Dnevni horoskop za sredu, 29. novembar: Ovnovima se poboljšava ljubavna situacija, Blizanci zapostavljaju partnera

Vesti 28.11.2023 19:27 0

Evo kome će zvezde biti naklonjene

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i poslovnih saradnika. Bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja osobe koja vas jako simpatiše već neko vreme. Čuvajte se duplih standarda u vezi prijatelja. 

Bik 

Venera je zadužena za ljubavne odnose i to se aktivira u narednih nekoliko dana. Nemojte dozvoliti sebi da spoznate samo negativ ninu stranu odnosa sa partnerom. Potrebno je da ipak dobro promislite. Glavobolja. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. Ljubavna situacija je u velikom problemu jer ste previše otvoreni za druge ljude a ne za svog partnera. 

Rak 

Do kraja dana povedite računa o tome koliko su bavite poslom drugih ljudi. Nije potrebno nikakvo dokazivanje pred partnerom ili članovima porodice jer svi znaju vaše vrednosti. Gledajte da se ne trošite bez potrebe. 

Lav 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovne situacije. Nemojte dozvoliti da se okrenu drugi protiv vas zbog vaše tvrdoglavosti. Niko nije savršen pa ni vi. Zdravlje je odlično.

Devica 

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa prijateljima i sa partnerom jer ste danima pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam stvara tenziju na poslovnoj strani. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaše poslovne saradnje. 

Vaga 

Do kraja nedelje mogući su prekidi komunikacije sa partnerom i sa bitnim ljudima iz Vase okoline jer ste spremni da se previse okrenete sebi i stvarima koje su veoma emotivno osetljive. Niko nema pravo da vas emotivno uznemirava. 

Škorpija

Vaša poslovna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da se posvetite svemu do kraja. To vaši saradnici ne mogu da shvate na pravi način pa su mogući problemi sa rokovima u vezi posla i poslovnih planova. Ljubavna priča vam daje mir i stabilnost. 

Strelac 

Imaćete priliku da se okrenete sebi i svojim poslovnim partnerima jer je to jedini način da se ovaj period završi poslovno uspešno. Čuvajte se naglih odluka vašeg partnera jer je to njemu veoma svojstveno. Zdravlje je stabilno. 

Jarac 

U vama preovlada talas nepoverenja i nezadovoljstva odnosima u krugu porodice. Nemojte se iznenaditi ako vas drugi koriste za svoje potrebe. To ste vi dozvoli svojim emocijama i svojim poslovnim odlukama. 

Vodolija

Pokušajte da se okrenete sadašnjem trenutku kada je reč o partneru i njegovom mišljenju. Nije sve onako kako izgleda kad dobro razmislite jer ste već neko vreme mnogo zaneseni nekim svojim planovima koji nisu baš realni. Glavobolja. 

Ribe 

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice zbog problema sa novcem. Nemojte se dodatno nervirati jer svako ima pravo na svoje mišljenje. Mogući problemi sa prehladom. 

 

@najzena.rs Da li znate koji horoskopski znaci mogu da budu jako teške svekrve? 🫢 #najzena #horoskop #horoskopskiznakovi #svekrva #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading