Pomračenje Meseca u znaku Vage 25. marta donosi lom: Jarcu nove prilike za rast, Devici uvećanje prihoda, dva znaka imaće sudbinski susret

Slobodanka Ćorić Vesti 18.03.2024 13:30 0

Ovo je vreme za introspekciju, preispitivanje i prilagođavanje kako bismo pronašli unutrašnju harmoniju i u odnosu sa drugima

Pun Mesec

Shutterstock

Ovan

Za Ovnove, pomračenje Meseca u Vagi baca svetlo na vaše partnerske odnose. Sada je vreme za razmatranje kako postići bolju ravnotežu između vaših ličnih potreba i potreba vašeg partnera. Očekujte moguće prekretnice u vašim bliskim odnosima.

Bik

Bikovi će se usredsrediti na zdravlje i svakodnevne rutine. Pomračenje Meseca podstiče vas na razmišljanje o promenama koje bi trebalo da učinite kako biste poboljšali svoju dobrobit. Idealno je vreme za početak novih navika koje podstiču vaše fizičko i mentalno zdravlje.

Blizanci

Za Blizance, ovaj astrološki događaj naglašava vaš kreativni izraz i romantične veze. Možda ćete osetiti potrebu za dubljom emocionalnom povezanošću ili za pokretanjem novog kreativnog projekta. Deca i romantični partneri mogu igrati ključne uloge u ovom razdoblju.

Rak

Rakovi će osetiti uticaj pomračenja Meseca u području porodice i doma. Pitanja oko doma, selidbe ili promene u porodičnoj dinamici mogli bi potpuno da vas okupiraju. To je vreme za rešavanje nekadašnjih problema i postavljanje temelja za sigurniju budućnost.

Lav

Za Lavove, fokus će biti na komunikaciji. Očekujte važne vesti koja vam mogu promeniti vaš pogled na svet. Takođe, to je idealno vreme za izražavanje vaših misli i ideja.

Devica

Pomračenje Meseca u Vagi utiče na vaše finansije i vrednosti. Razmislite o izvorima finansija u smislu bolje organizacije sa onim šta vam je zaista potrebno! Možda će se pojaviti prilike za povećanje vaših prihoda.

Vaga

Za Vage, pomračenje Meseca u vašem znaku vodi kao moćnoj ličnoj transformaciji. Ovo je vreme da se ponovno povežete sa svojim istinskim ja i napravite značajne promene koje izražavaju vašu suštinu postojanja.

Škorpija

Za Škorpije ovo pomračenje odnosi fokus na duhovnost i unutrašnji mir. Možda ćete osetiti potrebu za povlačenjem i introspekcijom kako biste se povezali s vašim unutrašnjim svetom. Slušajte svoje snove i intuiciju.

Strelac

Strelčevi će pomračenje Meseca osetiti u području prijateljstva i društvenih krugova. Možda će neka prijateljstva dobiti drugačiju formu.

Jarac

Za Jarčeve, pomračenje Meseca u Vagi osvetljava vašu karijeru i javni imidž. Na profesionalnom planu možete očekivati nove prilike za rast. To je vreme za preispitivanje vaših dugoročnih ciljeva i usmeravanje prema onome šta želite da postignete.

Vodolija

Za Vodolije pomračenje Meseca naglašava vašu žeđ za znanjem i potrebu za "proširivanjem" svesti. Možda vas očekuje putovanje ili početak akademskog obrazovanja. Otvorenost prema novim idejama i kulturama obogatiće vaš duh i telo.

Ribe

Za Ribe ova pojava rasvetljava duboke emocionalne veze. Pitanja u vezi sa intimnošću, nasledstvom ili zajedničke finansije sa partnerom mogu da dođu u prvi plan. Ovo je idealno vreme za isceljenje i oslobađanje od starog emocionalnog tereta.

Pomračenje Meseca u Vagi 25. marta 2024. godine donosi snažne promene i saznanja u svim aspektima života. Svaki će znak osetiti uticaj na različite načine, ali ključno je da upamtite važnost ravnoteže, odnosa i pravednosti tokom ovog perioda.

Komentari (0)
Loading