Dnevni horoskop za sredu, 24. januar: Ovnovi, čuvajte se od prehlade, Blizancima ljubav cveta

Vesti 23.01.2024 19:35 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju

mlad mesec

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana bićete preopterećeni stvarima koje se odnose na vaše ljubavne aspekte jer partner će imati svoj poslovni problem koji vas već neko vreme opterećuje. Čuvajte sve prehlade ili mogućih problema sa kičmom. 

Bik 

Vaša slabost se ogleda u tome da ste preopterećeni stvarima iz prošlosti ti to negativno utiče na vaše unutrašnje stanje. Čuvajte se komentara koji stižu od strane poslovnih saradnika vi znate koliko vredite. Glavobolja. 

Blizanci

U narednom vremenskom periodu od vas se mnogo više očekuje kada je u pitanju poslovna aktivnost. Partner vam može predložiti neki zajednički put koji se može realizovati narednih nekoliko dana. 

Rak

Do kraja dana slobodne vesti od osobe u znaku Ovna u vezi novca i novčanih dugovanja. Pokušajte da sve što bolje organizujete kada su u pitanju odnosi sa ljudima iz inostranstva, posebno važno za poslovni period do kraja meseca. 

Lav 

Situacija u krugu porodice se komplikuje zahvaljujući nemogućnosti da im kažete sve što mislite. Probajte da pronađete način da sve te stvari saopštite što bezbolnije do kraja dana. Mogući problemi sa kičmom. 

Devica 

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više što se tiče posla i poslovne situacije, posebno je prikazan aspekt saradnje sa inostranstvom. Ljubavni odnosi se stabilizuju zahvaljujući partnerovoj potrebi da dominira u svakom trenutku.

Vaga 

Sam početak dana je pod velikim uticajem drugih ljudi i to vas previše opterećuje. Probajte da određene stvari rešavate na vreme i to na način koji vama odgovara a posebno kada su u pitanju finansijski problemi.

Škorpija

U narednih nekoliko dana osoba u znaku lava vam daje veliku poslovnu podršku što vas veoma emotivno stabilizuje. Čuvajte se naglih i prebrzih odluka kada su u pitanju dogovori za godišnji odmor. 

Strelac

Poslovna situacija je veoma stabilna zahvaljujući svemu onome što ste radili preduzimali unazad nekoliko meseci. Ljubavni odnosi su u drugom planu jer bavite se mnogo više sobom nego onim što se dešavalo između vas i partnera. 

Jarac 

Čuvajte se naglih poteza kojima može biti sklon vaš partner i to se može negativno da utiče na vašu poslovnu budućnost. Nemojte se igrati sa svojim zdravljem već obratite pažnju na to koliko spavate i da li vam je to dovoljno. 

Vodolija

Danas ćete biti izuzetno radosni i otvoreni za nove priče posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom i njegovim planovima za budućnost. Osoba u znaku Ovna vam daje veliku podršku jako dobre poslovne savete do kraja dana. 

Ribe

Čuvajte se svega onoga što dolazi do vas, a ima veze sa partnerom i njegovim planovima o kojima vam nije pričao do kraja. Niko nije savršen pa ni vaš partnerski odnos. Ne nabijajte sebi krivicu jer niste uvek vi za sve krivi. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading