Slede im karmičke promene: Tri znaka doneće najteže odluke u životu u vreme punog Meseca u Devici, 24. februara

Slobodanka Ćorić Vesti 23.02.2024 15:20 0

Horoskop otkriva kome slede ključne promene

Slede im karmičke promene: Tri znaka doneće najteže odluke u životu u vreme punog Meseca u Devici, 24. februara

Shutterstock

Počinje najteži karmički period u godini. Pun Mesec u Devici 24. februara 2024. godine nateraće tri znaka horoskopa da donesu najznačajnije odluke u svojim životima. Astrologija kaže da je ove godine u konjukciji sa Saturnom, a to znači da ćete svoje stavove posmatrati racionalnije i oštrije.

Znak Device je odgovoran, a u vreme događaja Mesec će biti nasuprot Saturnu, koji je odgovoran za pravila, red i disciplinu. Možda ćete osećate da se pred vama postavljaju novi zahtevi. Na primer, u karijeri, u porodici ili u vezi morate biti svesniji u smislu trošenja vremena, resursa i ozbiljnog shvatanja odgovornosti. Horoskop otkriva kome slede ključne promene:

BLIZANCI

Vaš horoskopski znak će doživeti pravu transformaciju u porodici, ali i nekretninama. Pun Mesec u Devici javlja se u vašem mestu stanovanja, a u dubljem smislu odgovoran je za postavljanje temelja. Sada možete da shvatite da je vreme da promenite temelje i stubove svog života. Postoji velika šansa da događaj punog Meseca donese važnu odluku koja će uticati na vašu porodicu - kupovinu ili prodaju kuće, brak ili razvod.

DEVICA

Pun Mesec 24. februara 2024. godine se javlja u vašem znaku, što znači da možete potpuno da promenite svoju sudbinu. Na primer, ovo može da bude povezano sa ljubavnom vezom ili poslom. Dispozicija punog Meseca biće u vašoj kući veza, što znači da ćete kroz razgovor sa drugom osobom doneti važnu odluku. Nekim Devicama pun Mesec može da donese želju za pojačanom brigom o zdravlju.

STRELAC

Pun Mesec će biti u vašem sektoru postignuća, što znači da možete da dostignete prekretnicu u svojoj karijeri ili društvenoj sferi. Na primer, možda ćete dobiti novu titulu ili dobiti unapređenje. Ako želite da postanete lider, vaše vreme počinje. Pored toga, vaš ljubavni status može da se promeni zbog razvoda ili ulaska u brak. Čuvajte se ishitrenih reakcija.

Komentari (0)
Loading