Ovnovi pomeraju granice: Njihova sezona je počela ranije, i to nije sve, pripremite se za najveće preokrete ikada!

Vesti 20.03.2024 20:49 0

Astrolog dodaje da je Ovan prvi znak zodijaka i da se usklađuje sa prolećnom ravnodnevnicom, koja je ove godine 19. marta.

ovan

Shutterstock

Sezona Ovna, koja počinje sredinom marta i završava se sredinom aprila, označava početak astrološkog kalendara i usklađuje se sa prolećnom ravnodnevnicom.

Ovaj položaj ustupa mesto nekim od najpoznatijih kvaliteta Ovna, koji su energični, prirodni lideri i visoko motivisani.

Astrolog i autorka bestselera Lisa Stardast kaže da su Ovnovi prvi znak astrološkog kalendara „poznati po svojoj smelosti, avanturističkom duhu, strasti i samopouzdanju“.

Astrolog i autorka Alis Bel iz Njujorka ističe da je sezona Ovna 2024. posebno posebna jer će 8. aprila biti potpuno pomračenje Sunca.

ovan

Shutterstock

 

„Činjenica da se ove godine u znaku Ovna dešava pomračenje znači da mogu da očekuju značajne promene u životu u narednim mesecima, bilo da se radi o poslu, u vezi, kod kuće ili sa njihovim opštim osećajem identiteta. ona kaže za magazin People.

Stardast kaže da Ovnovi ovu sezonu treba da posmatraju kao priliku da se „izjednače sa svojim vrednostima i težnjama“.

„Ovo je ključno vreme za Ovnove jer im omogućava da ponovo zapale svoju strast koja je možda bila savladana tokom zimske sezone“, dodaje ona.

Od osobina ličnosti do kompatibilnosti, evo svega što treba da znate o Ovnovima.

Kada počinje sezona?

Sezona Ovna obično traje od 21. marta do 19. aprila. Stardast napominje da će ove godine sezona Ovna „početi od 19. marta do 19. aprila jer je to prestupna godina, a mi imamo dodatni dan u 2024.“.

Astrolog dodaje da je Ovan prvi znak zodijaka i da se usklađuje sa prolećnom ravnodnevnicom, koja je ove godine 19. marta.

Koje su ključne osobine ličnosti Ovna?

Bel kaže da su Ovnovi prirodni lideri i da imaju tendenciju da budu proaktivni.

„Oni ne vole da sede i planiraju, radije bi skočili pravo u nova iskustva“, objašnjava ona. „Mogu biti veoma otvoreni i direktni, a takođe su vešti u pokretanju i unosu entuzijazma i velike energije u nove projekte.

posao

Shutterstock

 

Bel i Stardust primećuju da se energična ličnost Ovna može negativno protumačiti kao agresija ili impulsivnost.

„Međutim, njihova istrajnost, samopouzdanje, energija i revnost ih podižu do velikih visina, jer poseduju neobuzdani entuzijazam i žestoku odlučnost za sve što rade“, dodaje Stardast.

Koji horoskopski znaci su najkompatibilniji sa Ovnom?

Stardast i Bel se slažu da se Ovan najbolje slaže sa vatrenim znacima Lavom i Strelcem, kao i vazdušnim znacima Vodolijom i Blizancima.

„Imaju sličan način na koji gledaju na svet, a takođe su više skloni eksperimentisanju i preuzimanju rizika“, objašnjava Bel. „Ovi znakovi imaju tendenciju da budu više odlazni i društveni poput Ovna.

Vaga

Shutterstock

 

Stardast ističe da Ovan može da se složi sa trećim vazdušnim znakom, Vagom, pod određenim okolnostima.

„Kompatibilnost između Ovna i Vage, još jednog vazdušnog znaka, zavisi od toga da li je Ovan voljan da uspori i sluša Vagu, koja naglašava važnost pronalaženja ravnoteže u životu“, kaže ona.

U vezama, Stardast kaže da su Ovnovi poznati po tome što su strastveni i preuzimaju inicijativu.

„Oni uživaju u tome da jure druge, čineći da se osećaju da kontrolišu stvari, ali im je važno da se povuku i puste drugima da uzvrate ta osećanja“, objašnjava ona. „Obavljajući sav posao, može biti osvežavajuće da neko to uradi umesto njih.

Kako sezona Ovna utiče na Ovnove?

Sezona Ovna je šansa za one sa znakom zvezde da preispitaju svoje prioritete i fokusiraju se na svoje ciljeve za budućnost.

„To je sezona njihovih rođendana, tako da je to njihova lična nova godina“, kaže Bel. „Tokom sezone Ovna, možda će otkriti da imaju promenu u načinu razmišljanja i prioritetima u narednih 12 meseci. Za njih se u ovo doba godine može skupiti još važnijih životnih događaja."

Stardast dodaje da će tokom sezone Ovna 2024. doći i do pomračenja Meseca i potpunog pomračenja Sunca, poznatog kao Veliko američko pomračenje.

Sunce

Shutterstock

 

„25. marta, pomračenje Meseca će nas podstaći da preispitamo naše odnose i partnerstva“, objašnjava ona. „Pomračenje Sunca 8. aprila daće nam priliku da odredimo prioritete svojih potreba i želja i usmerimo se ka sreći.

Stardust takođe ističe da će Merkur biti retrogradan u Ovnu od 1. do 25. aprila, „što bi moglo da dovede do zabune, problema na putovanju, pogrešne komunikacije i tehničkih poteškoća“.

„Sve dok neko praktikuje ljubaznost, pažnju i meditaciju i pažljivo razmatra šta želi da kaže svojim voljenima i svetu, sve bi trebalo da bude u redu“, savetuje ona. „Međutim, važno je biti sažetiji i efikasniji u komunikaciji svojih misli i emocija tokom ovog vremena.” 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading