Dnevni horoskop za subotu, 9. decembar: Bikovi da se posvete ljubavi, Škorpije preosetljive, Ovnovima stižu lepe vesti

Vesti 08.12.2023 19:30 0

Vaša astro prognoza je spremna...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja ima direktne veze sa vašom poslovnom stranom. Najbolje je da naučite da se okrenete svojim aktivnostima u vezi porodice jer vas niko neće pokrenuti. Zdravlje je odlično. 

 

Bik 

Do sada ste previše bili opterećeni porodicom i prijateljima ali od danas najbolje je da se posvetite svemu onome što ste zapostavili a to je ljubav i odnos sa voljenom osobom. Pokušajte da uživate u danima koji slede. 

 

Blizanci

Pokušajte da stvari sagledate iz nekog drugog ugla koji je objektivan i ne donosite nagle emotivne odluke. Partner ne može sve da uradi sam jer mu je potrebna Vaša podrška i vaše mišljenje. 

 

Rak 

Merkur u Strelcu vam stvara veoma pozitivnu energiju po pitanju vašeg odnosa na poslu i to se dobro odražava na vašu ličnost. Mogući problemi sa novcem zbog lošeg organizovanja i zbog drugih ljudi. 

 

Lav 

Danas ćete biti okruženi ljudima do kojih vam je stalo i sa kojima gradite svoju budućnost. Osoba u znaku Vodolije vam pruža izuzetnu podršku kada su u pitanju aspekti prijateljstva i pomaže da razumete sebe na bolji način. 

 

Devica 

Danas ćete biti maksimalno posvećeni svemu onome što ste zapostavili unazad mesec dana.. Probajte da napravite prioritetnu listu kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima posebno u vezi poslovne saradnje..

 

Vaga 

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo više kada su u pitanju odnosi u krugu porodice.

Najstariji član porodice vam zamera određeno ponašanje pa naučite se boljoj komunikaciji da zaštitite sebe i svoje interese. 

 

Škorpija

Ovo je izuzetno osetljiv period za vaš odnos sa partnerom i samo sa jasnom i otvorenom komunikacijom možete da postignete mnogo više. Kada su u pitanju vaše emocije potrudite se da svoje mišljenje o drugima sačuvate samo za sebe. 

 

Strelac 

Poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašoj iskrenosti i otvorenosti. Danas ćete biti posebno inspirisani članovima porodice i njihovom brigom o vama. Zdravlje je stabilno.

 

Jarac 

Čuvajte se naglih odluka kojima niste skloni ali na to može uticati vaše iznenađenje partnerovim reakcijama tokom dana. Naučite da se kontrolišete kada je u pitanju odnos sa prijateljima i njihovim reakcijama. 

 

Vodolija

Danas ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući pozitivnoj energiji koju dobijate od strane drugih osoba. Što se tiče vašeg odnosa prema sebi nadjite način da se brinete o sebi i svojim planovima za budućnost. 

 

Ribe 

Čuvajte se naglih odluka o mogućim emotivnim blokadama. Partner vam zamera što ste previše okrenuti drugima. Nemojte dozvoliti da se sve okreće u krug, ipak je vaša poslovna situacija veoma povoljna.  

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading