Bik - veliki godišnji horoskop za 2024: U maju se vraća osoba iz prošlosti, a do kraja godine stižu nove poslovne prilike

Vesti 20.12.2023 20:30 0

Veliki godišnji horoskop za 2024 za znak Bika.

bik

Shutterstock

Posao 

Što se tiče posla i poslovnih planova za Bikove april je mesec najvećih promena. Jupiter u znaku Bika boravi do kraja maja 2024 godine i svim Bikovima daje dobre mogućnosti da završavaju mnogo toga što su pokrenuli tokom 2023 godine. Bitno je fokusirati se na sve ono što se dešavalo tokom maja i septembra 2023 godine jer tada su pokrenuti mnogi poslovni aspekti koji se nastavljaju. Neki Bikovi mogu menjati posao of marta do maja 2024 godine. Jesen je pomalo zatvorena za nove prilike a do kraja godine mladji pripadnici ovog znaka mogu pokrenuti privatan posao sa inostranstvom. 

 

Ljubav

Jupiter u vašem znaku donosi mnogo toga što je započeto u 2023 godini i sa istim intenzitetom se nastavlja u 2024. Za sve one koji su u vezi ili u braku ova 2024 godina je potvrda svega onoga dobrog i pozitivnog što se dešavalo tokom jeseni 2023. Ovo se posebno odnosi za one osobe koje imaju partnera rođenog u znaku Jarca ili u znaku Device. Za one Bikove koji su slobodni već neko vreme, od maja 2024 godine otvaraju se mogućnosti da im se vrati osoba iz prošlosti, sa kojom su imali kraću romansu tokom 2021. Najvažnije je imati poverenje u sebe i u svoje emocije i to je glavna poruka što se tiče ljubavi. 

 

Zdravlje 

Njihova energija je veoma stabilna i to se pozitivno odražava na njihovo zdravstveno stanje. Mogući problemi se mogu pojaviti tokom aprila i maja zbog umora i neredovne ishrane a posledica toga jesu loše spavanje ili glavobolja. Ovo se posebno odnosi na ženske pripadnike ovog znaka i na osobe koje se bave privatnim poslom. Od oktobra do decembra moguće su problemi sa kičmom ili sa kolenima.  

 

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading