Najviše sreće u martu 2024. imaće ova 3 znaka: Otvaraju im se vrata napretka i blagostanja

Slobodanka Ćorić Vesti 12.02.2024 13:06 0

Astrolozi predviđaju da će tokom marta najviše sreće i uspeha imati sledeća 3 horoskopska znaka

Najviše sreće u martu 2024. imaće ova 3 znaka: Otvaraju im se vrata napretka i blagostanja

Shutterstock

Često je mart mesec početka novih ljubavi i rastanka od starih, a i simbol novog početka koji nam može doneti preokret u životu. Astrolozi predviđaju da će tokom marta najviše sreće i uspeha imati sledeća 3 horoskopska znaka:

Ribe

Pošto Sunce u Ribama stimuliše maštu, možete se podesiti na uspeh koristeći metodu vizualizacije. Rezultat će obradovati, proleće će početi sa promenama. Najbolje vreme da se život počne ispočetka je Pun Mesec Crva u martu, promenivši stav prema mnogim stvarima. Neodlučne Ribe će prestati da beže od stvarnosti, a to će pozitivno uticati na kvalitet života.

Finansijska situacija početkom marta omogućiće da se potroši više nego što je planirano. Da biste bili uspešni, potrebno je ulagati ne samo u obrazovanje, već i u izgled. Horoskop za Ribe obećava da će ulaganje u sebe brzo da se isplati. Potrebno je stvoriti besprekoran garderober u poslovnom stilu, naravno, to će zahtevati velike troškove. Kako Venera u Vodoliji pojačava želju za slobodom, Ribe mogu osećati nelagodnost. Morat će se odreći nekih navika i početi živeti na nov način. Ne svima se sviđa da prekidaju šemu razvijenu tokom godina, pa nisu isključeni ispadi iritacije. Psihološki trening pomoći će vam da postanete najbolja verzija sebe i dođete do harmonije.

Zanimljivi događaji sredinom meseca biće dovoljni da se raspoloženje popravi. Ako ste stalno u pokretu, sastajete se i komunicirate sa različitim ljudima, neće biti mesta za dosadu. Prema opštem horoskopu za Ribe u martu 2024, moraćete učestvovati u obećavajućim projektima. Moguće je da ćete puno putovati, uključujući i u inostranstvo. Pošto pod Merkurom u Ovnu naglasak prelazi na spoljašnje efekte, strahovi i kompleksi blede u pozadini. Skromne Ribe će poverovati u svoju neodoljivost i poželeti da postanu centar svemira. Ova uloga zahteva odgovarajući enturijaz, pored skupog garderobera potrebni su i pristojni uslovi života. Možda je vreme da se nabavi ugledan stan.

Raspoloženje u poslednjim danima marta biće najbolje, proljećna vreva konačno će oterati melanholiju i malodušnost. Zabava i posete neće ostaviti vremena za tužne misli. Martovski horoskop za Ribe preporučuje da svoju decu vodite sa sobom svuda. U opuštenoj atmosferi lakše je uspostaviti kontakt i rešiti sva pritiskajuća pitanja. Zahvaljujući uticaju Marsa u Ribama, čak i u slepoj situaciji, nevidljiva vrata će se otvoriti u neočekivanom trenutku. Uprkos miroljubivoj prirodi, doći će do razumevanja da se dobro mora činiti pesnicama. Ribe će se pokazati kao pravi borci, stavljajući prostake na mesto sa gracioznom lakoćom. Ne treba stati na pola puta, vreme je da se prođe kroz sve nasilnike.

Strelac

Lični život će biti događajan, Pun Mesec Crva u martu će doneti nezaboravne trenutke sreće. Zaneseni Strelac će podleći čarima ljubavi, uranjajući u bazen strasti glavom. Ovo je sjajna šansa da se veza podigne na viši nivo.

Energije će biti još više početkom marta, posao će ključati. Može se stvoriti osećaj da sudbina sama gura u pravom smeru. Prema horoskopu za Strelca, stvari obećavaju da će se dobro završiti, i to bez ikakvog napora. Oslobođeno vreme može se posvetiti hobiju: bavljenje hobijem doprinosi naletu snage i energije. Pod uticajem Venere u Vodoliji, koja podstiče na slobodu i nezavisnost, lako je izgubiti glavu i upustiti se u sumnjivu avanturu. Strelcu se može iznenada učiniti da imaju nedovoljno znanja u nekim oblastima. Ako prihvatimo ovu činjenicu zdravo za gotovo i počnemo popunjavati praznine, moći ćemo izbeći ozbiljne greške.

Prolećno raspoloženje će obojiti sredinu meseca u šarene boje. Sve što se dešava izaziva radost, čak i dečije oduševljenje, ali direktno ponašanje može negativno uticati na posao. Prema opštem horoskopu za Strelca u martu 2024. godine, isplativije je štedeti nego trošiti novac. Stvari kupljene na emocijama ispostaviće se nepraktičnim i brzo će dosaditi. Potreba za oprezom diktira pozicija Merkura u Ovnu, u kojem čak i razumne ideje postaju farsa. Pod uticajem trenutka, Strelac će napraviti mnoge greške, a posledice će uticati na sve oblasti života. Posebno zabrinjava zdravlje, zbog emocionalnih oscilacija, mogu se pogoršati hronične bolesti.

Pozitivan kraj marta uklapa se u koncept prvog meseca proleća: lakoća i obnavljanje. Čak i ako nije sve išlo glatko, postoje neke grubosti, ali duša peva od sreće. Prema martovskom horoskopu, nema prepreka za Strelca u potrazi za harmonijom. Nema potrebe da komplikujete stvari ili idete predaleko, samo ugađajte sebi i ljudima. Dodatna prednost biće priliv sentimentalnosti, što je, u principu, karakteristično za Strelca. Štaviše, pod Marsom u Ribama organično se kombinuje s praktičnošću, pa se nešto zanimljivo planira. Ako iz različitih razloga ne možete napustiti svoj dom, vreme je da transformišete prostor do neprepoznatljivosti.

Vodolija

Proleće inspiriše nadu za najbolje, čineći da zaboravite na tuge i uvrede. Vreme je da se pozabavite svim problematičnim pitanjima kako biste slobodno mogli krenuti dalje. Uticaj Sunca u Ribama izražava se u želji da se uljepša ono što se dešava. Vodolija ne može ograničiti svoju maštu, zahvaljujući stabilnoj finansijskoj poziciji, moći će ispuniti stare snove. Važno je ne zaboraviti ugoditi voljenima. Teški trenuci će postati jasni tokom Punog Meseca Crva u martu, kada život teče polako, bez nepotrebnog stresa. Vodolija će odahnuti, oslobodivši se tereta iskustava. Nema sumnje da će bela pruga trajati dugo.

Početkom marta biće moguće izaći izvan uobičajenih dužnosti. Verovatno će menadžment odlučiti poslati ih na službeni put, ili će imati šansu posetiti strane kolege. Horoskop za Vodoliju savetuje da ne oklevate sa odgovorom, mogu se pojaviti oni koji žele da se izbace iz zidova kancelarije. Putovanje će doneti puno zadovoljstva, prtljag iskustva i znanja će biti značajno dopunjen. Zahvaljujući Veneri u Vodoliji, u duši će vladati harmonija, svet će biti obojen svetlim bojama. Vodolija, koja se našla u svom elementu, pogledaće na život iz drugog ugla i osloboditi se negativnih stavova. Odličan način da se napunite i približite svom snu je vizualizacija. Ako detaljno zamislite budućnost, proces transformacije će se automatski pokrenuti.

Sredinom meseca moraće se doneti odluka koja će imati dugotrajne posledice. Pre svega, treba razmisliti kako će to uticati na kvalitet života. Prema opštem horoskopu za Vodoliju u martu 2024, postoji rizik da se promaši cilj i napravi loš posao. Ako se stambeno pitanje ne može odložiti, potrebno je kontaktirati agenciju za nekretnine. Pošto se vrednost vremena povećava pod Merkurom u Ovnu, ne treba se rasipati na sitnice. Aktivnost Vodolije će dostići maksimum, konkurenti neće imati snage da se odupru takvom pritisku. Istovremeno, nepromišljeno jurnjava nosi opasnost, može se upasti u lošu priču. Pored toga, verovatnoća nesreća se povećava, potrebno je biti oprezan u vožnji.

Mereni kraj marta ukazuje na to da je sve planirano postignuto. To je postalo moguće zahvaljujući ličnom naporu i sposobnosti da se pravilno postave prioriteti. Martovski horoskop za Vodoliju predviđa karijerni uspeh. Podrška uticajnih pokrovitelja će ubrzati napredovanje u karijeri. U slučaju poteškoća, možete računati na pomoć Marsa u Ribama, koji nosi energiju dobrote i saosećanja. Pod njegovim uticajem, i najtvrđa srca se pune ljubavlju, pa će Vodolije pronaći nekoga kome mogu da se obrate. Još jedna dobitna tačka su proročki snovi koji nose informacije o budućnosti. Da biste aktivirali podsvest, možete upaliti sveću sa aromom lavande.

Komentari (0)
Loading