Mlad Mesec u Jarcu 12. januara donosi burne promene: Ovnu povećani troškovi, Blizancima nasledstvo...

Slobodanka Ćorić Vesti 11.01.2024 08:19 0

Mlad Mesec će pokrenuti polje karijere, posla, uspeha i doneti promene baš u tim segmentima

mlad mesec

Shutterstock

Sutra nas očekuje prvi mlad mesec u ovoj godini. Ovaj tranzit se odigrava na 20. stepenu i 44. minutu znaka Jarca. On će pokrenuti polje karijere, posla, uspeha i doneti promene baš u tim segmentima.

Doći će do novog načina rada i poslovanja. Nešto možemo završiti, a nešto započeti. Na ispitu će biti i emotivni, ali i svi drugi odnosi. Vreme je za jako bitne odluke. Samo ostanite stabilni i rešeni da krenete napred.

Mesec će praviti dobre aspekte, ali i čuveni Trigon sa Uranom iz znaka Bika. Ovaj tranzit nagoveštava da sve novo što započnemo u ovom periodu ima šanse da uspe. Samo moramo reagovati brzo i na vreme. Neptun iz znaka Riba ima dobar aspekt sekstila što dodatno deluje na ostvarenje želja. Ovaj tranzit će najviše osetiti Jarčevi, Bikovi, Škorpije, Ribe i Device.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje u ovom aspektu, za svaki znak Zodijaka.

Ovan

Karijera i posao vas opterećuju, pa ćete mnogo razmišljati o finansijama. Povećani troškovi. Neko blizak vam može biti od pomoći.

Bik

Vreme je za bitne promene i važne odluke. Kod nekih predstoji putovanje u inostranstvo ili značajna dešavanja u vezi sa fakultetom i uopšteno obrazovanjem.

Blizanci

Razmišljate o novcu, osobito o vraćanju dugova ili kredita. Fokus na dobitke, ali i nasledstva kod nekih.

Rak

Sada je fokus na svemu što je vezano za partnerstva i partnerske odnose bilo emotivne ili poslovne. Uslediće promene. Mnogi odnosi se završavaju ili novi pokreću.

Lav

Dosta razmišljanja, ali i dešavanja na polju posla i zdravlja. Može doći do promena vezanih za posao, a i pravo vreme je za posetu lekaru, ako je to potrebno.

Devica

Na emotivnom polju lepa dešavanja, ali i mogući ulasci u nove veze. Promene su ka boljem. Pratiće vas sreća u ljubavi. Ko razmišlja ili teži potomstvu imaće idealnu priliku za to.

Vaga

Teme vezane za dom i porodicu biće na dnevnom redu. Jedan član porodice može imati manjih poteškoća. Drugi će se lepo osećati u domu.

Škorpija

Lep tranzit za vas. Pozitivne misli, dosta kretanja i kraćih puteva, sve što je vezano za okruženje i porodicu imaće pozitivan ishod. Uslediće promene nabolje u međuljudskim odnosima i generalno komunikaciji, piše Ona.

Strelac

Razmišljanje o finansijama. Moguć je manji priliv novca, ali i povećana potrošnja, pa budite obazrivi. Oprez i na ishranu.

Jarac

Promene na polju ljubavi i posla. Vreme je da se oslobodite svega što vas je opterećivalo. Pokrenite se i hrabro napravite promene.

Vodolija

Prijaće vam odmor i priprema za nove početke. Razmišljaćete o svemu i načinu na koji ćete postupati u budućnosti. Radite na kvalitetu sna.

Ribe

Dosta planova, ali i ostvarenje želja. Novo poznanstvo ili neko prijateljstvo može prerasti u partnersku emociju. Vreme je da vam se otvore neki putevi i ostvare mnoge želje.

Komentari (0)
Loading