Vodolija - veliki godišnji horoskop za 2024: Akcenat na novcu između juna i avgusta, početak godine otvara vrata za novu ljubav

Vesti 29.12.2023 20:30 0

Veliki godišnji horoskop za 2024. godinu za Vodolije.

Vodolija

Shutterstock

Posao

Kada su u pitanju Vodolije, za njih je najvažniji period druga polovina januara kada su moguće velike poslovne promene u željenom pravcu odnosno to je period kada će mnogim Vodolijama da se otvore nove poslovne opcije za koje nisu ni znali da postoje. Najvažniji savet u tom smislu jeste da budu koncentrisani na ono što se dešava od 20 januara nadalje i jako važan period će biti 15.aprila pa sve do 15. maja jer su mogući veliki aspekti promena na koje Vodolije ne mogu da utiču samo mogu da ih prihvate. 

Te promene se odnose na način razmišljanja i način sagledavanja sebe u poslovnom smislu što vodolijama generalno teško pada jer ne vole promene. 

Od avgusta pa sve do novembra mlađi pripadnici ovog znaka će imati jako dobre poslovne aspekte za napredovanje posebno ako posao ima veze sa marketingom i sa odnosima sa javnošću. 

Kada je u pitanju novčana situacija jako je važno voditi računa o novcu i o racionalizaciji posebno od juna do avgusta.  

 

Ljubav

Emocije su jako naglašene u ovih godinu dana posebno od marta do maja kada su mogući veliki aspekti promena i neke nestabilne veze se mogu prekinuti. Ovo se posebno odnosi na one osobe koje već imaju problema što se tiče komunikacije u ljubavi posebno ako je partner rođen u znaku Vage ili u znaku Blizanaca.

Najvažniji savet bi bio da se poboljša komunikacija i da se izbegavaju one teme za razgovor koje su veoma kritične.

Za sve one Vodolije koje su u solo varijanti od januara do marta 2024. moguća je nova ljubavna priča sa osobom koja živi u inostranstvu ili se bavi poslom koji iziskuje česta putovanja van zemlje. Da bi taj odnos mogao da uspe jako je važno da Vodolija nauči kako da kontroliše svoje izlive besa. 

 

Zdravlje

Sve Vodolije će biti pod jakim uticajem Urana i Jupitera koji im stvaraju probleme sa organima za varenje ili mogući problemi sa glavoboljom i pritiskom. 

Jako je važno raščistiti stvari iz prošlosti posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice jer Vodolije nemaju baš taj pristup diplomatičnosti i uglavnom kažu stvari koje ne misle i koje kasnije ostave posledice i po pitanju emocija i zdravlja. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading