene rezultat. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, možete da očekujete povratak jedne osobe iz prošlosti. Jačajte imunitet. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

LAV

U narednim danima moraćete da prihvatite pomoć prijatelja i kolega, jer ćete samo zajedničkim snagama moći da oživite svoje planove. Odnos sa partnerom može da se zakomplikuje u utorak, a uzrok može da bude svaka sitnica. Uzdržite se ishitrenih reakcija. U sredu je bolje da se mirno bavite svojim poslom, a sve ostalo prepustite novim okolnostima. Do kraja nedelje nestaće mnogi problemi koji su vas opterećivali. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

DEVICA

Ove nedelje nemojte dozvoliti da vaše kolege i šefovi sumnjaju da nemate stav o ključnim pitanjima. Ako se ne slažete sa nečim, odmah iznesite svoje argumente. Utorak može da donese neizvesnost i loše raspoloženje zbog odnosa sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Neke tajne će isplivati na površinu, ali zvezde kažu da ne treba da očajavate. Možda je ovo potrebno da biste krenuli boljim putem. Vodite računa o ishrani. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

VAGA

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila 2024. godine kaže da ove sedmice treba samo da se fokusirate na jedan glavni cilj. Kada to uradite, onda će on početi da se ostvaruje. Očekuje vas značajan razvoj karijere i profesionalni rast. U prvoj polovini nedelje može doći do poteškoća sa starim poslovnim partnerima i kolegama. Budite oprezni sa tračevima i glasinama. Vikendi su povoljno vreme za sastanke i izjave ljubavi. Zdravlje je dobro. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

ŠKORPIJA

Stiže vam važna lekcija - naučićete kako da izaberete pravu strategiju i taktiku. To će vas rešiti svih napora i tereta koji osećate. Raspoloženje će se poboljšati, a pojaviće se i nove, primamljive poslovne ponude. Pokažite odlučnost i lako ćete postići skoro svaki svoj cilj. Uz uspešan splet okolnosti, naći ćete nove poslovne partnere. Zvezde su na vašoj strani i kada je ljubav u pitanju. Zavodljivi ste, dobijate mnogo ponuda od strane suprotnog pola, ali savet je da se klonite zauzetih osoba. Prijaće vam fizička aktivnost. Najbolji dani biće vam petak i subota.

STRELAC

Dolazi povoljno vreme, probudiće se vaša želja za avanturama. Ipak, važno je da želja za radom ne nestane. Početkom nedelje budite strpljivi, jer kolege ili bliski ljudi mogu da vas izbace iz takta zbog sitnica. U drugoj polovini nedelja vaše strpljenje više neće pomagati, moraćete da objasnite šta je vaša odgovornost, a šta tuđa. U moru poteškoća, ljubavni odnos jača. Partner vam je velika podrška i uživate u jakom osloncu. Mogući problemi sa crevima. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

JARAC

Vaša snaga leži u dobroj volji. Moguće su pozitivne promene u vašem ličnom životu, posebno ako ne prestanete da verujete ljudima zbog prošlih razočaranja. Pokušajte da se ne mešate u rešavanje problema drugih ljudi. U četvrtak možete da očekujete prijatno iznenađenje od osobe koju ste nedavno upoznali. Ako ste zauzeti, ovo je odličan period za prelazak na viši nivo sa partnerom. To uključuje početak zajedničkog života, proširenje porodice ili odluka za brak. Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

VODOLIJA

Početak nedelje biće težak period, ali i odlučujući za vašu karijeru i odnose sa nadređenima. Preporučljivo je da pokažete svoje profesionalne veštine u punom sjaju. U četvrtak štedite energiju, jer svaki posao, čak i svakodnevni, može da vam oduzme previše energije. U subotu odvojite vreme za partnera ili osobu koju ste nedavno upoznali. Prijaće vam osećaj da ste posvećeni privatnom životu. Dobro se osećate. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila 2024. godine kaže da je početkom nedelje bolje da se ne iscrpljujete preteranim poslom, već da posvetite vreme porodici. Ne forsirajte stvari i ne pokušavajte da radite deset stvari odjednom. Velike su šanse da se pojave određene okolnosti koje će vas ograničiti i primorati da kontrolišete svoje reči i postupke. Vikend će biti pun zabavnih događaja i malo je verovatno da ćete moći mirno da se odmorite. Mogući problemi sa nesanicom. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

Komentari (0)
Loading