Desiće im se ono o čemu su sanjali: Ova 3 znaka čeka velika sreća u februaru

Slobodanka Ćorić Vesti 23.01.2024 16:15 0

Pavel Globa tvrdi da će narednog meseca uživati više od svih drugih

devojke

Unsplash

Pavel Globa, čuveni ruski i sovjetski astrolog predvideo je da će u februaru tri znaka Zodijaka doći do vrtoglavog uspeha. Hajde da vidimo ko će to biti miljenik zvezda u nedeljama pred nama.

Pa, kome se to smeši povoljan mesečni horoskop za februar i kome su zvezde posebno naklonjene? Globa tvrdi da će narednog meseca Rakovi, Ribe i Blizanci uživati više od svih drugih.

Rak

Rakovi će u februaru imati najviše sreće na polju karijere. Stvari će ići uzlaznom putanjom, nadređeni će primetiti vaša dostignuća i može doći i do velikog unapređenja. Takođe, očekujte novčanu stimulaciju ili povišicu.

Čeka vas i puno dobrih događaja na ličnom planu, pre svega se to odnosi na mogučnost da ispravite neke stare greške i počnete iznova. Ono što može da zaseni mesec pred vama jesu česti sukobi - zvezde vam poručuju da budete tolerantniji.

Riba

Očekuje vas luda sreća kada je reč o finansijama. Novac će se bukvalno neprestano slivati u vaš džep tokom februara, ali oprez - nemojte uludo bacati pare!

Zvezde vam poručuju da bi nepromišljeno trošenje novca moglo da "uplaši" finansijske tokove. Budite pametni i povoljan finansijski period trajaće još duže! Takođe, u februaru vas očekuju zanimljiva poznanstva, a moguće je da će nova osoba u potpunosti promeniti život.

Blizanci

Merkur u februaru će pomoći Blizancima u stvaranju novih veza, uspostavljanje poslovnih kontakata. Planeta ne samo da će povećati potrebu Blizanaca za komunikacijom, već će ovim ljudima pružiti i nove mogućnosti za učenje.

Merkur će im značajno ojačati pamćenje, pomoći da steknu nova iskustva na putovanju, a i jednostavno ih oraspoložiti. U finansijskoj sferi života sreća čeka predstavnike ovog znaka u drugoj polovini meseca.

Komentari (0)
Loading