Rak - veliki godišnji horoskop za 2024: Finansije se drastično poboljšavaju, zdravlje će biti ugroženo, više odmarajte

Vesti 22.12.2023 20:30 0

Veliki godišnji horoskop za 2024 za Rakove

Rak

Shutterstock

Posao 

Veliki preokret za sve Rakove se dešava tokom januara 2024 kada Pluton pređe u znak Vodolije i konačno će doneti mogućnost da Rakovi poslovno napreduju i da osete mogućnost novih načina  saradnje sa inostranstvom. Kada su u pitanju poslovni saradnici od aprila pa sve do avgusta se otvaraju novi oblici saradnje i savet za Rakove je da se mnogo više okrenu sebi i svojim planovima za budućnost. Mnogi Rakovi koji se bave dodatnim poslovima tokom avgusta i septembra će moći da pokrenu mnogo toga novog po pitanju posla i saradnje sa ljudima sa kojima su već sarađivali unazad nekoliko godina. Jako je bitan momenat finansija tokom proleća jer su mogući manji problemi kada su u pitanju naplate i vrednovanje sebe i sopstvenog rada. Posebno je negativno naglašena saradnja sa osobom u znaku Ovna ili Jarca  i to zbog problema sa isplatom ili novcem. 

Ljubav 

Mnogi Rakovi su tokom prošle godine osetili probleme na planu ljubavi ali će krajem januara 2024 godine doći do potpunog preokreta i pravilnog vrednovanja i sagledavanja sebe i svog emotivnog života. Za sve one Rakove koji su u solo varijanti,  početkom aprila dešava se veliki pozitivni aspekt upoznavanja nove osobe koja može biti rođena u zemljanom znaku (  Bik, Jarac ili Devica ) i taj odnos može preći u ozbiljniju priču krajem leta. Venera će tokom leta donositi aspekte ljubomore ili posesivnosti, što nije uobičajeno za ovaj znak,  pa se savetuje da se povede računa o tome posebno za mlađe pripadnike ovog znaka.

Zdravlje 

Situacija u vezi zdravlja je veoma promenljivog tipa tokom cele godine jer će Rakovi imati stalno utisak da su umorni, prezauzeti, preopterećeni brigama drugih osoba posebno kada je reč o porodičnim odnosima. Savet je da se Rakovi okrenu zdravijem načinu života ali i da povedu računa o tome na koji način razmišljaju jer se to direktno odnosi na njihovo zdravlje. 

BONUS VIDEO

 

 
Komentari (0)
Loading