Veliki astro kalendar za februar: Ovih sedam datuma mnogima će pomrsti konce, evo koji znak je prvi na udaru

Nena Janković Vesti 01.02.2024 11:57 0

Ovo su astrološki najvažniji dani u februaru

Veliki astro kalendar za februar: Ovih sedam datuma mnogima će pomrsti konce, evo koji znak je prvi na udaru

Pixabay

5. februar
Merkur prelazi u znak Vodolije, gde će ostati do 23. februara. Donosi nam ogromno mentalno "razgibavanje" što doprinosi unutrašnjim promenama na nivou misaonih procesa. Važno je biti otvoren za nove stvari koje nam dolaze pod uticajem Plutona. Sve se menja. 
 

9.februar 

Mlad Mesec u znaku Vodolije na 20 stepenu, otvara divne mogućnosti da započnemo nove stvari. Sve možemo drugačije i potpuno oslobođeni prošlih obrazaca. Ovo je trenutak istine i povezivanje sa onim što je doneo Pluton u januaru. Najviše će osetiti Vodolije, Lavovi i Škorpije. 
 

13. februar 

Mars prelazi u znak Vodolije pod uticajem Urana koji doprinosi velikoj napetosti i nemiru jer se ovde Mars ne oseća opusteno i fizički aktivno. Dolazi do pomeranja energije, ali sve će biti neusklađeno i pod pritiskom. Mnogi koji su krajem januara osetili razne vidove energetskih vibracija - sada se sve to više oseća. Nije dobar period da se donose odluke i da se ulazi u bilo kakve rasprave. 
 

16. februar
Venera ulazi u znak Vodolije gde će boraviti do 11. marta. Dolazi do velikih promena u načinu kako sagledavamo sebe i odnos prema sebi, potrebno je da se okrenemo sebi i da kod sebe pronađemo svoj pečat. A onda tako okrenuti sebi, možemo funkcionisati u partnerskom odnosu. Uran je vladar Venere i podstiče veliku energiju vrednovanja sebe, svog rada i materijalizacija svojih želja. 
 

19. februar 
Sunce ulazi u znak Vodolije i tada počinje solarni ili godišnji horoskop za sve pripadnike ovog znaka. Tada se okrećemo energiji koja budi ličnu jedinstvenost, daje nam energiju da pokrenemo sebe, potencijale, talente, a oni koji su rođeni u znaku Vodolije - oni će imati ogromne emocije i izuzetnu snagu da se posvete sebi. Oni koji imaju podznak u znaku Vodolije - za njih je ovo izuzetan period mogućih uspeha. 
 

23. februar 

Merkur prelazi u znak Ribe, gde će biti pod uticajem Neptuna u znaku Ribe i to je ono što će se osetiti i na globalnom nivou. Potpuna okrenutost ka svojim mislima koje su veoma konfuzne, zamagljene, teško da se možemo otrgnuti nekih misli iz prošlosti, misli obojenih brigom, tugom, nezadovoljstvom. Za sve rođene u znaku Ribe i Device posebno težak period jer neće moći da sagledaju svoju stvarnost. 
 

24. februar
Pun Mesec u znaku Device, a pod uticajem Merkura u Ribama. Potpuno zamagljen pogled na emotivno stanje unutar nas, Saturn u Ribama traži od nas da se okrenemo sebi iznutra, ali kroz disciplinu i posvećenost. Neptun u opoziciji stvara maglu ne vidimo niti sebe niti druge. Da li znaš ko si, teško pitanje. Najteže će ovo podneti rodjeni u znaku Device, Blizanci i Strelčeve. 
 

Komentari (0)
Loading