Koliko vas voli? Astrologija otkriva kako svaki horoskopski znak pokazuje naklonost, Škorpije nimalo ne iznenađuju!

Vesti 31.01.2024 20:43 0

Astrologija će vam pomoći da odgonetnete da li muškarcu zaista stalo ili ne...

zagrljaj

Shutterstock

Ako se pitate da li mu je stalo do vas, pogledajte šta je muškarac u horoskopu. Svaki horoskopski znak na drugačiji način pokazuje naklonost.

Horoskop svašta može da otkrije o nama, pa čak i to na koji način pokazujemo da li nam je stalo do nekoga. Dakle, astrologija će vam pomoći da odgonetnete da li muškarcu zaista stalo ili ne.

Par

Shutterstock

 
Horoskop otkriva da li mu je stalo do vas

Ovan

Ovnovi, vođeni akcijom i inicijativom, izražavaju duboku naklonost prema svojim voljenim devojkama kroz aktivno udvaranje. Ovaj vatreni znak ceni trud i praktičnu pomoć, smatrajući ih najvišom manifestacijom ljubavi. Oni aktivno rade na tome da olakšaju teret svojih partnerki i pomognu im da ostvare svoje ciljeve. Zauzvrat, oni žele da i vi njima pružite isto.

Radi se o usklađivanju njihovog dinamičnog načina života i razumevanju njihove potrebe za napretkom i dostignućima. Kada preuzmete zadatke koji su im bitni, bilo da se radi o pomoći u projektu ili o nečemu za šta nemaju vremena, oni to doživljavaju kao da vam je zaista stalo do njih. Upravo ova kombinacija podrške i partnerstva duboko rezonuje sa Ovnom. 

Bik

Za Bikove, koji duboko cene materijalni svet, pokloni su izraz brige. Ovaj zemljani znak doživljava darove kao opipljive manifestacije ljubavi i naklonosti. Za Bika nije toliko važna novčana vrednost, već činjenica da mu je potrebno mnogo vremena da odabere poklon koji će se svideti njegovoj izabranici. Ništa manje vole da primaju poklone, pa kada birate poklon za Bika, vodite računa o njegovoj ljubavi prema luksuzu i udobnosti.

poklon

pixabay

 

Nešto što privlači njihova čula — bilo da je to umetničko delo, ukusno jelo ili meko, udobno ćebe — može imati duboko značenje. Bik na čin davanja i primanja poklona gleda kao na fizički podsetnik na ljubav, način da se zadrži osećanja naklonosti i brige.

Blizanci

Poznati po svojim komunikacijskim veštinama i ljubavi prema društvenoj interakciji, Blizanci pokazuju da im je stalo kroz komplimente i reči ohrabrenja. Ovaj vazdušni znak veoma voli verbalne izraze ljubavi, bilo da se radi o iskrenim razgovorima, slatkim porukama ili promišljenim komplimentima.

Reči su izuzetno moćne za Blizance i oni cene kada njihov partner iskreno izrazi svoja osećanja i misli. Ne radi se samo o samim rečima, već i o namerama i emocijama iza njih. Dobro napisano ljubavno pismo, iskreni kompliment ili promišljen razgovor mogu učiniti da se Blizanci osećaju duboko voljenim i cenjenim.

Rak

Rak, intuitivan i emocionalno dubok znak, izražava brigu kroz vreme provedeno zajedno. Ovaj vodeni znak neguje intimne, iskrene trenutke u kojima se mogu povezati na dubljem nivou. Oni cene prisustvo, pažnju i emocionalnu intimnost, piše Lepota i Zdravlje.

šetnja

unsplash.com

 

Kvalitetno vreme za Raka znači zajednička iskustva, bilo da je to mirno veče kod kuće ili šetnja plažom, gde mogu da imaju smislene razgovore i dele emocije. To znači biti u potpunosti prisutan, slušati i pokazati iskreno interesovanje za osećanja i misli vašeg partnera.

Lav

Lav, sa svojom ljubavlju prema velikim gestovima i željom da bude u centru pažnje, sposoban je za romantično ludilo kao u melodrami. Ovaj vatreni znak voli da ga hvale i da mu se dive, a verbalno prepoznavanje njihove jedinstvenosti i dostignuća čini da se osećaju posebno voljenim.

U tu svrhu, oni su u stanju da vas odvedu na let balonom, kupe karte za drugi kontinent ili vam poklone ceo kamion cveća. Komplimenti i reči ohrabrenja za Lava su neophodni kao potvrda njihove vrednosti. Ako čuju da su vam njihovi postupci dirnuli u srce, onda će sledeće iznenađenje biti još veće.

Devica

Device, pedantne i orijentisane na detalje, kroz konkretnu pomoć izražavaju dubok osećaj ljubavi i zahvalnosti, pa će pored njega sve vaše brige biti prošlost. Ali, pazite, to isto želi zauzvrat. Ovaj zemljani znak ceni praktičnost i efikasnost u odnosima, pa kada njegova dama odvoji vreme da mu olakša teret ili zadovolji njegove potrebe, to mu mnogo znači.

Vaga

Vage, poznate kao poznavaoci lepote i harmonije, ljubav pokazuju kroz poklone. Ovaj vazdušni znak ceni promišljenost i nameru u poklonu, posmatrajući ga kao fizički simbol ljubavi i naklonosti. Za Vagu poklon nije samo predmet, već odraz osećanja i lepote odnosa.

par

Shutterstock

 

Vole i da primaju poklone, pa pri izboru poklona za Vagu vodite računa o njihovom istančanom ukusu i ljubavi prema estetici. Lepo izrađen komad nakita, dobro odabrane knjige ili umetnička dela oduševljavaće vas svakog praznika ili još češće, pa uzvratite uslugu.

Škorpija

Škorpija, znak poznat po svojoj strasti i emocionalnoj dubini, izražava ljubav dodirom. Ovaj vodeni znak ceni fizičku intimnost i neizgovorenu vezu koju stvara. Za Škorpiju, dodir je način da prenese emocije i osećanja bez reči. Seks i nežnost za Škorpiju prevazilaze običan fizički kontakt; radi se o emocionalnoj i duhovnoj vezi koja dolazi sa tim. Nežni, ohrabrujući ili strastveni zagrljaji neće dozvoliti njegovoj izabranici da sumnja da je voljena.

Strelac

Strelac, avanturistički i slobodoljubiv znak, organizuje takvo vreme zajedno sa svojom izabranicom da će reči biti suvišne. Ovaj vatreni znak ceni zajednička iskustva i radost učenja o zajedničkom životu. Za Strelca, avantura, bilo da se radi o fizičkom putovanju ili intelektualnom istraživanju, predstavlja način za produbljivanje veza i obnavljanje lepih uspomena. On ceni želju žene da podeli njegov entuzijazam  i pridruži mu se u potrazi za novim iskustvima.

Jarac

Ljubavni par

Shutterstock

 

Jarac, znak poznat po svojoj praktičnosti i ambiciji, nalazi posebno zadovoljstvo u jednostavnim i jasnim načinima da pomogne svojoj izabranici. Ovaj zemljani znak ceni naporan rad i posvećenost svom poslu i smatra da treba da doprinese postizanju ciljeva svoje izabranice i olakša joj teret. Za Jarčeve, ove specifične i merljive akcije koje pokazuju podršku i razumevanje njihovih težnji i odgovornosti su najviša manifestacija ljubavi. Ali od njih nećete dobiti „beskorisno“ cveće i slatkiše.

Vodolija

Vodolija, originalan i nezavisan znak, ceni vreme koje provodite zajedno. Uzbudljivi sastanci i prijatna druženja su njihov jezik ljubavi. Ovaj vazdušni znak ceni intelektualni spektakl i razgovor i voli da gleda kako veza raste kroz zajednička iskustva. Za Vodoliju nije važan kvantitet, već kvalitet vremena provedenog zajedno.

Aktivnosti koje stimulišu um i duh su ključne za Vodoliju. Bilo da radite na kreativnom projektu zajedno, pohađate zanimljive radionice ili jednostavno vodite duboke razgovore o životu i univerzumu, ovi trenuci su tako dragoceni.

Ribe

Riba, osetljiv i inventivan znak, ne štedi na nežnim i ohrabrujućim rečima, svoja osećanja izražava pre svega verbalno, iskrenim i lepim rečima. Za Ribe reči nisu samo zvuci ili slova; oni su nosioci emocija i značenja. Ribe cene iskrene komplimente i izjave ljubavi. Cene kada i njihov partner otvoreno i kreativno izražava svoja osećanja i misli.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading