Planirate svadbu? Ovo su najsrećniji datumi za venčanje do kraja 2024. godine za dugotrajan brak

Olja Jelić Vesti 30.03.2024 11:55 0

Prema astrologiji postoje određeni dani ove godine koji su najpovoljniji za produbljivanje veze

Svadba

Shutterstock

Prema astrologiji, najbolji datumi za brak su oni koji su povezani sa Venerom i Jupiterom, dve moćne planete koje donose harmoniju, sreću i strast kada aspektuju jedna drugu ili druge planete.

Naravno, svaka pojedinačna natalna karta igra glavnu ulogu u najboljim danima za venčanje ili veridbu, ali prema pisanju "Your Tango", postoje određeni datumi u 2024. godini koji su veoma povoljni za to.

Od 7. do 22. maja

Kada se Venera u znaku vladavine u Biku, spoji sa Jupiterom nastaje novo veoma plodno, romantično i izobilno vreme.

Venera je u ovom periodu u prebivalištu u Biku, pravo  mesto gde ova planeta napreduje. Imati ovaj aspekt u bračnoj karti može da vam donese mnogo pozitivnih stvari jer Venera u ovom zemaljskom znaku takođe promoviše stabilnost.

Svadba

unsplash.com

 

Ova planeta u Biku je metodična i uživa u lepoti sveta. Brakovi pod ovim tranzitom imaju umetničku, strastvenu i koketnu dinamiku. Venera je tada razigrana i očarava, a veza stvorena u ovom periodu vremenom raste, partneri se razvijaju i pošto je fiksnog modaliteta, odnos će se veoma teško promeniti ili prekinuti.

Od 3. do 5. juna

Ova dva dana juna Venera spaja Sunce, što je pravi trenutak za nove romantične početke. Ovaj očaravajući i svetao tranzit donosi lepotu, optimizam, nadu i mnogo jasnoće.

Partneri će dozvoliti jedno drugom da zablistaju jer niko neće želeti da bude glavni. Među njima u ovom periodu postoji osećaj lojalnosti i posvećenosti zbog ponosa koji gaje jedno za drugo. Ovo je zvezdani period i divan aspekt bračne karte.

Od 3. do 16. septembra

Ovih dana Venera je u Vagi, odnosno u još jednom znaku u kojem ova planeta dominira. Pored toga, i Mesec raste, što pomaže da se stvori uravnoteženo, jednako i pošteno partnerstvo.

Venera u Vagi je dodatno i avanturistički nastrojena, a kako je u kući Vage odomaćena, njeni veličanstveni kvaliteti dolaze do izražaja bez napora.

Brak

Shutterstock

 

Imati ovaj aspekt u bračnoj karti promoviše stalnu avanturu, periode rasta i spremnost za komunikaciju. Venera se ovde stara da će partneri da se brinu jedni o drugima, da će da se vole i da uvek budu tu jedno za drugo. Ovo je tranzit koji vremenom može i da poboljšava brak, jer će u ovoj vezi ljubav pobediti sve, prenosi Informer.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading