Dnevni horoskop za subotu, 23. mart: Blizance će naučiti važnu lekciju, Lavove uništavaju tvrdoglavost i sujeta

Vesti 22.03.2024 19:32 0

Vaša astro prognoza je spremna...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

Za vas je poseban dan jer ćete se baviti stvarima koje baš odavno niste imali pored sebe i to je nešto što će vas opustiti maksimalno narednih nekoliko dana. Situacija u krugu porodice je mnogo bolja zahvaljujući vašim aktivnostima..

 

Bik 

Situacija u krugu porodice će biti stabilnija onog momenta kada se poprave finansije. Vama se zamera što ne umete dovoljno pa se angažujete i za ostale članove porodice. Ljubavna situacija je bez promena kao i do sada. 

 

Blizanci

Danas je najvažnije da se okrenete sebi i svim onim aspektima vašeg uživanja. Ne dozvolite da vas drugi okreću protiv partnera posebno kada je u pitanju zajednička budućnost. Niko nije savršen i svi imamo pravo na svoje mišljenje. 

 

Rak

Sam početak dana je pod uticajem emocija koje ne možete da kontrolišete i koje vas na neki način uništavaju već neko vreme. Dobro se zapitajte da li je sve vredno što dajete drugima i da li su drugi vredni vašeg nerviranja. 

 

Lav

Situacija sa vašim partnerom će biti bolja onog momenta kada naučite da poštujete pravila ponašanja vaše veze. Vaša tvrdoglavost i vaša sujeta uništavaju vam odnos koji može imati perspektivu. Zdravstveno se osećate odlično. 

 

Devica

Vaša situacija je stabilnija kada je u pitanju posao i kada su u pitanju aktivnosti koje planirate u vezi posla za naredni period.. osoba u znaku Ovna vam daje odlične poslovne savete a na vama je da ih primenite. Glavobolja. 

 

Vaga

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom drugih ljudi posebno kada su u pitanju članovi porodice. Na vama je da naučite da kontrolišete sebe i sve ono što očekujete od drugih. Što se tiče zdravlja Mars vas poziva na akciju. 

 

Škorpija

 

Vaša tvrdoglavost vas može ko šta ti tokom dana posebno kada je u pitanju vaš razgovor sa partnerom.. partner ima neke svoje stavove od kojih ne odustaje pa probajte da napravite kvalitetan kompromis vaših želja i planova. 

 

Strelac

Sam početak dana će biti veoma uzbudljivi zanimljiv jer organizujete sebi zanimljive susrete sa ljudima sa kojima se dugo niste videli.. najvažniji aspekt ljubavnog odnosa je da naučite da prihvatite da i Vaš partner ima pravo na svoje mišljenje..

 

Jarac

Prvi deo dana je pod utiskom koji ostavlja osoba u znaku Ovna koja vam deli emotivne savete. Probajte da naučite da kontrolišete svoje želje i svoje planove jer niko to ne ume umesto vas. Zdravstveno bićete bolje kada dovoljno budete odmorili. 

 

Vodolija

Danas je najvažnije da budete u skladu sa svojim planovima i željama jer porodica će pokušati da vam nametne osoba u znaku Jarca vam je veliki prijatelj i velika podrška pa će vam olakšati poslovne planove. 

 

Ribe

U narednih nekoliko dana kod vas se očekuje mnogo više nego što ste spremni da date. Probajte da sve uskladite sa sobom i sa svojim životnim planovima stoga ne dozvolite da vas drugi iskorišćavaju na bilo koji način. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading