Ljubavni horoskop za februar 2024: Za ova dva znaka sledi pakleni period, veze i brakovi su im pred pucanjem

Vesti 08.02.2024 13:18 0

Saznajte šta će vam se dešavati u ljubavi tokom februara

Svađa

Shutterstock

Stigao je mesec ljubavi, a evo šta svaki horoskopski znak očekuje na polju emocija. 

Ovan 

Kada je u pitanju ljubavna situacija za osobe rođene u ovom znaku, do kraja februara mnogo toga se menja jer će i pripadnici ovog znaka osećati veliku potrebu da sebe menjaju u odnosu na partnera i u odnosu na svoje emocije. Druga polovina februara je stabilnija kada su u pitanju komunikacija i odnos sa partnerom jer će Venera preći u znak Vodolije i tada donosi mnogo olakšanih situacija i za one Ovnove koji imaju zategnute ljubavne odnose.

Bik 

Za njih je veoma povoljan period do 10. februara kada će mnogo toga rešavati zajedno sa partnerom i to će pozitivno uticati i na njihov poslovni plan. Već od 15. februara mnogi Bikovi osećaju napetost i nervozu jer partner ne može da ih podržava i ne može da im stvori osećaj ravnoteže, što se negativno odražava za budućnost njihovog odnosa. Za slobodne Bikove ovo je nezgodan period da započinju bilo kakvu komunikaciju sa potencijalnim partnerom. 

Blizanci 

Blizanci se najviše bave svojom poslovnom stranom prvih nekoliko dana februara, a to može stvoriti veoma lošu komunikaciju sa partnerom koji očekuje mnogo više nego obično. Partner generalno ne razume ono kroz šta Blizanac prolazi,  ali krajem meseca može doći do potpunog razumevanja i stvaranja dobrog odnosa između njih dvoje. Za slobodne Blizance kraj februara može biti veoma interesantan u vezi potencijalnog partnera u znaku Lava. 

Rak 

Mnogi Rakovi prolaze kroz veoma neprijatne emotivne situacije jer je potrebno da se suoče sa partnerovim hladnim ponašanjem. Važno je biti stabilan i imati stabilan odnos prema svemu onome što se dešava oko njih. Za Rakove koji su u solo varijanti, februar je veoma nepovoljan mesec za bilo kakve ljubavne potencijalne priče ili neka ljubavna dopisivanja. Moguće je vraćanje nekih osoba iz prošlosti.

Lav

Lavovi će imati veoma naglašen poslovni život tokom februara i to se negativno može odraziti na njihovo zdravlje pa i na sam odnos sa partnerom. Potrebno je da se koncentrišu na sve što se dešava unutar njihovog života i da budu otvoreni i iskreni u komunikaciji sa partnerom. Za sve one slobodne pripadnike ovog znaka krajem meseca moguće je zanimljiva komunikacija sa osobom u znaku Ovna ili Strelca. 

Devica 

Za njih je ovo veoma nepovoljan period ako planiraju odlazak sa partnerom ili neko putovanje van zemlje, je l' će pripadnici ovog znaka imati puno poslovnih angažovanja koje ne mogu da odlože i zbog toga osećaju veliku unutrašnju napetost. Partner će pokazati manjak razumevanja što može da stvori još veću sumnju kod Devica. Za sve one koji su trenutno sami, ovo nije dobar period da računaju na bilo kakvu vrstu upoznavanja sa nekim. 

Vaga

Do kraja meseca mnoge vage će pokušavati da srede svoje emotivne odnose jer već neko vreme ljubavni aspekti su veoma nepovoljni jer se pokreću problemi iz prošlosti. Najvažnije je imati dobru volju i koncentraciju kada razgovaraju sa partnerom i kada rešavaju određene zajedničke probleme. Za sve one slobodne vage od druge polovine februara pokreće se jako dobra energija koja može im biti jako dobar " vetar u leđa " u vezi ljubavnih odluka. 

Škorpija

U narednih nekoliko dana februara mnoge Škorpije će doneti jako važne poslovne odluke koje utiču i na ljubav i na emocije. Partnerski odnos će biti u drugom planu do 10 februara. Mnoge Škorpije će morati da se dodatno aktiviraju da bi objasnili svom partneru određene poslovne situacije. Za sve one koji su u solo varijanti, ovo je veoma specifičan mesec koji ne donosi mogućnosti upoznavanja već je važno da se koncentrišu na posao i na materijalne stvari.

Strelac 

Mnogi pripadnici ovog znaka već neko vreme osećaju potrebu da raščiste neke čudne emotivne odnose u kojima su dospeli prošle godine. Ovo se ne odnosi na Strelčeve koji su u stabilnim i dugim vezama i za njih je ovaj mesec veoma dobro postavljen po pitanju emotivnog razumevanja sa partnerom. Kraj meseca može da donese veoma zanimljiva poznanstva za one strelčeve koji su u solo varijanti sa osobama u znaku Device ili u znaku Bika. 

Jarac

Svi Jarčevi će biti veoma emotivno nestabilni u drugoj polovini februara jer će Venera biti veoma nepovoljno postavljena u odnosu na njihov horoskop. Za sve one Jarčeve koji pokušavaju da stabilizuju svoju ljubavnu vezu ili brak, najbolji savet je da se povuku neko vreme i da puste da partner dominira i da stvori osećaj stabilnosti. Ovo nije vreme za prekide ili nove početke. 

Vodolija 

Mnoge vodolije su u veoma nezgodnoj emotivnoj situaciji jer mnogo toga se razrešava ali veoma sporo i veoma polako, što njima ne odgovara. Do kraja meseca mnoge Vodolije mogu doći u situaciju da razmišljaju o raskidu ili o razvodu ali ako se dovoljno potrude u vezi komunikacije sa partnerom, sve to može da se reši u pozitivnom smislu. Ako ste Vodolija, koja je već neko vreme slobodna, kraj meseca donosi jako zanimljivo upoznavanje preko društvenih mreža.

Ribe 

Uticaj Saturna na vaš znak stvara uvek jako ozbiljne situacije pa i tokom ovog meseca partnerski odnos je pod uticajem ozbiljnosti i prevelikog osećaja odgovornosti. Mnogi pripadnici ovog znaka će pokušavati da rešavaju stvari kroz izražavanje emotivnih nedoumica ali to partner može da shvati veoma negativno. Važno je da se bude iskren i otvoren pa kako god stvari izgledale. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading