Stiže pun Mesec u Devici i donosi haos: Evo koga očekuju nepovoljne vesti na poslu, a ko treba da obrati pažnju na zdravlje

Olja Jelić Vesti 17.02.2024 12:14 0

Stiže nam pun Mesec u znaku Device i donosi brojne izazove

Pun Mesec

Shutterstock

Pun Mesec u znaku Device moćan je i pomoći će nam da zatvorimo vrata astrološkoj godini. Saturn je takođe aktivan pod ovim punim Mesecom i iako njegova prisutnost ponekad može biti jaka, pomoći će nam da postavimo granice, posebno kada je u pitanju naše zdravlje. Saturn će nas voditi da budemo čvrsti prema sebi i dati nam samopouzdanje da ustanemo i tražimo od drugih ono što nam je potrebno.

Pun Mesec u znaku Device stiže 24. februara 2024. i poslednji je pun Mesec u astrološkoj godini i poslednji pun Mesec pre početka sezone pomračenja. Energija čišćenja bit će jaka pod ovim punim Mesecom. Obratite pažnju na svoj um, telo i dušu.

Merkur će imati jak uticaj za vreme punog Meseca. Merkur je takođe prirodni vladar Device pa će njegova prisutnost biti pojačana. Pod ovim punim Mjesecom možemo da primimo poruke ili znakove iz svemira koji nas mogu voditi. Obratimo pažnju i verujemo svom unutarašnjem glasu.

Isceljujuća energija je jaka pod punim Mesecom u znaku Device, posebno ona koja se odnosi na ishranu našeg tela. Moramo paziti na zdravlje. Upotrijebite njegovu energiju da promenite svoju ishranu, započnite novi plan vežbanja.

Saturn je takođe aktivan pod ovim punim Mesecom i iako njegova prisutnost ponekad može biti jaka, pomoći će nam da postavimo granice, posebno kada je u pitanju naše zdravlje. Saturn će nas voditi da budemo čvrsti prema sebi i dati nam samopouzdanje da ustanemo i tražimo od drugih ono što nam je potrebno.

Iskoristite snagu Saturna da se potvrdite i poštujete sve granice. Reći “ne” može biti zastrašujuće i suprotstavljajuće, ali znajte da je svemir na vašoj strani i podržava sve vaše napore da postignete bolje zdravlje u svom životu.

Sveukupno, pun Mesec u znaku Device je moćan i pomoći će nam da zatvorimo vrata astrološkoj godini. Dok pod ovim punim Mesecom cirkuliše snažna energija pročišćavanja, postoje i jake podržavajuće vibracije koje nas podstiču da se usresredimo na dobrobit.

Naše telo je naš hram i vreme je da se tako odnosimo prema sebi, prenosi Atma.hr

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading