Rođenjem su darovani natprosečnim umom: Za ova 3 znaka astrolozi tvrde da su najinteligentnija u horoskopu

Slobodanka Ćorić Vesti 05.01.2024 16:45 4

Odlikuje primena znanja u praksi, razvijena inteligencija, logika, snalažljivost, munjevitost, razvijena intuicija

Rođenjem su darovani natprosečnim umom: Za ova 3 znaka astrolozi tvrde da su najinteligentnija u horoskopu

Shutterstock

Nije lako izmeriti šta je sve kriterijum da bismo nekog okarakterisali kao pametnog. To nije nužno samo broj pročitanih knjiga i završene škole, već i primena znanja u praksi, razvijena inteligencija, logika, snalažljivost, munjevitost, razvijena intuicija.

Astrolozi u najpametnije predstavnike zodijaka ubrajaju sledeće znake:

Ovan

Oni sve rade u hodu, pa je teško naći polje delovanja u kome se oni ne bi snašli i dospeli na sam vrh. Iako im je sfera interesovanja velika i mnogo znaju, čak i da se desi da nešto ne znaju, vlro brzo će se snaći i potražiti prave informacije na samo njima znane načine. Vodi ih intucija, pa ako zatreba da se od više različitih informacije profiltrira ona verodostojna, u tome će biti sto odsto uspešni.

Škorpija

Škorpije su možda jedini znak čiji predstavnici kombinuju ne samo ženske već i muške kognitivne sposobnosti, što udvostručuje njihovu konkurentnost u odnosu na druge. U rešavanju ozbiljnih problema, oni, po pravilu, koriste i intuitivan i logičan pristup, koji im omogućava da nađu odgovor na najteža i najvažnija pitanja.

Jarac

Jarčevi često nisu od rođenja darovani natprosečnim mentalnim sposobnostima– najčešće ih stiču empirijski, praveći pokušaje i grešeći. Naravno, za to je potrebno neko vreme, ali se njihovo znanje, potkrepljeno iskustvom, ceni mnogo više od onoga što se crpi iz udžbenika. Pored toga, predstavnici znaka dobro koriste ono što znaju i umeju: uvek „pogođaju“ bez promašaja, pogađajući metu čak i sa velike udaljenosti - gde drugi najčešće maše.

Komentari (4)
Loading
Igor
05.01.2024 21:56

Ajd promenite ove samozvane astrologe...Ko je citao dobre knjige iz ove oblasti...jasno mu je i zna da su Vodolije, Skorpije i Blizanci najinteligentnji znaci...Naravno da je licni rad na sebi ipak presudan...ali astroloski su tu neki elemnti koji ih daruju na rodjenju velikim potencijalom...Ipak ni ovo se sve ne uzima ...zdravo za gotovo...jer...Mnogo toga je jos u igri...

NN
06.01.2024 06:50

Sve rade za interes , motivacija im je samo matrijalana i u tome su jako dobri

Marija
07.01.2024 09:12

Dokle ce ovi astrolozi da lupetaju? Kad čete da skinete ove odvratne slike sa parazitima? Dokle ce naslovi da vam zvuče blmbasgicnl a tekst vajat i nikakve veze s naslovom nema? Zašto mislite da smo retardirani? Dokle čete da reklamira te nefjnmcklnalne kreme za zglobove. Vi ste jedna veeeelika bruka, brjkegkna za novinarstvl bas kao Karleuša za muziku! HRISTOS SE RODI DA NAS OD VAS OSLOBODI!

123
09.01.2024 00:29

Tvrdim da to ne kazu astrolozi, jer ovo nije tačno.