Najsrećniji datumi za sve znake: Olovke u ruke i pišite, sve želje će vam se ispuniti!

Vesti 03.02.2024 17:28 0

Evo pregleda tih datuma i šta bi svaki znak mogao da očekuje...

sreća

Shutterstock

U 2024. godini određeni će se datumi istaknuti kao najsrećniji za svaki znak horoskopa

srećna žena

Shutterstock

 

Evo pregleda tih datuma i šta bi svaki znak mogao da očekuje.

Ovan

Srećan datum: 19. mart

Sunce ulazi u vaš znak, donoseći obilje energije i novih početaka. Ovo je idealno vreme za pokretanje važnih projekata ili preuzimanje novih izazova.

Bik

Srećan datum: 22. april

Venera, vaša vladajuća planeta, ulazi u znak Bika i donosi harmoniju u lične i profesionalne odnose. Možete očekivati pozitivne promene u ljubavnom životu.

Blizanci

Srećan datum: 3. jun

Merkur, vaša vladajuća planeta, biće u direktnom hodu u Blizancima, poboljšavajući komunikaciju i donoseći dobre vesti vezane za karijeru ili lični razvoj.

Rak

Srećan datum: 15. jul

Mesec, vaša vladajuća planeta, biće u punom sjaju u vašem znaku. Očekujte emocionalnu ispunjenost i možda iznenađenje koje će vas duboko dirnuti.

Lav

Srećan datum: 22. avgust

Sunce, vaša vladajuća planeta, biće u vašem znaku. Ovaj dan donosi pojačanu energiju, samopouzdanje i možda prepoznavanje vaših talenata od strane drugih. 

Devica

Srećan datum: 1. septembar

Merkur, vaša vladajuća planeta, biće u vašem znaku, donoseći jasnoću i uspeh u projekte na kojima ste radili. Ovo je idealno vreme za postizanje važnih ciljeva.

Vaga

Srećan datum: 18. oktobar

Venera, vaša vladajuća planeta, biće u skladnoj poziciji, donoseći ravnotežu i sklad u međuljudske odnose. Savršeno je vreme za sklapanje novih prijateljstava ili produbljivanje ljubavnih veza.

Škorpija

Srećan datum: 13. novembar

Mars, jedna od vaših vladajućih planeta, biće u povoljnom aspektu, donoseći vam strast i energiju. Očekujte proboj u ličnim ili profesionalnim ciljevima.

Strelac

Srećan datum: 3. decembar

Jupiter, vaša vladajuća planeta, biće u povoljnom položaju, donoseći sreću i ekspanziju u svim aspektima vašeg života. Ovo je idealno vreme za putovanja i istraživanje novih mogućnosti.

Jarac

Srećan datum: 15. februar

Saturn, vaša vladajuća planeta, ulazi u harmoničan aspekt sa vašim znakom, donoseći stabilnost i priznanje vaših napora. Ovaj dan naglašava vaše stručne sposobnosti i disciplinu što može dovesti do važnih postignuća u karijeri.

Vodolija

Srećan datum: 12. februar

Uran, jedna od vaših vladajućih planeta, biće u povoljnom aspektu, podstičući kreativnost i inovacije. Ovo je savršeno vreme za pokretanje jedinstvenih projekata ili ideja.

Ribe

Srećan datum: 26. februar

Neptun, vaša vladajuća planeta, biće u skladu sa vašim znakom, donoseći intuiciju i kreativnost. Očekujte duhovni rast i možda neka umetnička postignuća.

Zapamtite, ovi datumi su samo vodiči, vaša sudbina ipak uvek leži u vašim rukama, prenosi Index.hr.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading