Veliki nedeljni horoskop: Retrogradni Merkur "urniše" Blizance, Lavu emotivni susret preko posla, Devici lagani flert

Slobodanka Ćorić Vesti 24.12.2023 10:45 0

Retrogradni Merkur moramo da istrpimo do kraja godine, pa je veoma važno da ne donosimo odluke na brzinu jer lako mogu da budu pogrešne

mesečina

Printscreen/Youtube

OVAN

Posao  - Retrogradni Merkur vam i dalje stvara stresne situacije na poslu, pa ne razumete šta kolege žele od vas. To stvara konfuzije u komunikaciji. Sezona Jarca vam ne prija, jer će poslovne obaveze preuzeti primat u odnosu na ostale oblasti vašeg života. Imaćete utisak da radite pod pritiskom.

Ljubav - Venera u Škorpiji unosi vam nemir u ljubavni život, pa ste prinuđeni da se pravdate partneru za svoje postupke. Ukoliko ste slobodni, možete lako da uletite u strastvenu romansu.

BIK

Posao - Iako niste zadovoljni finansijskom situacijom, ukazaće vam se prilika za putovanje. Tu možete da spojite lepo i korisno. U narednom periodu ćete imati priliku da naučite nešto novo o poslu koji radite. Odlični kontakti sa inostranim firmama.

Ljubav - Mars u Strelcu donosi vam puno rasprava, impulsivnih događaja ali i potencijalnih razočarenja. Bacili ste oko na osobu koja je na neki način poznata javnosti, ali i veoma komplikovana. U ovom period ste ljubomorniji i imate velika očekivanja od osoba koje vam se dopadaju, piše Informer.

Zdravlje - Dobro.

BLIZNACI

Posao - Retrogradni Merkur donosi vam velike probleme, naročito ako imate partnera u poslu. Zbog pogrešne procene ili teških reči možete da narušite poslovne odnose koji su vam važni. Nalazite se u periodu u kojem je prisutna kriza na radnom mestu i zbog zbog ćete sve češće razmišljati o promeni posla.

Ljubav - Partner se trudi da vas podrži u svemu, ali često menjate raspoloženja, a i mišljenja, pa pravite pogrešne poteze. Obratite pažnju na koji način se obraćate osobama koje volite jer možete debelo da pogrešite u periodu do kraja godine.

Zdravlje - Lošije.

RAK

Posao - Retrogradni Merkur se vratio u Strelca, pa je komunikacija na poslu još teža. Najbolje je da ne pokušavate da isterujete pravdu do kraja meseca jer će odnosi biti konfuzni. Imate puno obaveza, ali sve češće imate osećaj da nemate na koga da se oslonite. Loš period za potpisivanje ugovora.

Ljubav  - Posao vam je glavni centar zbivanja, ali imate velika očekivanja u ljubavi.  Pun Mesec u vašem znaku 27. decembra je alarm da ne donosite pogrešne odluke u afektu, jer ćete imati potrebu partneru sve otvoreno da kažete.

Zdravlje - Pazite na ishranu.

LAV

Posao - Sunce ulazi u ozbiljnog Jarca, tako da je pred vama nedelja u kojoj ćete biti više koncentrisani na posao. Poslovnih obaveza ćete imati preko glave, a retrogradni Merkur usporava isplate do kraja godine. Pazite šta potpisujete i kome šta obećavate u vezi novca, jer trenutno ništa nije onako kako izgleda da jeste.

Ljubav - Biće neočekivanih susreta i to preko poslovnih kontakata. Privlačni su vam Strelčevi, odnosno osobe koje su avanturističkog duha, ali i one koje su ostvarene u karijeri. Posao će vam biti važniji nego osećanja u narednim danima.

Zdravlje - Kosotbolje.

DEVICA

Posao - Retrogradni Merkur vam zadaje probleme, tako da će biti nesporazuma u komunikaciji. Zbog Marsa u Strelcu vas je lako izbaciti iz takta, tako da je savet da ne ulazite u rasprave do kraja godine, jer nećete promeniti ništa na bolje pod uticajem ovakvog položaja planeta.

Ljubav - Zbog retro Merkura ste setni, zaboravni i razmišljate o staroj ljubavi. Nije dobar momenat da se vraćate u prošlost. Venera u Škorpiji će vam doneti izjave ljubavi preko poruka kao i lagani flert, ali će mnogo toga ostati na praznim rečima.

Zdravlje - Lošije.

VAGA

Posao - Iskoristite Veneru u Škorpiji da uvećate zaradu do kraja godine. Prinuđeni ste da vodite važne razgovore, a najradije biste presekli kontakte sa određenim ljudima. Komunikacija će biti pojačana do kraja godine. Moguća su kraća putovanja.

Ljubav - Mars u trećem polju donosi nesporazume u komunikaciji, tako da će partner biti raspoložen da vas kritikuje. Zbog pogrešnih reči možete da donesete odluke zbog kojih biste kasnije mogli da se pokajete. Ukoliko ste slobodni, intenzivno ćete razmišljati o osobi koja se nalazi u vašem okruženju.

Zdravlje - Dobro.

ŠKORPIJA

Posao - Mars u drugom polju donosi vam nezadovoljstvo zbog finansijskog stanja, jer smatrate da zaslužujete više novca. Venera u vašem znaku može da se iskoristi za kreativne projekte, tako da ne zaboravite da uz pomoć šarma možete mnogo toga da postignete.

Ljubav - Venera do kraja godine boravi u vašem znaku, tako da će vas obasipati pažnjom i poklonima. Možete lako da započnete novu romansu na osnovu velike privlčanosti. Očekuju vas nova poznanstva do kraja godine.

Zdravlje - Dobro.

STRELAC

Posao - Venera 29. decembra ulazi u vaš znak, tako da ćete zvanično od tog datuma preuzeti stvari u svoje ruke i pokazati snažnu inicijativu na radnom mestu. Tako da, početkom nedelje možete da delujete odstuno, ali će se vrlo brzo stvari promeniti u vašu korist.

Ljubav - Retrogradni Merkur ukazuje da razmišljate o osobi iz prošlosti. Primićete i poziv od osobe koju ste nekada voleli. Od 29. decembra Venera ulazi u vaš znak i donosi veliki preokret u ljubavi jer ćete imati gomilu prilika za flert, ali i novu romansu.

Zdravlje - Osetljivo.

JARAC

Posao - Sunce u vašem znaku donosi vam bolju organizaciju ali i fokus na obaveze koje su vam važne. Naglašeno dvanaesto polje ukazuje da se borite sa određenim strahovima ili brinete da stvari na poslu nisu ispale kako ste očekivali. Takvo stanje možete da očekujete do kraja godine, a onda će da stigne preokret.

Ljubav - Gajite osećanja prema osobi koja vam je prijatelj. Zbog toga mešate prijateljstvo i ljubav. Povremeno ste nesigurni u sebe, a ne odajete takav utisak. Škorpije će vam biti privlačne,  Strelčevi će vam zadavati glavobolju.

Zdravlje - Bolje.

VODOLIJA

Posao - U fazi ste kada smatrate da se rizik isplati. Uz sve to imate i dobru podršku prijatelja u poslu, tako da će vam nedelja pred Novu godinu briit produktivna, a nećete imati mnogo obaveza. Zbog retrogradnog Merkura treba da pazite kome poklanjate poverenje.

Ljubav - Sunce ulazi u polje tajni, pa vam donosi nejasan odnos sa partnerom. Verovatno ćete imati utisak da partner nije iskren prema vama ili da krije neku tajnu. Ako ste slobodni, privlačiće vas misteriozne osobe koje ne otkrivaju sve o sebi.

Zdravlje - Dobro.

RIBE

Posao - Tenzija na radnom mestu će se osećati do kraja nedelje i to će vam smetati. Međutim, preko prijatelja u znaku Jarca čućete za poslovnu mogućnost koja će vam biti primamljiva. Poslovno partnerstvo koje imate će biti na testu do 3. januara 2024. godine.

Ljubav - Retrogradni Mekrur vam ne prija, tako da će vam se javiti stara ljubav, kao i osoba koju ste nekada upoznali preko posla. Sve u svemu, zamaraće vas osobe iz prošlosti. Nije dobra nedelja za početak nove romanse.

Zdravlje - Slabije.

 

Komentari (0)
Loading