Veliki nedeljni horoskop: Ovnu drastične promene, Jarcu poslovni uspeh, Blizancima oprez

Slobodanka Ćorić Vesti 04.03.2024 09:47 0

Nedelja od 4. do 10. marta 2024. godine biće zatišje pred buru

Veliki nedeljni horoskop: Ovnu drastične promene, Jarcu poslovni uspeh, Blizancima oprez

Shutterstock

OVAN

Ove nedelje može doći do drastičnih promena ili neočekivanih događaja, a najverovatnije će ići u vašu korist. Mudrost Jupitera, koji je sada u vašoj kući ličnosti, pomoći će vam da cenite sve prednosti i nedostatke onoga što se dešava.

BIK

Nedelja od 4. do 10. marta 2024. godine je vreme mira. Provedite ga bez brzih akcija, fizičkih ili psihičkih. Ne bi trebalo ništa da menjate, posebno u karijeri. Stanje mirovanja je ponekad neophodno i predstavlja način akumulacije energije.

BLIZANCI

Nedelja je dobro počela, ali u četvrtak će vaša glavna planeta, Merkur, preći u Ribe. Budite posebno oprezni ovog dana - vodite više računa o svom zdravlju, nemojte sebe forsirati kada je posao u pitanju i ne planirajte previše.

RAK

Ovo je vreme kada ćete možda biti nezadovoljni sobom i svojim dostignućima. Setite se svojih uspeha koje ste ostvarili u prethodnom periodu i zapamtite da je za sve potrebno vreme.

LAV

Setite se koje ste ciljeve već postigli u svom životu. Sada analizirajte šta vam je tačno pomoglo u tome - koje veštine, sposobnosti i kvaliteti. Oni su postali vaši saveznici, a moraćete ponovo da ih iskoristite da biste ostvarili nove.

DEVICA

Napravite plan šta treba da uradite ove nedelje. Pokušajte da to uradite pre srede, jer od četvrtka ćete možda imati malo manje snage i energije. To će biti ključno za ostvarenje svega što ste zamislili.

VAGA

Nije vam lako da kažete da sve ide kako treba i kako je planirano, ali probajte. Reagujte samo tamo gde je potrebno, ali ne i kad nemate razloga. Dozvolite sebi da se odmorite, sačuvajte energiju.

ŠKORPIJA

Sada nema zaustavljanja, tačno znate šta i gde vam treba! Ne oklevajte, već verujte svojoj intuiciji. Ako se osećate izgubljeno, onda se povucite i pronađite niti istine dok je vaša glavna planeta, Mars, u jakoj poziciji.

STRELAC

Zauzmite stav, proširite vidike i iskoristite iskustva drugih ljudi. Prihvatite postojanje različitih puteva do sreće i uspeha. Ako jedan ne radi, drugi će se sigurno pojaviti.

JARAC

Pronađite smisao u svakoj akciji koju preduzmete. Pokušajte da osetite šta se stvarno dešava baš tu gde jeste. Tako ćete se napuniti dodatnom energijom koja će vam značiti za sasvim obične i poznate zadatake.

VODOLIJA

Uradite nešto lepo za svoje telo. Ovo može da bude opuštajuća masaža, kupka ili piling. Čak se računa i pažljivo odabrana garderoba. Ove nedelje ćete uživati u komplimentima!

RIBE

Dozvolite sebi nešto što nije sasvim korisno ili kupite nešto što vam nije baš potrebno, ali zaista želite. Još uvek je dobra ideja da budete humani, ali morate biti potpuno sigurni da će novac biti iskorišćen za dobro.

Komentari (0)
Loading