Novčani horoskop za 2024. godinu: Dva znaka će se valjati u novcu, a evo ko će upasti u dužničku rupu

Slobodanka Ćorić Vesti 13.12.2023 13:11 0

Uprkos povoljnim ishodima, neki znaci treba da budu izuzetno oprezni u određenim oblastima

horoskop

Shutterstock

U 2024. godini zvezde predviđaju prijatna iznenađenja za mnoge znakove Zodijaka. Neke očekuje rast u karijeri i povećanje plata, dok će drugi dobiti neočekivani profit. Ali uprkos povoljnim ishodima, neki znaci treba da budu izuzetno oprezni u određenim oblastima.

Naredna godina će pružiti odličnu priliku za skoro sve da izađu iz dužničke rupe; veoma je važno da ne propustite trenutak i pažljivo pogledate svaku ponudu za posao.

Ovan

Dolazeća godina biće vrlo povoljna za Ovnove. Odnosi s kolegama postaće još bolji, a vaš trud pozitivno će uticati na budućnost. U 2024. godini potrebno je više pažnje posvetiti planiranju, a možete postići uspeh i kod suprotnog pola. Akumulacija sredstava omogućiće vam povećanje dobiti u budućnosti.

horoskop

Shutterstock

 

Bik


Za Bika će 2024. godina biti finansijski vrlo povoljna ako verujete u sebe i učinite sve što je moguće kako biste ostvarili svoje ciljeve. Kako biste sprečili neke ozbiljne štete, preporučuje se da unapred pripremite “vazdušni jastuk”. Ako ste planirali godišnji odmor, bolje je planirati putovanje u drugoj polovini godine.

Blizanci

U narednoj godini Blizanci će naprednim usavršavanjem moći popraviti svoju finansijsku situaciju. Jupiter će vam pomoći da pokažete svoje vještine, kao i da procijenite svoj talent u budućnosti – ovo je vrlo važno za uspeh! Preporučuje vam se da od proleća počnete sa štednjom i pokušate da potražite dodatni izvor prihoda. Bolje je unapred razmisliti o svim troškovima za odmor i putovanja.

horoskop

Shutterstock

 

Rak


U 2024. godini Rakovima se preporučuje da se pozabave zadatkom stvaranja finansijske nezavisnosti, jer je verovatno da će doći do porasta emocionalnosti, a posljedično i do nepotrebnog trošenja. Željećete da potrošite više novca na stan ili posao. Savjetujemo vam da mudro upravljate svojim budžetom. Osim toga, vrlo je važno imati finansijski vazdušni jastuk.

Lav


Za Lava će 2024. biti povoljna. Vaša neodoljiva želja za delovanjem, puno ideja i pravilna raspodela vremena i energije pomoći će vam da otkrijete svoju najbolju stranu i pređete na novi nivo! Takođe, potrebno je vrlo pažljivo pristupiti nadolazećim transakcijama – dobro razmislite o mogućim rizicima.

Devica


U prvoj polovini godine Device će morati planirati svoj budžet kako bi izbjegle posljedice nepromišljenog trošenja. Postoji mogućnost prevare od strane radnih kolega, kao i neopravdani izdaci za velike nabavke. Preporučuje vam se da budete oprezni u razgovorima s nadređenima i da o svojim planovima ne izveštavate kolege.

horoskop

Shutterstock

 

Vaga


Za Vage će ova godina finansijski biti dosta stabilna. Očekuju se bonusi i povećanje plate. Zima je najbolja za ozbiljnu kupovinu. Kockanje može narušiti vašu finansijsku stabilnost, ali Jupiter će vas moći zaštititi od avanturizma. Takođe, pomoći će vam da otključate svoj potencijal i dobijete unapređenje.

Škorpija


Zvezde Škorpijama u 2024. godini obećavaju dosta prilika za poboljšanje finansijske situacije, ali preporučuje se suzdržavanje od nepromišljenog trošenja. Zvezde savetuju da ni pod kojim okolnostima ne odustajete od prilike da zaradite više novca. Budite fokusirani – sredinom godine pojaviće se prilika za korisne kontakte, nemojte je propustiti, piše Atma.hr.

Strelac


Strelac bi se trebalo da se suzdržava od nepotrebnog trošenja. Saturn će vas usmeravati na održavanje ravnoteže i povećanje budžeta sledeće godine. Uspješan ishod podstaknuće vas da postavite velike ciljeve! Preporučuje se da na proleće sastavite jasan plan potrošnje. Tokom jeseni će možda biti potrebno povećanje prihoda.

horoskop

Shutterstock

 

Jarac


Jarčevi su već finansijski nezavisni, a 2024. godina će na tom planu doneti još veći uspjeh. Prvih šest meseci možete posvetiti provođenju planova i stvaranju ušteda. U drugoj polovini godine prihodi će biti veći i moguća je dobit. Ali budite oprezni – postoji mogućnost da naletite na prevarante! Budite oprezni i na polju investicija.

Vodolija


Vodolijama se u 2024. godini preporučuje da budu posebno pažljive, jer im to može pomoći da postanu i naprednije. Kada dobijete neočekivani prihod, nasledstvo ili dobitak na lutriji, iskoristite ga mudro! Poslovna putovanja pomoći će vam da dosegnete nove visine i sklopite ugodna poznanstva. Maj i avgust biće vam finansijski najpovoljniji meseci.

Ribe


Ribe će doživjeti veliki uspon koji će trajati od sredine proleća do početka oktobra. Kontinuirani protok novca biće snažna motivacija za Ribe. Izgledne su nove prilike, promocije i uspešni poslovi! Ovo je odlično vrijeme za otvaranje porodičnog biznisa, s velikom verovatnošću da će vam doneti ozbiljnu zaradu.

Komentari (0)
Loading