Ako čeznate za pravom ljubavi, ne brinite: Ova 4 znaka će posle 30-e sresti srodnu dušu

Slobodanka Ćorić Vesti 12.01.2024 12:47 0

Iako su najverovatnije "ispratili" svoje vršnjake na ludi kamen, ovi znaci radije biraju druge ciljeve umesto emotivnog života

zima

Foto: istockphoto

Ukoliko čeznete za pravom ljubavlju, ne brinite. Horoskop nam otkriva da postoje znaci koji će srodnu dušu sresti nakon 30. godine.

Iako su najverovatnije "ispratili" svoje vršnjake na ludi kamen, ovi znaci radije biraju druge ciljeve umesto emotivnog života.

Ipak, neki od njih će se dosta promeniti nakon što napune 30 godina.

Ovan

Kažu da je uobičajena parola jednog Ovna: "Kakva ljubav, o čemu pričaš? Treba napraviti karijeru, promovisati posao, stati na noge". Ne, Ovan nije neosetljiv, on jednostavno nema vremena. Iako je vatreni znak, on i dalje traga za onom pravom. Ipak, Ovan pripada jednom od onih znakova koji će na ljubav gledati potpuno drugačije nakon što napuni 30 godina.

Rak

Pre svega, Rak se plaši da ne bude povređen. Siguran je da će se zaljubiti u pogrešnu osobu, a ona će im slomiti srce. I drugo, Rak polako sazreva, a prava ljubav mu dolazi u prilično zrelom dobu, oko 50. godine.

Devica

Pedantna i disciplinovana. Sigurna je da je ljubav za slabe. Zauzete su poslom, zarađivanjem novca, stvaranjem kontakata. Kada budu sigurme u sebe i da mogu da obezbede dobar život, Devica će naći srodnu dušu. 

Jarac

Sumoran i nedruštven Jarac može da živi ceo život bez ljubavi. "Večito sami" neće nikuda, iako je sklon zaljubljivanju i vezama. 

Komentari (0)
Loading