Najveće svađalice zodijaka: Ovih 5 znakova horoskopa su uvek spremni za raspravu

Vesti 29.02.2024 08:45 0

Neki znakovi horoskopa su stanju da se posvađaju sa svakim ko im se obrati, kao da uvek ustaju na levu nogu.

dvoje

Shutterstock

Ako se družite sa ljudima koji su rođeni u ovim znakovima horoskopa, ili ste sa njima u vezi, odnosno braku, naoružajte se strpljenjem, testiraće granice vaše tolerancije maksimalno.

Škorpija

Škorpije su poznate kao izuzetno svadljive osobe, temperamentne, plahovite, ishitrene, u stanju da naprave slona od muve. Ali, osveta se služi hladna, pa su Škorpije u stanju dugo da čekaju idealan trenutak i da pripremaju teren, oštreći se za finalni obračun. Ako ne primetite na vreme šta vam se sprema, teško vam se piše.

Bik

Staloženi Bikovi naizgled deluju mirno i stabilno, ali ako im se suprotstavite na scenu stupa njihova tvrdoglavost sa kojom su spremni da idu do kraja dok ne isteraju svoje. Ako rešite da testirate čelične živce jednog Bika, spremite se da budete pregaženi u stampedu argumenata kojim će pokušati da pokosi sve ono u šta pokušavate da ga ubedite. Bik je u stanju dugo da trpi i ključa u sebi, ali jednom kada eksplodira – može da bude gadno.

dvoje

Shutterstock

 

Lav

Vatreni Lavovi imaju u sebi crtu dramatičnosti i težnje za dominacijom, stoga im nije teško da naprave dramu, donekle i uživaju u tome jer su u tom trenutku u centru pažnje, piše Astroputnik. Međutim, kod Lavova uglavnom važi parola „tresla se gora rodio se miš“, nakon što se istresu, vrlo lako mogu da pređu preko svega i nastave smireno kao da se ništa nije desilo.

Vaga

Iako deluju mirno i izbalansirano, Vage su u balansu samo dok neko ne zatraži od njih da donesu neku odluku, pa čak i najmanju moguću. Od silne želje da se udovolji svima i donese najbolje rešenje, raste frustracija kod Vaga koje ne mogu da prelome, a tu je i pritisak od druge strane koja čeka odgovor. Diplomatska Vaga teško prihvata donošenje odluka tako da će taj trenutak pokušavati da odloži dok je ne saterate u ćošak i insistirate na odgovoru, a onda kreće ispoljavanje frustracija.

Jarac

Jarčevi znaju da budu vrlo stabilni i smireni, međutim mogu biti i vrlo temperamentni i dešava se da lako izgube strpljenje, a tada ne biraju reči i u svađama znaju da gađaju tamo gde najviše boli. Teško im je da kontrolišu svoj bes tako da ukoliko pređete njihov prag, onda ste u velikom problemu.

 

Komentari (0)
Loading